Звездни компромати-138

• 77 743
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
За него почвам да се съмнявам,че наистина е вампир....сякаш не остарява. Grinning
Е, то нали Никалъс Кейдж беше вампир?!

Имам предвид новият му филм.  Wink,и това че сякаш времето е спряло за него- красив и секси мъж!
Мишел и тя вампирясва, не мога да й дам годините. Прекрасна жена!

# 511
  • София
искам да гледам КОМПРОМАТИ -например като косматите крака на Моник,  а не личен живот на
Те компроматите така извират - под път и над път. Дай ти някакъв, щото и аз искам да гледам компромати. За жалост не всеки ден звездите се веят без гащи по улиците.

# 512
  • срещу двата комина :)))
Риана пак тя

# 513
  • София
искам да гледам КОМПРОМАТИ -например като косматите крака на Моник,  а не личен живот на
За жалост темата много от отдавна не е това, което беше - Звездни компромати, сега е просто звездни снимки и тук там някой компромат.
Обаче дъвкането на 2-3 имена по 5 страници е супер досадно, особено за хората, които не се вълнуват от тези персони повече от всички отстанали, които постваме тук.

Стефани Сиймор

Тайра Бенкс

# 514
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Харесва ми в тяло Пенелопе. Не е манекенка все пак. Леко е закръглена на плажните снимки, но по приятен начин. Всъщност не е закръглена, ами съвсем нормална като тегло.
О, килограмите и са идеални, и тялото и е красиво стегнато, но просто не харесвам пропорциите му и това е. Анджелина има същия тип фигура, и нея също не харесвам Blush

# 515
# 516

Отвратителен грим, особено червилото, плаши направо  ooooh!

# 517
  • На земята, която е всъщност звезда.
Дъщерята на Том Круз, Изабела, с нова татуировка на ръката обядва с гаджето. Според сайта вече се е изнесла от дома на Крузови и живеела с него в далеч по- скромно жилище:

Снимки с гаджето тук:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2142024/Isabella-Cr … te-boyfriend.html

# 518
  bouquet

Разбрахте ме
Тайра е от компроматите заради които следя темата , а не   smile3505 не искам да м казвам имената  ....

# 519
Харесва ми в тяло Пенелопе. Не е манекенка все пак. Леко е закръглена на плажните снимки, но по приятен начин. Всъщност не е закръглена, ами съвсем нормална като тегло.
О, килограмите и са идеални, и тялото и е красиво стегнато, но просто не харесвам пропорциите му и това е. Анджелина има същия тип фигура, и нея също не харесвам Blush

Анджелина как да я харесваш, като е плашеща направо, толкова е изсъхнала.

# 520
Аз също не смятам, че Пенелопе е с безформено тяло, чак пък като трупче... То неможе всички жени да са по 1,90 см и да имат талия 2 педи, айде стига...
Просто е дребничка, но много симпатична, поне за мен така изглежда.

Не е компромант, но е във връзка с плажните снимки. Незнам дали в Бг са качени въпростните билбордове на Х&М, но плажната им кампания беше анатемосана от докторите вече. Препечените манекенки никак не стоят добре на снимките ooooh!

# 521
  • София
Относно дъщерята на Том Круз... Няма ли кой да обясни на това девойче, че хамбургерите не са полезни нито за фигурата, нито за здравето. Младо момиче е, а явно не полага никакви грижи за теглото си. Като гледам и приятелят й е от едрогабаритните. Разбирам да си дебел заради някакво заболяване, но да плющиш мазни сандвичи е направо самоубийствено.

Миранда Кер с Флин на плажа  1  2

# 522
# 523

Отвратителен грим, особено червилото, плаши направо  ooooh!
Направо компромат-на нищо не прилича

# 524

Общи условия

Активация на акаунт