Звездни компромати-138

• 77 751
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Еми..Мики Рурк, нали ви казах Rolling Eyes

# 541
А бе Мики не заслужава такава обида, може на нищо да е заприличал, но Мики Рурк си е Мики Рурк  Laughing

Алисия:
Сега
2___

Преди
последно

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 16:35 от Влюбена До Лудост

# 542
  • Има много детски смях.
А църквата одобрила ли е приятеля на Изабел Круз? Нещо много разгулен ми се вижда  Laughing
А Пенелопе Крус за мен също е с гадно тяло. Кофти пропорции, наистина.

# 543
Като четеш внимателно знаеш, че Титанът има една титанично компроматна снимка, която периодично размятаме в темата Blush Joy. Който я плякне тук, ще е доставил компромат, какъвто не сме виждали от сума време Mr. Green

ми давайте, де!

# 544
  • София
Връзката Блатечки - Диляна била измислица:
http://www.dnes.bg/televizia/2012/05/10/izmislica-bila-vryzkata- … -blatechki.158492

# 545
  • София
Като четеш внимателно знаеш, че Титанът има една титанично компроматна снимка, която периодично размятаме в темата Blush Joy. Който я плякне тук, ще е доставил компромат, какъвто не сме виждали от сума време Mr. Green

Ако е същата снимка, за която си мисля, няма аз да я публикувам. EmbarassedНе ми идва отвътре чак толкова графичен пост. Joy Ти зарадвай потребителките, поръчки има вече много. Hug

# 546
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Довечера, сега съм на работа, срам ме е Mr. Green

# 547
  • София
Що бе, той по пишка ли е на спряганата снимка, та сте толкова свенливи? Споко, виждали сме гол мъж, че даже и по няколко.  Laughing

# 548
Алисия, а описанието под снимката е "Харесвам тялото си, харесвам лицето си, харесвам излъчването си... Ако някой има проблем с това, нека продължава да говори. Не ми пречи!"

# 549
  • София
Редактирам се:

Робърт Патинсън

Джесика Алба

Ким Кардашиян

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 18:39 от КАРЧЕВА

# 550
  • София
Алисия, а описанието под снимката е "Харесвам тялото си, харесвам лицето си, харесвам излъчването си... Ако някой има проблем с това, нека продължава да говори. Не ми пречи!"
Ако не й пречеше, нямаше да изпитва нужда да коментира в нета колко харесва себе си.  Peace

# 551
Оф, може и да си казва истината жената, но тогава доста извратен вкус има..де Whistling

# 552
  • На земята, която е всъщност звезда.
А църквата одобрила ли е приятеля на Изабел Круз? Нещо много разгулен ми се вижда  Laughing
А Пенелопе Крус за мен също е с гадно тяло. Кофти пропорции, наистина.

Да, и приятелят й е от същата църква. тя, тази църква май е доста "широко" скроена.  Laughing

Преди години Пенелопе Крус имаше кратка връзка с Том и след това беше дала интервю за провалите си в любовта /разбира се, още не се беше събрала с Хавиер Бардем/. Та за Том беше писала, че е много разочарована, говорил големи думи, водил я по сциентоложки сбирки и много говорел за благотворителност за бедните и болните. И наша Пенелопе се вързала, отишла са помага в приют в Индия, където се разболяла доста тежко и май е била на косъм. А после, като се върнала Том й казал доста ехидно, че тя много буквално била разбрала думите за благотворителността .    

# 553
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Алисия има страхотно тяло, лицето вярно не е трябвало да пипа Rolling Eyes

Ето го и Райън Laughing

# 554
Алисия има страхотно тяло, лицето вярно не е трябвало да пипа Rolling Eyes

Ето го и Райън Laughing

А къде е съдържанието на черното квадратче?  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт