Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 403
  • 375
  •   1
Отговори
# 105
ДАННИТЕ за доставка съм ги дала още на 9 май.

Коя е куриерската фирма?/пишете ми на лични/

Откъде ви се обадиха по телефона от форума или от куриерите?

# 106
Здравейте и аз реших да се включа в дискусията.Според мен определено има мода при обличането на малките съкровища, но всичко зависи от финансовите възможности които имат родителите.Има много красиви и модерни дрешки и за много и за малко пари.За мен най-важно е дрехата да е от хубав материал, да е удобна и безопасна за детето, защото много от "модерните" дрехи са снабдени с аксесоари които не са особено безопасни за малките съкровища. Аз предпочитам нещо такова: http://www.reklamator.com/pid/10266/

# 107
  • София
И аз да се включа. Преди мислех,че бебетата са еднакви и дрешките им са еднакви....
Уви вече съм на коренно различно мнение.Синът ми е вече "голям" /вижда се на лентичката ми/ почти на 2 месеца и половина. Не съм си представяла дори какво щастие е да имаш дете и да го обличаш и преобличаш:)
Имам всякакви цветове дрешки за него освен черни.Нещо не мога да приема черния свят за бебета до 1 годинка  и такива дрехи,колкото и на мода да са НЯМА да купувам и да му обличам.Но всички други цветове са винаги на мода според мен:)
Харесват ми всички видове дрешки,които са умален размер на дрехи за големи - дънки,ризи,якенца,блузки.Но много често не съм съгласна с дизайна и начина на ушиване на дрешките. Пример: дънките са с истински джобове,много метални копчета/от които и аз се обривам,да не говорим за бебешката коша/.Според мен трябва да се имитират дрехите за големи, но без подробните детайли.Неудобно е да има капаци на задните джобове,защото са точно на дупето на бебчо и му го надигат:http://martisunny.snimka.bg/baby/mario.662650.27215339.Много добре сам им комбинирани цветово,удобни са и са наистина модерни!
Най-важното все пак си остава дрехите да са удобни на бебето.Понеже нямам как да ни каже да ли са му удобни или не остава нашата преценка.А модерни са тези дрехи,които харесват на родителите:)
Много харесвам дрехите на тази фирма: www.carters.com/carters/baby-boy-sets/carters-baby-baby-boy-sets,en,sc.html

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 14:14 от Martisunny

# 108
Благодаря на писалите ми момичета, писах и аз, като получа наградата ще се похваля!!!!!!!!!!!  bouquet

# 109
И аз да се включа.Откакто родих малката ми мадама забелязвам че по-често се заглеждам по розови,лилави и цикламени дрешки.Всяка от нас си е обличала кукличките като малка и сега,като имаш една истинска,жива кукла,нормално е да искаш тя да предизвиква одобрението на околните.Че има някаква мода-има но пък има и такива дрешки,които ги правят само за да са модни но не и удобни за малки дечица-визирам едни дънки които ни подариха-страхотни наистина,но .....за мен Размера е за 6-9 месеца,а се закопчават с копчета,с ниска талия...Този дизайнер дали се е замислил той самия как ще се чувства облечен с тези дънки ако под тях има памперс?Според мен има такива дрешки,които ги правят само за да харесат на някого на манекена-пък дали ще бъдат носени или не-нали има оборот в магазина newsm78

# 110
Мили майки,

Pufies с гордост ви съобщава, че създаде уникална модна колекция пелени – Pufies Fashion Collection. За първи път пелените на вашето бебе ще приличат на дрехи! Разработени в съответствие с модните тенденции, десените на Pufies Fashion Collection ще провокират въображението ви да експериментирате с гардероба си, за да бъдете в тон с тоалета на вашето бебе.

Новите Pufies Fashion Collection предлагат добре познатите качество и надеждност на пелените Pufies заедно с 40 страхотни дизайна в разнообразни модни стилове (всяка опаковка съдържа по 2 дизайна).

Пишете вашите мнения и коментари относно този уникален моден продукт. Харесват ли ви дизайните? Кой ви е любимият? Лесно ли ги комбинирате с дрешките на бебето? С какви дрешки и модни аксесоари бихте ги съчетали? Покажете ни! Ще се радваме да споделите всичко, което ви вълнува и впечатлява! Може да намерите уникалните дизайни в магазините и да публикувате снимки на вас и вашето бебе в предпочитания от вас моден стил. Диктувайте модата!

ВНИМАНИЕ! Една от вас ще бъде изтеглена чрез томбола и ще получи невероятен подарък – пелени за 1 година*! Томболата ще се тегли в края на дискусията – 28.05.2012

* до 24 Jumbo пакета от асортимента на Pufies, в размери по желание на спечелилата. Наградата не може да бъде заменяна за паричната й равностойност.

Името на спечелилата участничка ще бъде обявено във форума на на БГ-Мамма в деня на тегленето на томболата. 
Наградата ще бъде предоставена на спечелилата участничка в срок, удобен и за двете страни, след тегленето на томболата, чрез куриер за сметка на екипа на Pufies. За целта в срок от 3 работни дни от обявяването на спечелилата участничка, тя трябва да изпрати на екипа на Pufies на е-mail адрес ekip@bg-mamma.com своите лични данни: Три имена, телефон и адрес за доставка. В случай, че в посочения срок спечелилата участничка не изпрати e-mail със своите лични данни тя губи правото на награда и се тегли нова томбола.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 16:33 от Pufies Fashion Collection

# 111
Пуфис, а само 3, 4 и 5 ли ще бъдат размерите? Питам защото много ги харесах, а моето момче носи 4+ Rolling Eyes
От кога ще ги има в магазините?

# 112
Eто ни с новия подарък:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/556079_3119 … _1965726547_n.jpg
Мисля, че точно този десен е чудесен за лятото с дънково сукманче или поличка и дънкова кърпа на главата.

# 113
Страхотна идея за малките-весели и красиви памперси.Браво на Пуфис-за пореден път №1.Кога да ги очакваме по малките градове?Цените много ли са по-високи от обикновените?Опаковките същите ли са или са с по-малко бройки?

# 114
  • София
Ей, супер изглеждат.Искам и аз да го пременя мойто дупе:)Ние сме на 5500 гр и е достатъчно голям май за тази премяна!  bouquet

# 115
получих съобщение, че съм спечелила тази награда и да я очаквам?

Коя е куриерската фирма с която ви беше изпратена наградата и с какъв подател?
Нямам оставено листче, че е идвал куриер. Naughty

Да не би да се разхождат куриери и в събота и неделя.
Доколкото знам обикалят само от 9-17 в делнични дни.

Спиди

# 116
  • София
към Pufies Fashion Collection: От къде могат да  се закупят тези страхотни цветни памперси.Вече избирам десени за комбинация с дрехите на мъника ми?Кога ще се разпространят из търговските мрежи и къде точно!? newsm78 Hug
Поздравления за идеята/който я е измислил/!:)

# 117
# 118
Здравейте,

Радваме се, че новият ни продукт Pufies Fashion Collection предизвика такъв интерес у вас! Разбира се, че ще отговорим на всичките ви въпроси!

Пелените Pufies Fashion Collection вече могат да бъдат намерени в някои от магазините от търговската мрежа. Цените им са като на стандартен Jumbo пакет, но пеленките вътре са с 4 по-малко.

Относно размерите - предлагат се само размери 3, 4 и 5.

Приятен ден,
екипът на Pufies

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 17:12 от Pufies Fashion Collection

# 119
  • София
Здравейте,

Пелените Pufies Fashion Collection вече могат да бъдат намерени в търговската мрежа. Цените им са като на стандартен Jumbo пакет, но пеленките вътре са с 4 по-малко.

Размерите са само 3, 4 и 5 - не се предлага размер 4+

Приятен ден,
екипът на Pufies

Благодаря за информацията.Ще ги потърся в магазините наоколо.

Общи условия

Активация на акаунт