Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 608
  • 375
  •   1
Отговори
# 120
Удобството е ключът. Дрехите на  малко дете трябва да бъде функционални и  с ярки цветове за предпочитане от памучни  материали.
Когато купувате детски дрехи за бебето, има няколко неща, които трябва да обмислите. От размера , през стила, чак до използваните материали.

1) Удобство при обличане
Процесът на обличане на бебето е специфичен. Малките ръчички и крачета се движат навсякъде, без причина и без какъвто и да е синхрон. Те правят доста трудна мисията ни да облечем бебето спокойно.

Направете нещата лесни за себе си и детето си. Купувайте детски дрехи, които са лесни за обличане и събличане. Един от начините да направите това е да потърсите такива блузки, които имат големи отвори за ръчичките, и панталонки, които да са с достатъчно широки крачоли.
По този начин по-малко ограничавате движенията на детето си – обикновено това е причината за всичкото това непрекъснато мърдане на ръцете и краката.

За щастие, стилът на обличане не трябва да се пренебрегва заради едното удобство. Има много наистина очарователни детски ризи и детски панталони, които ще дадат на бебето едновременно удобство и стил.

2) Дрешката да отговаря на няколко потребности наведнъж
Бебета имат наистина много чувствителна кожа, което означава, че те могат да се изстудят или прегреят в еднаква степен, при това много лесно. Дори леките промени в температурата имат ефект върху състоянието на здравето им.

Един ефективен начин да запазите вашето дете с добра телесна температура е да се купуват продукти, които позволяват на бебето да се движи свободно, но и да и да го топлят едновременно. Препоръчителни са бебешки дрехи, които прилягат взаимно и позволяват да се обличат една върху друга, така че да могат да се съблекат или облекат лесно, когато на бебето му е прекалено топло или твърде студено. Удобно облеченото бебе е не само здраво, но и щастливо!

3) Дрехи, лесни за почистване
Ето един факт от живота. Детските дрехи бързо се замърсяват. Разбира се децата са малки, но те могат да бъдат невероятно свръхактивни. И естествено  имат невероятното умение да покриват себе си с петна. Ето защо е важно да се купуват детски дрехи, които могат лесно да се почистват и да са устойчиви на петна. Решението на този проблем е да се купуват бебешки дрехи, изработени от чист памук, тъй като пране след пране те няма да се изхабят или поне докато бебето ви се побира още в тях. Но наистина най-важно е те да са лесни за почистване.

# 121
http://www.detska-moda.vlez.bg/
История на детската мода

Детската мода е направила първите си плахи стъпки преди повече от 200 години. Тя се е родила в Англия и започва с призива на Жан-Жак Русо "Назад към природата". Родителите решили, че не трябва да обличат децата като възрастните и да им развалят най-хубавите години. Така сакото замества тясната офицерска униформа. Момичетата се избавят от тиранията на корсетите и неудобните кринолини - отсега нататък те заедно с малките англичанки ще носят свободни мусулинови роклички с коланче.

Увлечението по новите, удобни и леки дрехи направило живота на децата значително по-лек. Малко по-късно момчетата с удоволствие ще възприемат широките матроски панталони и модерните до наши дни матроски яки. Косите вече не се задушават под перуки, а свободно се спускат по рамената. Така е било в 80-те години на 18 век...

А дотогава дрехите не щадели и децата. Пеленачетата били обвивани като мумии. Смятало се, че така детето няма да настине или да се нарани. Освен това пелените трябвало да ограничават движенията - родителите били убедени, че движението в тази възраст деформира костите...

Едва след Първата световна война, когато съвременните понятия за хигиена и здраве започват да си пробиват път, новородените "официално" получили правото да движат ръцете и краката си. Вместо омразните пелени започнали да им плетат детски дрешки, и непременно за момичетата розови, а за момчетата - сини.

За по-големите деца освобождението от тиранията на дрехите идва след Френската революция, с утвърждаването на стила “Ампир”. Още от 1807г. на момичетата се позволявало да носят рокли до коляното - с тайни панталончета, които кокетливо се показвали под рокличките. След 1845г. момичетата вече носели под кринолините поли, а момчетата изглеждали като момичета - носели къси туники, под които се виждали панталончета, също украсени с вълнички. Освен това носели обувки с висок ток, а по-късно - руски ризи и шотландски полички.

От 1869 до 1875 г. момичетата, а и техните майки, трябвало да носят смехотворна конструкция от слонова кост или възглавничка под многочислените гънки и вълни на полата, а над всичко това - жакет, който да придаде на жената "напълно благоприличен" вид.

В средата на 19 век се появили детски дрехи, които и досега са любими и модерни - матроските костюмчета.

Към 1890 година дамите още се защитавали от слънчевите лъчи с помощта на широкополи шапки и кокетни чадърчета, но и възрастните и децата вече започнали да се наслаждават на слънцето и на разходките по брега на морето. Настъпва времето на целомъдрените бански костюми с дълги ръкави и крачоли, а също и туники. Спортът започва да става част от живота и пред децата се открила невиждана свобода.

В миналото един шивач е трябвало да облича не само членовете на семейството, но и куклите на децата - те задължително трябвало да бъдат облечени като хората. Но през втората половина на 19 век започва бурно да се развива леката промишленост и търговците обръщат все по-голямо внимание на детската мода. Появили се магазини за детски дрехи и веднага започнали да процъфтяват. Даже високата мода се заинтересувала от този проблем.

Първият детски моделиер е Жанна Ланвен – първата жена, отворила вратите в света на Haute Couture. На нейните клиентки правело впечатление, че обожаемата й дъщеря Маргарита е винаги прекрасно облечена и те я уговорили да шие и за техните деца.

Безумието на 20-те години на 20 век освобождава и родителите, и децата от тиранията на "общоприетите норми" при дрехите. "Американската рокля" - ефирната рокличка с две отверстия за ръцете и късата пелерина стават писък на модата. Талията е свободна, краката - открити, леката тъкан гали кожата. Но най-голямата промяна започва след Втората световна война. Момичетата за пръв път обличат панталон. Равноправието между половете в сферата на дрехите засяга и детската мода.

Днешните деца обичат детайлите - джобчета, копчета, ципчета, но обичат и удобството. Момичетата отново се насочват към романтичните роклички, а момчетата бягат като от огън от всичко, което според тях е “момичешко”. Както е било винаги, родителите се стремят да обличат децата си красиво и да им развият добрия вкус.

# 122
Харесва ми когато бебетата се обличат  елегантно,но не трябва да се прекалява разбира се.Най- важното е да им е удобно,тъй като те постоянно растат. Според мен е прекалено ,когато видиш едно малко дете копие на модата при възрастните,не е редно,всичко си има граници все пак.Бебешките дрешки трябва да са удобни,с високо качество и достъпни разбира се,а не както е при нас в България.

# 123
Eто ни с новия подарък:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/556079_3119 … _1965726547_n.jpg
Мисля, че точно този десен е чудесен за лятото с дънково сукманче или поличка и дънкова кърпа на главата.

Леле, много е яко!! На бебешкото дупе изглеждат страхотно! Няма ли и другите мами да споделят  Party
Направо ме е яд, че Николета не носи пелени вече  Whistling

# 124
Simple Smile Страхотноооо  newsm44 нашите памперси още по-яки и шарени от преди, жалко че онзи ден като купувах са ми дали от "старите" памперси сега щяхме да се изтипосаме тук с модни гащи-пампи хихи
Иначе за моя хубосник държа на първо място дрехите да са от памук, защото има много чувствителна и нежна кожа, след това да са удобни за обличане и на самия него да са му удобни, за жалост виждам такива пародии на дрехи, като правени за неподвижни кукли. Е нашата горда баба от време на  време при вдъхновение му шие много интересни и страхотни дрешки-уникат! Иначе тези нови пеленки имат широк формат на изява що се отнася до съчетание на дрехи. Нашия Тео до скоро го обличах много по бебешки, но от скоро вече нали е на три месеца го обличам като голямо бебе!  hahaha Ще се радвам да споделя снимки, когато скоро имаме от новите сладурски пелени!  Peace

# 125
Новата колекция памперси наистина са адски сладурски!

Обличам детето с дрешки, които мога да си позволя.
На този етап в гардероба му преобладават анцузите, тъй като са удобни за тичане и игра навън.
Аз самата повече харесвам спортните дрехи и "хулиганският" стил. Децата са прекрасни с невинните си очи, пухкавите ръчички и краченца не мисля, че е удачно да бъдат обличани в дрешки, които не отговарят на индивидуалността им. Затова изобщо не харесвам малки момченца с костюми и фракове.

# 126
Новата колекция е много забавна и модерна! Ще доставя удобство на мъничетата и радост на майките. Със сигурност ще буди много поводи за усмивки в малки и големи! Препоръката ми е да има дизайн в преобладаващ червен цвят - много любим. Това са нашите предложения:
Червени цветя
Мини в розово
Лилава магия
Пролет
Цветен елемент
Жирафче на райета
Цикламен микс
Океански приятел
Обичам Пуфис
Пуфис модна колекция

Пожелаваме ви да бъдете все така креативни!

# 127
Много е хубаво да имаш възможност да обличаш детето си модерно и със скъпи дрешки.Мисля,че всяка майка желае това.Аз обичам да обличам детето си с пъстри дрешки,практични и удобни и ги купувам предимно от България,защото мисля,че качеството е страхотно.Детето се чувства удобно и комфортно и това мен ме прави щастлива.Препоръчвам дрешки от този сайт,страхотни са
http://angel-baby.eu/babyshop/

# 128
BE_YOU, много оригинални имена на съчетанията си измислила, а комбинациите са страхотни.   bouquet

# 129
  • в белята
Сега като ги гледам тези красоти ,се сещам да предложа на Фикосота ,ако може за следващата година да направят от тях и варианти за басейн ( както има на една западна марка) ,с тези десени техните ще са в пъти по хубави ,а и надали цената ще им е левче на бройка. Peace

# 130
Джоли, благодаря   bouquet, радвам се че ти харесват!

# 131
Здравейте!
Бих искала да благодаря на Pufies за чудесното предложение.Въпреки, че детето ми е на 3год. и 7 мес., все още използваме само Вашите пелени, заради здравословните проблеми на дъщеря ми.
Като цветова гама наистина повечето дрешки са в бяло, розово, циклама и виолетово.
Много бих се радвала да помислите и за пелени размер 4+.
Надявам се да намеря новата Ви колекция и в гр.Свищов.
Благодарим Ви!   bouquet

Тук има страхотни дрешки:
http://www.bebeshkidreshki.com/category/120/komplekti.html

# 132
Доскоро ползвах друга марка памперси,но откакто опитахме с Пуфис сме много доволни-страхотни са ,а и тези нови десени сега особено лятото са много добра идея,още не съм попадала,но трябва утре да купя и за двете и дано намеря от новата колекция. Дрешки обличам само памучни, обичам модерни и сладки дрешки и не ме интересува колко се цапат-деца са все пак

# 133
Много са готини новите Пуфис  много ми харесват Blooming garden!

# 134
Чак сега виждам темата и съм много приятно изненадна от дизайна на новите Пуфис.
Майка съм на близнаци и миналото лято в жегите децата ми в къщи си стояха само по Пуфиси, а сега като гледам тези красоти, направо няма нужда от дрешка.
Дали има възможност тези пелени да станат тип къс панталон? Така децата ни ще са с нов тоалет по няколко пъти на ден Laughing

Общи условия

Активация на акаунт