Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 416
  • 375
  •   1
Отговори
# 135
Уаууууу новите пелени наистина са страхотни, адмирации за идеята да внесете свежест и разнообразие в детските пелени.От снимките на другите момичета виждам колко добре стоят на малките съкровища, много са сладурски.И аз смятам да взема на моята принцеса. Лек ден и усмивки за всички Simple Smile

# 136
Невероятна идея, да вкарате цвят и разнообразие в памперсите. Щом се появят и ние ще ги пробваме.
Аз избирам дрехите на бебка, също както зе себе си и по-голямото си дете-оглеждам, комбинирам, не повтарям от предния ден. Избирам практични неща, удобни за обличане и събличане, в които и тя се чувства добре, не пречат на движенията и.
За разходка и по-специални поводи имаме и рокли, дънки, джинси, чорапогащници, буйки (ние сме само на 3 месеца).

# 137
  • в здрача
Наистина дрешките са разкошни и това е първия сайт, в който виждам пълните размери на дрешките - дължина, ширина и т.н., просто останах очарована.

# 138
  • София
Искам да попитам от кои вериги могат да се купят пелените. Не ги видях в нашето фантастико...

# 139
Искам да попитам от кои вериги могат да се купят пелените. Не ги видях в нашето фантастико...
Все още ги няма на пазара.

# 140
Наистина дрешките са разкошни и това е първия сайт, в който виждам пълните размери на дрешките - дължина, ширина и т.н., просто останах очарована.
Даа, аз отдавна си пазарувам от този сайт. Качеството на дрешките е много добро, моделите са страхотни, а цените са много по-ниски в сравнение с други сайтове и дори магазини.
https://www.facebook.com/Bebeshkidreshki

# 141
 След 2 дена малкото ми момче става на 2 и въпреки, че е момче винаги е бил стилно и добре облечено бебе. За съжаление , почти не ползва памперси и не мога да му слагам тези красоти, НО за моя огромна радост имам малка кукла на 3 месеца и с радост ще и слагам под роклите шарените памперси. Няма майка която да има момиче и да няма цветни рокли, фиби, чорапки за своето малко ангелче. Чудесно е че има различни цветови гами и ще подхождат идеално на тоалетите  ни.

# 142
Памперсите ги има в ДМ Simple Smile

# 143
Да се похваля и аз с новите моделчета, получих ги вече!!!!!!  bouquet!Благодаря на фирмата за щедрия подарък!!!Ще ги пробваме още днес. Събраха се вкъщи три пакета памперси.

# 144
Като мама на мадама-смятам че винаги трябва да изглеждаме подобаващо добре облечени.И не,това съвсем не означава,че детето трябва от глава до пети да е облечено в маркови дрешки.Детето може да изглежда добре дори да е облечено със дрехи подарени от по-големи каки/батковци.Всичко е въпрос на вкус,на усещане,на съчетание...на гледна точка  Wink

# 145
Имам новородено бебче и се стремя да го обличам с много сладки и готини дрешки. Не знам какво точно е модерно сред малките палавници, но според мен по-важно е дрешките, особено когато са за бебе, да са направени от естествени материи и да са в свежи и весели цветове.

# 146
за мен пазаруването от чуждестранни сайтове и изхвърлянето по "маркови" и скъпи дрешки е наследство от времето на корекома и е лееееко снобско Peace
важно е дрехите да са памучни, за да не дразнят бебешката кожа, да са цветни,за да стимулират сетивата, да са от устойчиви на пране материи и бои, за да не става миш-маш в пералнята, да са безопасни-днес намерих в устата на дъщеря ми панделката на ултрасладурската и сатенена пантофка, която е попаднала незнайно как там, при все че погледът ми е в детето нон-стоп, така че без връвчици,копченца и дрънкулки Naughtyи да се обличат и събличат лесно,за да не се изнервят мама и бебе. май не сме много по  модата-блузки,които се обличат през главата са ни по-неудобни,от тези, с предно закопчаване по дължината, предпочитам ританки,понеже чорапогащите не мога да ги нахлузя на постоянно шаващото бебе, дънковите дрехи са ми твърди.......обичам бебешките дрешки,а не тези, в които бебето прилича на умален възрастен Peace
голямата ми дъщеря пък обича да носи панталони с джобове, тениски с картинки или надписи и ризи.
за пелените Пуфис-с малкото бебе не съм ги ползвла,понеже са много дебели. шаренийките по тях може да са "модерни',но не биха ме накарали да ги купувам Naughty

# 147
  • София
Айдеее и ние си имаме подарък от Пуфис....Благодарим... Peace

# 148
Здравейте, мили майки,

Виждаме, че някои от вас са започнали да коментират и споделят снимки на нашите нови пелени Pufies Fashion Collection, което ни радва много!

Бихте ли използвали новия ни продукт ежедневно? Какво мислите за самите дизайни? Смятате ли, че Pufies Fashion Collection е това, от което бебешката мода имаше нужда?

Коментирайте и споделяйте своите снимки, защото на края на дискусията една от вас ще може да спечели пелени за една година!

С уважение,
Екипът на Pufies

# 149
  • София
Да.Защо да не ги ползвам ежедневно!?Така и така носи памперс-поне да е красив. Peace
А и сякаш по големи изглеждат бебоците с цветни дупета.Идват жеги сега,лято и ще почна да го оставям по памперс и гледката ще е по-добра:)
Честно казано се зачудих защо досега никой не ги е измислил и пуснал на пазара по-рано?!
Отново поздравления за добрия продукт
Сигурна съм,че много мами ще ги ползват
А и не на последно място е важна цената.Щом не се оскъпяват излишно и безумно т.е. достъпни са, а не лукс за мамите,ще навлязат много бързо като предпочитан продукт на пазара Peace

Общи условия

Активация на акаунт