Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 639
  • 375
  •   1
Отговори
# 225
Като майка на момиченце-Blooming Garden Peace

# 226
Удобството е ключът. Дрехите на  малко дете трябва да бъде функционални и  с ярки цветове за предпочитане от памучни  материали.
Когато купувате детски дрехи за бебето, има няколко неща, които трябва да обмислите. От размера , през стила, чак до използваните материали.

1) Удобство при обличане
Процесът на обличане на бебето е специфичен. Малките ръчички и крачета се движат навсякъде, без причина и без какъвто и да е синхрон. Те правят доста трудна мисията ни да облечем бебето спокойно.

Направете нещата лесни за себе си и детето си. Купувайте детски дрехи, които са лесни за обличане и събличане. Един от начините да направите това е да потърсите такива блузки, които имат големи отвори за ръчичките, и панталонки, които да са с достатъчно широки крачоли.
По този начин по-малко ограничавате движенията на детето си – обикновено това е причината за всичкото това непрекъснато мърдане на ръцете и краката.

За щастие, стилът на обличане не трябва да се пренебрегва заради едното удобство. Има много наистина очарователни детски ризи и детски панталони, които ще дадат на бебето едновременно удобство и стил.

2) Дрешката да отговаря на няколко потребности наведнъж
Бебета имат наистина много чувствителна кожа, което означава, че те могат да се изстудят или прегреят в еднаква степен, при това много лесно. Дори леките промени в температурата имат ефект върху състоянието на здравето им.

Един ефективен начин да запазите вашето дете с добра телесна температура е да се купуват продукти, които позволяват на бебето да се движи свободно, но и да и да го топлят едновременно. Препоръчителни са бебешки дрехи, които прилягат взаимно и позволяват да се обличат една върху друга, така че да могат да се съблекат или облекат лесно, когато на бебето му е прекалено топло или твърде студено. Удобно облеченото бебе е не само здраво, но и щастливо!

3) Дрехи, лесни за почистване
Ето един факт от живота. Детските дрехи бързо се замърсяват. Разбира се децата са малки, но те могат да бъдат невероятно свръхактивни. И естествено  имат невероятното умение да покриват себе си с петна. Ето защо е важно да се купуват детски дрехи, които могат лесно да се почистват и да са устойчиви на петна. Решението на този проблем е да се купуват бебешки дрехи, изработени от чист памук, тъй като пране след пране те няма да се изхабят или поне докато бебето ви се побира още в тях. Но наистина най-важно е те да са лесни за почистване.
newsm10  202uu
Напълно съм съгласна Simple Smile

# 227
Vintage Club Remix ми допадат най-много на картинка.
Ако е възможно да напишете по градове в кои магазини се разпространяват новите Пуфис Фешън Колекшън.

# 228
И мен ме интересува по кои градове и търговски вериги се предлагат  Grinning

# 229
  • Пловдив
Десените на новите памперси са страхотни! Като мама на момченце, много ми харесва серията Vintage Club Remix..С удоволствие бих оставяла малкия лятото, само по памперс и тениска  Peace

П.С А за мамите на момиченца, вече няма да се чудят какво да слагат под рокличките, един добре подбран десен на памперс Пуфис ще свърши страхотна работа Peace             

# 230
Най-много ми харесват Back to College. newsm10 newsm10 newsm10

# 231
И за мен Back to college са фаворит Simple Smile

# 232
Мами,  успех на дечицата ни днес. На работа съм, а работа не мога да хвана. Дано всичко,  при всички дечица,  да е наред. Времето толкова бавно минава, а притеснението расте.

# 233
  • Варна
Невероятни са всички! Оригинална идея и страхотно изпълнение! Blooming Garden  са ми фаворит!   bouquet

# 234
Ако е възможно да напишете по градове в кои магазини се разпространяват новите Пуфис Фешън Колекшън.

Здравейте,

Пелените Pufies Fashion Collection съвсем скоро ще могат да бъдат намерени в търговската верига в страната, и в частност, но не единствено, в по-големите магазини!
Към момента, новите продукти от серията се предлагат във веригите DM и Lilly!

Виждаме, че дизайните на Pufies Fashion Collection ви допадат, но ще сме благодарни, ако публикувате снимки на своите бебчета с тях, за да им се порадваме и ние!

С уважение,
екипът на Pufies

# 235

Здравейте,

Пелените Pufies Fashion Collection съвсем скоро ще могат да бъдат намерени в търговската верига в страната, и в частност, но не единствено, в по-големите магазини!
Към момента, новите продукти от серията се предлагат във веригите DM и Lilly!
[/quote]

Благодаря  Hug

# 236
Точно се чудех памперс-гащи ли да купувам на нашия бандит, и попаднах на тези красоти  Heart Eyes-те ще са!

Радвам се, че и 2 поста преди моя, има и инфо от къде да се снабдя с тях Laughing Peace

А по темата-верно е че по-сладурски са момиченцата с къси роклички и подаващи се памперси под тях, но "тоалета" на нашия син в летните жеги е :....само памперс Mr. Green
Та сега с тези, ще е и модерен! Sunglasses

# 237
не мисля, че ще е много стилно да се разкарват бебета и деца по памперс из града, пък ако ще на калинки да са. Памперсът е един вид тоалетна все пак  Embarassed

# 238
Rolling Eyes Трябва нещо неудобно ли да се почувствам? Joy Споко-на опера и театър е прилично облечен Mr. Green
Дали ще е с обикновен или с тези..така или иначе ще е по памперс; а при положение, че тези са далеч по-интересни и свежи на вид-тях ще предпочета. Wink

# 239
На мен тази идея определено ми допада, за такъв вид памперс, най-много ми харесват-Blooming Garden ! В нашето семейство често имаме разногласия относно облеклото на нашета принцеса. Аз обичам да я обличам по-така, докато баща й иска да й е комфортно! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт