Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 615
  • 375
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
А, не разбираме, много добре разбираме. Не ядем доматите с колците все пак.

# 271
  • София
Не знам точно как ще се забавлява наистина малкия с пелените.По-скоро аз ще се забавлявам и му правя повече муцунки,че той да се забавлява:) newsm78

П.П. Това сако по-горе наистина изглежда много неудобно за мъника на снимката!

# 272
  • София
Иначе за каретата от Back To College - съм си подбрала ей такива дрешки:

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
за вълничките ето това:
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 273
По примера на Зелен дух, аз също мисля, че бебчето може да се забавлява и да му се привлече интереса при смяна на пелената, поне докато е по-малко.

# 274
остави ти таз песен любовна. Докъм 3-4 месеца бебетата не разбират от карета и вълнички, пък и трудно държат нещо връцете си. След тази възраст почват да се обръщат, после да пълзят и всеки опит да ги разгащиш означава за тях "свободен съм! Ще ритам! Ще избягам от повивалника!"
виж, може би злояди деца могат да бъдат занимавани ... една лъжичка за лилавия памперс, друга за карирания - и кашата изядена  Blush

# 275
Картинките са предимно за майките. Моят син (и тримата) основно иска процедурата да свърши по-бързо и да го пусна да играе.
Май наистина си решила да си в твърда опозиция на всичко новаторско и свежо! Според мен не е нито интересно, нито умно, нито модерно. И ние имаме деца, че и по две и три, и ние си решаваме как да ги обличаме и дали ще им сложи точно от тези памперси или не! Щом си толкова недоволна от новите Пуфис какво изобщо правиш тук в тази тема? Заяждането е втора природа на повечето Българи. Аман!

Екипът на Пуфис може и да не са сменяли пелени, но поне се стараят да ни поднесат нещо хубаво и интересно!

# 276
  • Пловдив
Нещо не ти харесвам, м? Когато писах за първи път в темата тя НЕ беше с такова заглавие. Въпросът беше принципен - за модата в бебешкото облекло. Веднъж започнала да пиша - пиша докрай.
И за Пуфис е добре да чуват и оправдана критика. Ако са разумни много повече информация биха извлекли от критичните забележки.
И никое БЕБЕ (не дете, бебе) не се вълнува как е облечено, стига да му е удобно.
Та хубавото и интересното е за майките, не за децата. Да, слагаме пелените на децата си, но за наше удоволствие.

# 277
Дами, нека не вкарваме лоши емоции в дискусията - радваме се и благодарим за всички коментари!

Ще споделим с вас и една добра новина - пелените Pufies Fashion Collection вече могат да бъдат намерени и в магазините на Metro в страната!

С уважение,
екипът на Pufies

# 278
Харесват ни новите памперси,ама защо има само в големи пакети???????? Naughty

# 279
Дами, нека не вкарваме лоши емоции в дискусията - радваме се и благодарим за всички коментари!

Ще споделим с вас и една добра новина - пелените Pufies Fashion Collection вече могат да бъдат намерени и в магазините на Metro в страната!

С уважение,
екипът на Pufies

Ето това е добра новина. До края на седмицата ще прескоча до там, че тъкмо свършваме поредния jumbo пакет.  newsm44

Пък децата може наистина да не разбират колко са интересни новите предложения на pufis, обаче на мен ще ми е голям кеф да ги гледам.

Сетих се за още едно предложение за десен - милитъри

# 280
She moto сподели моля те колко струва един джъмбо пакет  Пуфис в Метро, че аз си ги вземам от бебешката борса за 22.95, а ако и в Метро цената е изгодна мога да се възползвам на път, все пак чакам новите десени.  Peace

# 281
Здравейте, мили майки,

С угромно удоволствие ви съобщаваме, че екипът ни изтегли на случаен принцип печелившия потребител за наградата „Пелени за една година”, а именно Martisunny! Честито!

Молим спечелилата да изпрати на екипа на Pufies (на е-mail адрес ekip@bg-mamma.com) своите лични данни в срок от 3 работни дни: Три имена, телефон и адрес за доставка. В случай, че в посочения срок спечелилата участничка не изпрати e-mail със своите лични данни тя губи правото на награда и се тегли нова томбола.

Благодарим на всички, че се включихте в дискусията и споделихте своето мнение, модни виждания и стилни предложения!

С уважение,
екипът на Pufies

# 282
Честито, със здраве да си ги носят Simple Smile

# 283
  • Пловдив
cow Приятно носене на Пуфис на бебето на Martisunny Simple Smile newsm30

# 284
Честито на Martisunny!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт