Отговори
# 375
И аз да се разпиша.

На 27-ми юли кръстихме малката, беше И много забавно.

Сега пък е с ангина, вече 4-ти ден е с Т, трудно я сваля, а за секунди я вдига.
Тръгна кътника и всичко се повтаря, доктора казва: "Ами съвпадение е бееее".
Само, че 3 зъба=3 ангини, според мен всичко е от зъбите.
Ще видя как са в Бургас УНГ да я видят, ако не есента в Сф.

Иначе е ок, дивее, ходим на плаж, не излиза от водата.

Момичета един въпрос, всеки ден ли акат децата ви?

# 376
Привет момичета!

Ние горе долу сме добре! Боби от две седмици е с баба си на село, днес ще си го приберем, тръгнаха кътници и пак кашлица, сополи, ходихме на лекар и няма нищо от сополите кашля.
Сега мисля да му пусна едни изследвания гърле, носен че нещо не ми харесва тази хрема от два месеца. Cry даже си мисля, че закъснях с тези изследвания.

И аз тази седмица хванах ангина, вместо да си почивам като съм без дете и да свърша нещо аз бях много зле, но вече се оправям.
Сега започваме с имуностимуланти и двамата, аз Саменто си взех, а на Боби бронховаксом и дано има ефект защото с тези болести вече ми идват в повече. Cry

Baby Love®, бързо оздравяване на малката. Praynig

Не знам какво стана това лято ние си боледуваме постоянно. Confused

Ели, задължително ще пиша за бронховаксома. Целувки на Ради и вие се измъчихте с тези болести,дано минават вече. Hug

Злати, целувки на Габче. Аз видях новата ти прическа в ФБ, много добре изглеждаш. Hug

# 377
Цитат
Момичета един въпрос, всеки ден ли акат децата ви?
Да, и то все още не... в гърнето  ooooh!
По два-три пъти. От много плодове е при нас, а и готвя с много зеленчуци

# 378
И при нас има плодове и зеленчуци, но не ака всеки ден.

dilqnkaa, и аз мисля за имуностимуланти, но не знам какво да взема.

# 379
Ох какво да кажа вече не знам ,преди 2 дни тръгнахме за Трявна за 4 дни ,оканиха ни нашите кумове ,уж хем полезно за радо хем да се разнообразим .Само че с нас имаше и оещ едно семейство с  детенце  малко по-голямо от Радо и като пристигмахме там се оказа ,че той е на АБ и ние от дне ввече сме си във Варна с бронхиална кашлица ,снощи не сме спали ,ходихе тук на преглед казаха че за сега хрипчета няма и се надявам да се разминен без Аб ,поне и лекарката от дежурния кабинет ,каза че за момента за нея не е необходимо да се дава АБ .Много се надявам така да се разминат нещата  Praynig
Оплаках се на бързо сега отива да си гледам момченцето  Sad

# 380
Оф, много е кофти посред лято болни, зимата у дома сега пак.
Ние 5-ти ден едвам сваляме Т, пие АБ, мисля 3-ти ден, за сега гърдите са чисти, но има много налепи.
И тези зъби да излизат и да се свършва вече мъчението, половината е избил, ако е като предния така ще си остане и след известно време пак ще тръгне другата половина.
Ще видя утре как ще е и понеделник да я заведа до друг доктор, че този нещо не ми харесва.
И аз самата много се изтощих, почти не спя, после да я забавлявам, готвене, чистене, пране...искаааам почивкааа. Crazy

# 381
Здравейте майчета,предстои ни на 14 август да стане на 2 годинки моята принцеса Габриелка и искам много хубаво пожелание да си измисля,ама нещо немога да го заформя,някой маминка,ако може да ми помогне,много ще съм щастлива!

# 382
  • София
Здравейте, момичета!

Не съм писала тук сигурно от 2-3 месеца  Blush срам не срам... сега ще се отчета, до колкото мога Simple Smile и преди да се е събудила Габела.

Baby Love®, Ели, Нелка
- дано дечицата са добре! Да закрепят вече положението и да не се разболяват!

И аз съм в очакване на бацили - тръгне ли на ясла, няма да ни се размине..  Tired
Както казва моя приятелка - само още 5 години, докато стане на 7, тогава спират да боледуват толкова често..  Joy за нас здрави нерви и търпение  Peace

Поне изкара всички зъби, разбира се пак с Т. При последния зъб беше с 39.3 цял ден, но все едно й нямаше нищо - не спря да вилнее и да калпазанства. Е, в един момент се оклюма. Но беше много странно колко беше енергична и във форма.

В неделя Габи беше с Т, стигна до 39.6, но не дадох нищо (защото на всичко беше изтекъл срока), и казах на татко й, че ако до 15 мин. не спадне малко, ще го пращам до дежурна аптека (беше, разбира се, освен неделя, и вечерта...). е, свали си я сама на 39.1, през нощта спадна още, на сутринта - пушка! Обаче, не можеше да си стъпва на крачето (обясняваше, че е паднала сутринта навън?!?!? и се е ударила.. което няма как да е истина, след като не беше излизала още).. няма да ви казвам колко гадно ми беше да я гледам да лази на 4 крака или да ходи на коленца. На следв. ден ходихме на ортопед, който каза диагнозата - транзиторен синовит - инфекция, която циркулира из организма и засяга някаква част - в случая става на краче. Случвало се само при деца, основно момченца. Лечението - може само с Панадол - нещо противовъзпалително (ама аз такова чудо гледам да не ползвам), и стана супер, че след това имахме час при хомеопата. Габче още там опита да ходи, след лекарството (няколко капки във вода), беше още по-добре, а в нас до вечерта тичаше. "Доктольа мага, мине"  Mr. Green Та, слава Богу, само с ден и половина стрес се разминахме.

Иначе да я похваля - без памперс е от 11 юни, вкл. нощем/следобяд. С пишкането много бързо се научи, стане ли й мокро и почва да писка (вкл. ако си намокри дрехите, докато играе на мивката - веднага иска "дуга бузка"). Та там беше лесно.  Обаче с това пусто акане - мноооооого брак и пране на ...... от моя страна в продължение на месец и кусур. Накрая опряхме до заплаха (колкото и да не е гот, но вече бяхме на ръба), че връщаме памперса, защото ака в гащите - откри гърнето! Fall, по твоя въпрос - ака всеки ден, по няколко пъти, по малко..  ooooh!  (нали си представяте какво ми беше с пране на .... гащи по 5 пъти на ден мин.) Следобедния открих, че мога да го махна, след като ми заспиваше в количката (да, още може да спи там!) и не се напишкваше; а за нощния - пробвах я близо месец с един памучен памперс, за многократна употреба - няколко сутрини под ред виждах/усещах, че не беше пишкала - перях и него всеки ден - и реших да пробвам да спи с гащички и нощем. Сигурно ще има някой фал, но за сега е добре положението.

Яде доста плодове и зеленчуци, гледам всеки ден да има неща, които обича - и тази година основно набляга на домати и царевица  Joy нищо по-различно от миналата. Но не пие особено количества вода (да не кажа, че направо е малко). Факт е, не ме линчувайте и обявявайте за луда - още суче - но САМО 3 пъти на ден (и нощем)  Joy та се надявам от там да дръпва по малко. (Като беше с Т-та сега не яде почти нищо, малко вода, и доста "амане" - та се радвах, че все още сме скачени. Поне не е като преди, да нямам никаква почивка. Не мислех, че ще дойде и такова време  Mr. Green )

Вече съвсем говори, имам си компания за обсъждане на това и онова. Почти разностоен парньор Simple Smile Предните два дни заедно подкрепяхме Станка Златева и волейболистите. Подскачахме и крещяхме в тандем с нея.
За почти всичко е "аз", "самичка", "аз мога", "Габи голяма е", но когато й изнася изведнъж почва - Габи малка е  Joy Вкл. да си изхвърля гърнето с пишканото, да пусне водата в тоалетната, да го измие. Няма да ви казвам какво е след нея. Но не я спирам - толерирам почти всичките й опити да прави неща сама. Аз вървя след нея и бърша...  Mr. Green
Днес се катери на 1 стол и ми вика: "Габи мамуна е"  hahaha
Много е сладка, страшно артистична на моменти (не е като да го няма в гените това, де), но е и адски непослушна. Посяга ни, плюе ни, обяснява, че иска да ни боли  Crazy иска да плачем..  Crazy направо на моменти е ужас. Играя го, че се сърдя, не й говоря, тя идва и съответно: "навай, мамо. нама да удам" и след 15 мин. пак.
Бие децата, плюе наред, в чудо се виждам понякога. Тръшка се, крещи, реве. Гледам да не поддавам, и като цяло успявам, но е много трудно. Стремя се да й говоря колкото може повече, да обяснявам, но тя си знае нейното.

Иначе, бяхме на море - но не искаше да влиза нито там, нито в басейна  #Crazy в началото и от пясъка се нервеше - та само на кърпата ("тупай покивката", т.е. кърпата от пясъка или "бъши каката на Габи" - пак от някоя случайна песъчинка). Добре че това бързо го преодоля.
Предпоследния ден откри кефа на водата и вече нямаше излизане - "още мако има"  Joy това за водата в морето  Joy Сега само да види снимка на море и почва да иска да ходи там, да плувала (много е смешна как си мисли, че като ходи във водата, вкл. в реката на палатките - плува...) Надявам се да успеем да отскочим още веднъж до морето, ако времето е с нас - на караваната на вуйчо ми - с него, братовчедка ми и ние двечките - но да видим.
Бяхме и на Априлци 3 седмици - голям рай. Свикна там да ходи боса и съм много доволна.
Ходихме 3 дни на "полятки" - някои от вас са видяли във ФБ. Изкарахме много гот, сефте ми беше на мен (предния ми опит завърши безславно с наводнена палатка и спахме в близкия манастир). И този път ни пра яко, но бяхме с двуслойна палатка  Mr. Green първата нощ беше яко зловеща с ужасни гръмотевици и светкавици, но Габела си спа като пич, докато аз се чудех ще ли ме хване сън  Joy Май й хареса на нея, аз искам пак - когато се отвори възможност.

И така. В общи линии е това - аа, съкратиха ме, та съм в процес на търсене на работа. Надявам се скоро да се похваля, че пак съм на трудов договор  Mr. Green след като вчера се регистрирах в бюрото по труда.

˙·•● milkinis ●•·˙ , Габи си откри палчето доста рано, до годинката и малко отгоре го смучеше, когато се отказа сама, стана някак си постепенно. Доста дълго време като наближеше ред да суче, почваше да смуче палчето. Така и заспиваше, или ако се събуди/стресне, веднага палеца за успокоение (същото като Бела на Змейчето). Като поотрасна, почна да разрежда - да не заспива с палчето, после и като се стресне - да не търси успокоение в него и миналото лято по някое време - хоп - беше го отказала. А очаквах да е зор, ей така настървено го смучеше - все едно пуска я мляко с какао, я нещо друго вкусно.

леле, снимката уж е малка, а заема яко място. Прощавайте, ама не ми се занимава допълнително да я намалям.

Хайде, отивам да се паркирам, че покрай олимпиадата все лягам по никое време, а утре искам да съм свежа за малкия финал сутринта - дано успеем да преборим италианците. Нашите момчета го заслужават и могат!!!  bg bg bg

П.П. Бая ферман, но като за няколкомесечна липса - така Simple Smile

# 383
Палеца и на Вив е любим, нон стоп е в устата, особено сега, успокоява се с него.
Аз чакам да избият всички зъби и тогава ще го мисля.

Хората я сочат с пръст и се бутат за да я погледне човека с тях "виж, виж, смуче си пръста". hahaha
Явно е прокажена, щом е с пръст в уста.

А преди няколко месеца, влизам в магазин да пазарувам с детето и едната продавачка беше толкова "любезна" да ме "светне": "Знаеш ли, че детето ти е кривогледо." Shocked
Казвам, "НЕ, не знаех, благодаря, че ми каза". Прости хора, нагли, без да се усещат, че едва ли на родителите им е приятно, че детето им има проблем. Да не споменавам, че беше с очилата на главата детето... ooooh!

# 384
Завиждам ви никак не благородно за децата дето са се научили да пикат и акат н гърне, тоалетна и т.н. Mr. Green Андрей само при споменаване на вършене на "работата" извън памперс и почва да реве неудържимо Crazy Лочи по 2 литра вода на ден и сменям по 8-9 памперса... бетер новородените сме ooooh! Моя приятелка махна памперса на детето си като го подкупва hahaha Сега той сяда на гърнето и си повтаря "Пика, ака, бони, пика ака дет(сладолед)" Joy Joy Joy Обаче тя е в паника, че сладоледите ще отпадната от схемата заради наближаващата есен Mr. Green

Кали, Габи и Андрей ако се паднат в една група ще бъде голям кютек Joy Андрей така грубо се радва на децата и ги прегръща, че те след това бягат от него. Изключително недодялано изразява чувствата си Laughing - стиска ни, мачка ни и за капак ни захапва от "любов" hahaha Каквото и да говоря, правя и показвам ефекта е равен на нула...

# 385
  • София
Кали, Нати, не сте единствените с по-емоционални деца. Даже като четях за адашката имах чувството, че Кали е писала за моята Габи. Бие се, плюе, щипе, драска, прави заключения "ти си лош!", даже стиска зъби, които скърцат от стискането. Правя се, че ме боли  (въпреки че често наистина изпитвам болка), но тя само ме гледа и чака да заплача. Ако не види истинка сълза няма прегръдка или целувка в знак на извинение. Отглеждам си малка разбойничка. Опитвам да обяснявам, но ефект никакъв.

# 386
  • София / Сливен
Здравейте майчета почерпете се за мое здраве Христова възраст!!!

# 387
  • Под кленовите дървета
ЧРД, Хубавелка!
Да си жива и здрава, всичко най-прекрасно да се случва и всички мечти да станат реалност!

# 388
Брех, какви хубави пастички ммммм. Да си жива и здрава  Simple Smile

# 389
xybavelka , Честит рожден ден! Да си жива, здрава, щастлива и обичана!

Т вчера по едно време изчезна и я няма вече. newsm44
Дали защото намазах венеца с индекстол или АБ е подействал не знам, но важното е, че я няма.
Сега ще очаквам след месец някъде всичко да се повтори, другата част на зъба не е избила.

Мисля да взема Тонзилотрен и ще видя Имунокинд или нещо друго да я подсиля малко, че с толкова АБ за няколко месеца имунната И система е срината.

Общи условия

Активация на акаунт