Но днес влизам специално да честитя на огромната банда сладки рожденици. 

И все повече ще замира - всеки се върна (до голяма степен) в предишното си ежедневие и няма много време за форуми
После отпускарка до 24-ти септември и ако Андрюхата не е приет в ясла и не се адаптира там - отпускарка още 1 година 
)

преди 2-3 месеца беше 12, после 11.....ние слабеем
Ревах като магаре два дни след като наблюдавах Андрей под лупа и му поставих куп диагнози
Не се побърквай излишно като мен 
Надявам се и вие с Крис да се успокоите - ако трябва да твое успокоение го заведи при логопед 

Всичко написано,както до скоро със захранването и кърменето е старооо! Има нови деца,Светът е друг,технологии....................всичко е различно,няма как това да не се отразява!Сегашните деца трябва да се справят с много повече информация преди да адаптират органа "език" да проговори.
Плюс това все повече ще се говори за това ,че те се раждат с допълнителни сетива от тия,които ние притежаваме. Който мисли,че не говоря глупусти може да сравни. http://indigota.com/ поразровете се из темите. Аз съм индиго родено 1978,преди 5 години получих оскъдна информация,но после започна все повече да се говори.Наблюдавам ,научавам,разбирам и към днешна дата съм избрала основният път,който да следвам.......ама това сега не е важно. Няма нищо случайно,просто живеем с много чисти души,които по трудно се адаптират към животът и езиците на Земята.
(С риск официално да ме обявите за откачалка)
Препоръчани теми