Отговори
# 600
Ми не искат да ни пуснат нова тема, докато не направим 50 стр на тази , така че ... моля моля, такива дълги постове Naughty  Joy Пишете в 3 поста и това е Wink  hahaha Ама сега ми се спи, така че утре ще чета тези фермани Wink

# 601
Да кажа само, че успях да уредя преглед на Себастиан в четвъртък следобяд. Уж някакво светило, познат на не знам си кой си, пък негов приятел ... абе нишката и аз я испуснах ама ще видим какво ще каже в четвъртък и ще драсна да споделя.
То неговия обрив ту е много спокоен и почти не се забелязва, само на допир се усеща че кожичката му е леко грапава, ту става на червени петна.  Tired Дано го разберат какво е, за да можем да вземем адекватни мерки.

# 602
Привет!  Hug

Милкинис, дано е нещо безобидно и лесно да се избавите от този обрив!  Peace

Алексче, сега прочетох, че  и при вас имало новини. Точно преди няколко дни разправях на мъж ми, че сте във Варна, а то не било актуално вече  Joy. При приятели и роднини ще ви е по-добре и по-лесно. Целувки на Адинка и на коремче  Heart Eyes

Кали, много Убав аватар си имаш! Страшно сладки сте и двете с Габела! Heart Eyes

При нас нищо ново няма. Гледаме се, ходим по разходки, чат-пат оставям Ива в един детски център тук да поиграе и да свиква без мен. Много й харесва.  Grinning

Аз от другия месец съм безработна.  Crazy Иначе от вкъщи си работя, де. По-нататък ще видим какво ще измисля.  Grinning

Айде няма да пиша повече в този пост, утре ще се включа с нов, та да побутвам темата.  Mr. Green

# 603
Хайде да се разпиша (пак)

Милкинис, дано е нещо безобидно, сподели после какво е станало, защото нали и аз все съм с тия проклети кожни проблеми

Цветето е на градина вчера и днес, добре се държала вчера, да видим днес Wink  Пред нас и пред баба и дядо се прави на интересна и как не искала да ходи на градина и тн , едва едва я накарах да тръгнем, но когато стигнахме там нямаше търпение да й обуя пантофите и да влиза вътре ... маймунка ми е тя...

Айде стига толкова, друг път пак Wink

# 604
Malini , то май само Габи и Виви вдигат такива високи Т от майчетата. Тя от 5 месечна ги почна, така, че не се шашкам. Но този път беше различно, тресеше се цялата, повръщаше, тракаше със зъби, бяхме сами с нея. Пробвах с Нурофен  и Ефералган свещички, но не стана, тресеше си се. Свалих я с вода и оцет, с една пелена на гръбчето я слагах, като гледам областта на сърцето да не се покрива. И на челото слагах, като е космическа Т ръцете и краката са лед. Хексалгин имам, но не го давам, гледам без оцет да не оставам.

Тези дни сме по цял ден навън, голям кеф и за мен и за нея. Хич не иска да се прибира.

Започна да яде портокали и мандарини най-накрая, хич не ги искаше.
Обаче с акането е голям проблем, ходи рядко, коремчето е подуто. Да препоръчате нещо може ли?

# 605
Привет на всички ..  bouquet
Хайде и аз малко да побутна темичката.
Милкинис пожелавам ви нещата да не са сериозни и да се разминете с малкия дявол Hug
Алексче честита бременност от мен.Нека бъде лека и накрая имате едно сладко и здраво бебче.  bouquet Peace
Завиждам благородно на тези които все още си се гледат и имат време за разходки и свободно време с децата си!!! Heart EyesИскам и аз пак да съм по майчинство ама няма... Mr. Green
Аз да ви се оплача сега.Вкъщи децата са болнички.Хвана ни някакъв грип който е доста упорит.Ива е с хрипове и Калоян също.Ужасна и съдираща кашлица.Но вината е моя понеже тази есен не давах пчелния прашец и не ги подготвих за сезона.Минах само на пчелно млечице и си мислех че ще ни опази но явно не...Много са зле децата и се надявам скоро да минава тоя грип...Ивайла беше 5 дни с темп.и доста отпаднала...Калоян сега е и той така.Отдавна не бях изпадала в такава ситуация и бих казала че наистина е много неприятно.Та така оплаках ви се.Няма да казвам че с мъжа ми с тия болнични се редуваме за да гледаме децата и е някаква лудница.Няма баби и няма кой да ни помага.
Baby Love защо не пробваш с Био Гая.Може да е някакво неразположебие на стомахчето.

Кали пожелавам на малката сладурка бързо адаптиране с яслата.Дано няма драми и болести.  bouquet
Хайде че ме викат.Хубава вечер от мен.

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 20:02 от mira sm

# 606
Baby Love®, Цвети като вдигаше сега 39,9 свалях с оцетените чорапи, директно й ги обувам и хексалгин.
Относно разстройството изпитаното оризче или оризова вода, иначе не е лошо нещо Био Гайа, Ентерол.

mira sm, да оздравявате бързо.

bouquet Хубава вечер на всички!

# 607
  • София
Malini , то май само Габи и Виви вдигат такива високи Т от майчетата. Тя от 5 месечна ги почна, така, че не се шашкам. Но този път беше различно, тресеше се цялата, повръщаше, тракаше със зъби, бяхме сами с нея. Пробвах с Нурофен  и Ефералган свещички, но не стана, тресеше си се. Свалих я с вода и оцет, с една пелена на гръбчето я слагах, като гледам областта на сърцето да не се покрива. И на челото слагах, като е космическа Т ръцете и краката са лед. Хексалгин имам, но не го давам, гледам без оцет да не оставам.

Това ми припомня най-страшното й вдигане на Т. Беше си с 39 и нещо, ама аз реших да я сваля, за да си отпочине, защото беше доста отпусната. Дадох веднъж примерно Нурофен или Ефералган. Но след 4те часа или колкото, не повторих. Това дете като се отпусна в баща си, аз меря Т, според него няма, защото на пипане беше студена, а тя вдигаше в този момент - стигна 40.5. Цялата стана на сини петна и още по-бяла. Изпаднах в истинска паника тогава. Викахме бърза помощ, които дойдоха след 3 часа.. естествено, че предложиха болница.. при положение, че детето вече беше ок. После дойдоха хомеопат и една лекарка, която ползвам в почивни дни - и двамата констатираха, че няма основания за хоспитализация.
Дано са зад гърба ни тези моменти.. и да боледуват по-леко дребните, и все по-малко  Peace

Да ви кажа какъв пазарлък пада днес.. майка ми я взела от градина на обяд, от утре я искат с пижама, защото била развила рефлекс за ранно взимане.. а Габи цяла вечер ни кандардисва да не ходим на работа утре. Разправя: утле, като стане светло ще ви помоля да не ходите на лябота, моля вииииии и с най-тъжния глас и поглед. Само се гушка и нарежда, сигурно 300 пъти го е казала.. да ти скъса сърцето.

Нелка, дано скоро си намериш добре платена, много интересна работа с приятно работно време  Mr. Green например от 10 до 16ч.  Mr. Green
Аватарчето - снимката е дело на прекрасната, невероятна Елзи  Heart Eyes която ни направи сесия в края на лятото с Изи. Има разкошни кадри, аз дори си направих фотокнига с всички снимки от там.

Мира, бързо оздравяване и от мен!!! Пределно ми е ясно с бабите.. едната гледа племенника, моята си иска свободното време  Crazy та ние ще наемаме жена да ни прибира детето от градина... А това, че нас със сестра ми са ни отгледали баба ми и дядо ми (на майка ми), няма значение. Те, днешните баби са друга работа.. живее им се. И аз съм случила баш на такава, да е жива и здрава... Почти като да нямаме баби сме и ние.
Ти кърмиш ли още? Разбрах, че не съм съвсем сама в редиците на майските мами, дето си влачат цокащо говорещо/философстващо направо/ дете Mr. Green
Кога почна работа, че не помня? Защото на мен хем малко ми липсва да си я гледам, хем от друга страна ми е много добре да си ходя на работа (някак си си почивам  Mr. Green ). Разнообразно ми е, колегите в стаята са много приятни, а възможността да си купя някой парцал  Mr. Green много ме радва. Бях забравила какво е да си купуваш дрехи, различни от тези за кърмачки  Joy и сега лека полека наваксвам....

Иииии, Славче, що оризова вода съм изпила като дете  Joy дори бях почнала да я харесвам на вкус (с малко сол  Mr. Green )

Хайде, пак ще пиша, че тези ме провокират направо  Joy

# 608
  • Sofia
Хей, какво си правите? Само последната страница прочетох.
Алексче  Hug
При нас всичко е ОК - нормално, стандартно  Mr. Green

# 609
Здравейте момичета  Hug

˙·•● milkinis ●•·˙, дано не е нищо сериозно, пиши след прегледа. Praynig Peace

mira sm , бързо оздравяване на дечица. Hug как сте днес ?

Ние миналата седмица бяхме със същият вирус, задна хрема, кашлица и хрипове. Много бавно минава, Боби даже още си кашля, но при нас вече си е хронично. Sad
Мен даже се опитва да ме повтори този вирус. Sad

Кали, бързо адаптиране на Габче, ще свикне не се притеснявай.
За бабите аз не мога да се оплача, добре че  е майка ми ( да ми е жива и здрава) много помага и на мен и на сестра ми.  Hug
Ние доста трудно преживяваме детската градина, Боби вече почти година ходи, а аз още го преживявам и понякога сутрин като почне да ми казва че иска аз да си остана да го гледам ми се къса сърцето. Wink Hug

Аз да ви се оплача в детската много проблеми ми създава мед.сестра  за кашлицата на Боби. Занесли сме всички видове документи, бележки от педката, включително след скандала който ми направи в понеделник пак го водих на лекар и нищо му няма, даде ми бележка, написа състоянието му и пак.  ooooh!Тя даже не иска да погледне какво пише на бележката ужасна жена . Вече трети ден се разправяме и не знам какво да правя, тя си твърди че по наредба деца с кашлица не трябва да се водят. Днес я попитах когато кашлицата не е породена от вирус и имаме диагноза какво правим, тя ми тръшна вратата. #2gunfire

Приятен ден на всички! Heart Eyes

# 610
Бреййй, живна темата  Laughing

dilqnkaa, много неприятно да си имаш работа с неразбрани хора.
Преживяването в ДГ май повече майките го изживяват, отколкото децата Wink Цвети рева сигурно месец, дори ми се обаждаха да я взема, защото повръщала от рев, но сега ходи с кеф.

# 611
dilqnkaa , говори с директорката, покажи на нея изследванията да викне и сестрата да и ги покаже тя.
Много неразбрани хора има в ДГ, изобщо не искат и да чуят какво им се говори, те си знаят тяхното.

При нас пък имаше обратното, духаше силен вятър децата на двора, леко облечени на сянка, госпожите на слънце. Мили са ги след закуска, мокри ръкави, блузки, нали имат резервни дрешки да ги бяха преоблекли. Тогава взех Виви директно от двора, имаше няколко деца със сополи до устата, кашлящи, като попитах защо са допуснати, всички вдигаха рамене.

# 612
И аз така мисля да ходя при директорката. Но тя тази жена е много специялна идва в 11 - 12 ч. и си тръгва към 14.00 ч. , много често се случва да е отпуска. Трябва специално да си пускам отпуска за да говоря с нея.  newsm7
Госпожите ни са много разбрани, миналата година пролетта като беше с кашлица постояно ни връщаха защото нямахме документи и ако има проверка нямат какво да покажат, но вече като им занесох амбулаторният лист, картона и бележките от педката не ни връщат. Ама тази е много не разбраха сестра, връщала е деца с АД според нея имат варицела. Stop
Другите родители също са мрънкали, но на родителската им казах нашето състояние и говорих с някой родители и вече уж няма проблеми. Hug

# 613
Помните ли ме?  Mr. Green Гледам, че още празнуваме втори рождени дни! Тъкмо ще пуснем тема за третите след 2-3 месеца. Но коя съм аз да се шегувам с това, като не съм се включвала от 7-8 месеца! Срамота! Ще помоля някой да ме усведоми набързо кои са бременни, омъжени, разведени се надявам да няма, в нови къщи, градове и държави, и ако има други големи новини. Виждам, че Алекс е в бременните редици и много, много се радвам  Hug Честито, Алексче! И дупе да ти е яко! Аз от мнооого време се опитвам да се включа, но време за себе си и за форуми НЯМАМ. Нямам една минута лично време, за нищо и никога. Зорът е голям, особено сега зимата като непрекъснато някой е болен. малката е вече на 6 месеца и все още се кърмим по 4-5 пъти на нощ, не съм спала вече не знам от кога, изглеждам и се чувствам болна и приличам на поне 40 годишна. Но да не се оплаквам, има и много хубави неща за споделяне от цялата работа. Обещавам, че ще намеря време тези дни да пиша повече и да ви кажа как са при нас нещата. Както някой е писал по-горе, на части в малки постчета, а не в един голям, за да се изпише тази тема! Целувки на всички!

# 614
Привет   bouquet
Тази темичка започва наистина да изплува... Mr. Green
Да кажа ,че днес децата са по-добре.Кашлят си но някак са по-свежи и сякаш има резултат от лечението...Надявам се всичко скоро да минава и заминава... PraynigНе знам дали това не е тоя свински грип или какъвто е там..понеже чух че пак е върлувал .. Close
Кали да мила още си сучем и каквото и да обяснявам положението е НЕ ИСКАМ ЦИЦАТА И ТОВА Е!!!!Аз вече спрях да се инатя и давам.То мляко почти няма но всичко е за идеята Mr. GreenОсобенно ми прави впечатление че когато е с темп ме търси много ...Предполагам че поемането дори и на мъничко кърма в слуая наистина помага. Peace
Милата Габче много й липсва мама но няма начин.А аз започнах работа още Ива когато навърши 2г.И вече съм си доста на пангара Mr. GreenДа права си че вече си позволявам много неща за мен и се чувствам далеч по-независима...но ми липсват и децата.Но това е положението нямаме друг избор. ooooh! Whistling
За бабите -майка ми когато са болни децата не мога да я викам понеже освен че е на 250км е и с хроничен бронхит ,астма и още какво ли не и не смея за да не се разболее.Иначе когато има възможност винаги се отзовава...Просто е доста далече за съжаление.А за свъкървата няма да коментирам просто....оставам безмълвна... Whistling
Краси радвам се че се разписа.Предполага се как нямаш време за себе си -нормално е.Като порастенете ще се изменят нещата.. PeaceБаткото на градина ли е?
Дилянка мила не ви завиждам с тия градински проблеми.С прост народ е трудно да се разбереш. А в София е пълно с такива.... Confused
Хайде отивам да изгледам някой сериал че главата ми ще се пръсне...А и мъжо не съм му обръщала внимание от доста време ша вземе да ме натири!!!! Mr. Green
Спокойна вечер.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт