Отговори
# 615
...изглеждам и се чувствам болна и приличам на поне 40 годишна...

Аааа, Краси, въобще не изглеждаш така.  Naughty Нали те гледаме на снимки във ФБ.  Wink Още малко да поотрасне сладката Скарлет и ще намираш време и за себе си като се заиграват с батко й.  Hug

Като стана въпрос за сериали, аз сега гледам "Борджиите" с Джеръми Айрънс по Фокс.  Peace

# 616
Понеже ходя с метро на работа, използвам краткото пътуване да чета - не знам дали сте чели нещо на Елиф Шафак, но на мен много ми харесва тази авторка. Остава ми да прочета само още една книга от излезлите на българския пазар, но ако се чудите какво да си вземете - пробвайте!

Кали, ей сега приключих Любов Mr. Green

Да се разпиша и аз Crazy Ще ме довършат мойте деца и бабички Mr. Green Днес се прибрах скоростно от работа, защото бабаето ми се обади в паника, че Андрей пил омекотител Crazy Викам й "Бръкни му в гърлото да повърне", а тя "не мога, страх ме е"... #Crazy ooooh! #Crazy Все едно съм го оставила с дете, а не с възрастен човек ooooh!
Другата седмица го пускам пак на ясла. Дано този път походи повечко Mr. Green

# 617
Нати, стана ми много смешно, зная, че на теб не ти е било до смях, но така се расте с омекотители, веро и др. Laughing

Искам да се оплача от Сиана, това не се спира за секунда, не спи, не седи, само обикаля и руши, види  ли брат си , че спи е като изтребител, скача върху него и естествено ...2 будни деца.
Няма сили, 5 деца като Мири да бях отгледала нямаше да съм толкова изтощена.

# 618
Странен вкус за питиета има моя младеж Mr. Green Преди време изпи всички капки за нос  у дома - виброцил и ксилометазолин Joy

# 619
А пък Виви си беше пъхнала пластелин в носа. Crazy
Натрошен пастел също.

# 620
Привет! Hug

Леле Нати голям сладурко е  Андрейко Hug как сте нали всичко е наред след омекотителя.
Аз искам да те питам доволна ли си от Саментото има ли при вас въобще някакъв ефект. newsm78

Силве, много е сладка Сиана, но май е и доста палава така като те слушам. Hug Heart Eyes

# 621
Нели, Андрейко си е ок Simple Smile За Саментото - пихме го един месец и не мога да преценя. Върху Марти имаше ефект. Сега на Андрей давам Ескимо за деца и съм доволна.

# 622
Нати, вие кое ескимо  пиете, тъй като и аз мисля да му взема. Ние в момента пием бъзак и есберитокс. Hug
Аз бях спряла всякакви имуностимуланти и бъзака декември месец и веднага лепнахме вируси и още не може да се оправи напълно. ooooh!

# 623
Ох момичетаа пак всички дЯца болни  Cry ние разбира се не изоставаме от редиците
Йоана е с бронхит, кашляше ми миналата седмица и почнах да си я лекувам както обичайно и до понеделник вече не кашляше хич и  я водя на доки да даде бележка, че е здрава, а тя ми вика детето е с бронхит
Та така тази седмица ще сме си домстой, мен вече ме хващат лудите, много ми е палава значи
Айде утре пак че да избутваме

# 624
Привет, тези дни нещо не мога да седна да пиша

krischana, много неприятно, дано бързо оздравява Йо  Hug

Ние сме на градина , нещо както ходеше с желание и тн , днес не искала да остава, понеже мъж ми я заведе, че закъснявахме и аз само ги хвърлих с колата,  тя само питала къде съм ... к`во стана не разбрах, дано е само временно.

Аз почнах също да давам бъзак, кога се сетя , кога не ...нооо ... взех от една баба дето чисти офиса домашен, трябва да й искам рецептата, че на вилата имаме много бъзак и ще си набера и направя това лято.

Айдеее болните да оздравяват бързо , че игри ги чакат Wink

# 625
Нати, вие кое ескимо  пиете, тъй като и аз мисля да му взема. Ние в момента пием бъзак и есберитокс. Hug
Аз бях спряла всякакви имуностимуланти и бъзака декември месец и веднага лепнахме вируси и още не може да се оправи напълно. ooooh!

това е сиропчето: http://apteka.framar.bg/30005408/%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BC% … 105-%D0%BC%D0%BB-

# 626
мерси Нати и аз точно това мисля да взема. Hug

krischana , бързо оздравяване на вас. Hug

Боби през ноща пак започна да кашля, ей така изведнъж гадната суха кашлица, чак с позиви за повръщане. Проветрявах, направих му инхалация и се успокой и заспа. Сутринта като се събуди пак започна да кашля така около половин час. Ходихме до педката и нищо му няма, гърди чисти, гърло спокойно, няма  сополи, оставих го да се гледат с баща си, до понеделник сме почивка от яслата( страх ме е да не се влоши). ooooh!

Аз няма как вече да си остана да си го гледам Sad, не излизам много болничен( само два болнични имам от април ), но постоянно се налага да излизам отпуска за по няколко дни, закъснявам, тръгвам си по рано като се наложи и вече ми е супер неудобно.  Whistling

# 627
Здравейте момичета,
Аз също съм от тезо които се бяха изгубили дълги месеци от хоризонта, но след работа не ми остава време за нищо. Съжалявам да чуя ,че има толкова болни дечица ,наш Радо от 1 месец все понакашля ,но от Юни не е пил АБ , дори и да се разсополиви минават леко нещата поне за сега. Явно намерихме правилната комбинация хомеопатия за него . Ако на някой му е интересно давам от солите на Д-р Шуслер : сутрин - 2 таблетки от номер 3, след ясла 2 таблетки от номер 7 и преди лягане 2 таблетки от номер 6, като ако усетя ,че нещо се раболява веднага включвам Инфлуцид на 2 часа и така се спарвяме за сега .Ако се разйакшля много давам Стодалче и така общо взето да не ме чува дявола ,но добре караме тази зима.
Ами това е за сега, хубав ден на всички.

# 628
Здравейте,

ние минахме една болест, сега се доглеждаме вкъщи и от понеделник (живот и здраве) пак на градина Simple Smile Минахме без Аб този път и съм доволна.

Болничките - хайде оздравявайте бързо Simple Smile

# 629
Здравейте мами,

ние сме на БГ земя от седмица, и малко се приспособяваме наново.
Някой може ли да ме светне за актуалните вируси, за да съм подготвена горе долу какво може да го тръшне?

Общи условия

Активация на акаунт