Отговори
# 585
Дилянка ,снахата като го е усетила въпросното топче почти веднага е отишла на лекар и са я насочили към хирург.Тя го е усещала повърхностно и при цикъл болезнено.Казали са й че  се получавало при секцио - пренесени клетки от матката по време на самото  зашиване .Назаовали го нещо от рода на "херния след секцио".Имало два вида лечение.Оперативно и хормонално -спиране на цикъла за няколко месеца,тъй като въпросното топче било се хранело от мензиса.Другия вариант за който я питах в твоя случай нова секцио пак има липса на цикъл ,но пък имало вероятност с напредване на евентуална бременност да създаде проблеми.При нея беше оперативно премахване ,за два три дни всичко мина и се възтанови доста бързо.Но виж какво ще ти каже лекарката дано всичко се размине по най лекия и най правилния начин. Praynig

# 586
Лилка, мерси сигурно е нещо такова, че и  аз така го чувствам болезнено при цикъл, на 04.02 съм на преглед и ще видим какво ще излезе. Praynig Peace

# 587
Привет момичета! Hug

Хайде малко да подбутна темата! Wink

Ние с Боби  сме си вкъщи, пак сме болни, този път май от мен тръгнаха нещата. Той пак е с кашлица, но ще отмине. Praynig

Исках да ви попитам как се хранят дечица. Бобчо е много злояд, месо яде само в супи, ако така му дам плюе, не ядем никакви плодове  от време на време мога да го излъжа с някой банан, сок му цедя пресен и не иска да го погледне( от течности само вода и чай). Много ми е трудно с това ядене, направо е някакъв ужас, вече се чудя какво да му правя. Cry

Хубав ден от нас!  Heart Eyes

# 588
  • Под кленовите дървета
ОХ, Дилянка, болна тема, Ники и супи не яде!
Отказвал ми е всякакво хранене и инатото си седи гладно бе!
И аз вече не знам, какво да готвя, все не иска. Кара на филии със сирене и млечни продукти+сушени плодове.

# 589
Здравейте мили майчета, аз отново имам питане и моля да ми препоръчате някой добър детски дерматолог.  Praynig
 Себастиан от 2-3 седмици е с нещо като обрив или лишеи или и аз не знам какво по гръбчето. На моменти седи като много ситни малки пъпчици и просто кожата е като грапава, а в други моменти става на червени петна, но не съм забелязала това да е в последствие от нещо. Водих го на педи, тя каза да пра каквато и да било козметика, с нищо да не го мажа, а да го къпя една седмица с един душ гел на Нахткерцен и ако не минат нещата да отида пак. Е промяна няма, и днес ходих отново и ми даде направление за дерматолог.
Въпроса е обаче къде да го заведя?!  newsm78 Някой може ли да ми препоръча?

Предварително благодаря Simple Smile

# 590
Здравейте сладурки,

Още само 10 страници и ще изпишем темата  Mr. Green
Дилянка,какво правите вие?Боби май все е болен или аз оставам с това впечатление:(
Милкинис,дано не е нищо сериозно и да се оправи малкото бонбонче.
Ние сме добре. Върнахме се в Разград. Намерихме един апартамент много на сметка и решихме,че тук ще ни е по-добре особено поради факта,че чакаме второ бебе.Тук поне има кой да ни помага с гледане на децата от време на време. Приятелите ни и те са тук.Нашия си апартамент е под наем,а този новия,всъщност е съседния  Mr. Green А от другата страна на същия етаж са бабата и дядото  Laughing Почти сме завладяли етажа  Joy
Кандидатствахме за ипотечен и утре ще подписваме вече окончателния договор пред нотариуса и ще прехвърляме. Сега само тичаме насам-натам за мебели,разни други дребни неща,но това е хубава емоция.
Ади от тази седмица пак тръгна на ясла.Вечер едва я взимаме.Все не иска да си ходи. Явно там много се занимават с тях и много дивеят.А да чукна и на дърво много добре си хапва от както пак ходи на ясла.Там си изяжда всичко,а порциите им са големи.От обяда почти винаги яде двойно,а вечер в нас яде колкото баща си  hahaha Баба й силно се е запрителнила да не станела дебела.
Понеделник ще ходя да се запивам на ЖК и ще видим бебето какво прави.....
Хайде стига съм писала..........Целувки на всички ви и пишете по-често  Hug Hug Hug

# 591
Здравейте и от мен Simple Smile

Още само 10 страници и ще изпишем темата  Mr. Green

Тамън може да я направим със заглавие за 3тия РД и до НГ другата година да си караме с нея Wink

Ние сме добре, гледаме се вкъщи засега, че след последните боледувания в яслата ми дойде в повече. Другата седмица ще я пусна малко, да видим как ще й се отрази.

Щях нещо да пиша, ама понеже забравих ... явно ще е друг път Wink Хайде хубав ден!

# 592
˙·•● milkinis ●•·˙ - д-р Албена Ангелова, Боби също имаше такива пъпчици и петна по лицето, гръбчето и крачетата, беше на 40 дни когато се появиха  и тя ни излекува. След това са се появявали  на места такива сухи червени петна но с това кремче пак изписано от нея http://www.naturprodukt.bg/katalog-produkti/nachtkerzen-balsam , много бързо изчезваха. Сега вече не се появяват. Hug
Само имай предвид че много се чака. При нея може да ходиш и с направление. Hug

Алексче, с тази ясла нещо така се получава, беше се закрепих 3 месеца и сега отново  от средата на декември. Cry
Браво на Ади за яслата. Heart Eyes

Only_you, стискам палци да не се разболявате и да си ходи Цвети на ясла. Hug

# 593
dilqnkaa, аз направление имам въпроса е че не знам към кого точно да се обърна защото не ми се е налагало да ползвам такъв лекар за децата. А тази д-р Ангелова в коя поликлиника се намира и можеш ли да ми дадеш някакви нейни координати?  Praynig

# 594
˙·•● milkinis ●•·˙ , Д-р Ангелова е в 29та поликлиника, този телефон имам аз  089 9 41 91 81. Аз лично съм доволна и от Д-р Божикова от мед център "Лора", но не мога да намеря телефона й.

# 595
˙·•● milkinis ●•·˙, Славчето ти е написала мобилния, ето и служебните 958 24 48/ вътр. 228.
Аз съм я търсила на мобилния, малко по настоятелно обаче трябва да и звъниш. Hug

# 596
Хайде и аз да се разпиша. Simple Smile
Ние сме добре, всички зъби са на линия и гадните високи Т ги няма.
С последния вдигна 39.9 Т и за първи път я свали ужасно трудно.

На ясла не ходи, спрях я за сега. Стига да не вали дъжд сме навън, жалко е, че зимата няма много дечица по градинките и си играем двете.

За яденето, яде от скоро повече, започна да хапва неща, които преди това не е харесвала. Към 15 кг и малко е, доста се издължи, не съм я мерила на височина, но от децата на нейната възраст е по-висока.

# 597
  • гр. София
Хайде и аз да се включа в бутането на темата! Joy
dilqnkaa  - Вики и храна = мисия почти невъзможна   при мен Sad Баща и все ми се кара,че се оплаквам, защото тя яде много плодове, хапва и зеленчуци,но готвено.. а яде картофки и кюфтенца  Joy Но,пък колегите в яслата(които ако не бяха такива бих решила,че ме лъжат) казват,че Вики има голям апеетит там, често и допълнително искала. Та май аз не мога да готвя така вкусно като в  яслата  Crossing Arms  Бързо оздравяване на теб и Бориско!
˙·•● milkinis ●•·˙ ,дано се оправи проблемът при Себастиан. Вики , преди няколко дни получи подобен обрив по гръбчето- дали от претопляне или от храна.Педито реши,че е от второто.За щастие обривът изчезна и не и давах противо-алергично.
Алексче, Адинцето бързо се адаптирало  newsm04 А на вас такива хубави емоции ви предстоят  Hug

# 598
  • София / Сливен
Здравейте майчета!
Ох да се оплача Дани вече за четвърти ден си удря горната устна все на едно и също място сутринта толкова беше подута  едвам говорише и падна от стола текна една кръв водих го на лекар изписа  лекарство дано има ефект голям бандит не се спира.

# 599
  • София
А, нали имаше нова тема? Какво стана с нея? Тамън спретнах едни благодарности на Славчето и не можах да ги пост-на...

Нещо музата ме беше изоставила временно, но ей ме пак тук  Heart Eyes

Както разбрахте, Габела тръгна на ясла. Първи ден - аз бях по-ошашкана от нея, като я вкараха вътре, а аз не бях успяла да я целуна. За сметка на това днес имах на разположение сигурно 15 мин., докато лелките чуят как две диваненца тропат ли тропат по вратата да ги пуснат вътре. И всичко мина супер. Обаче! Винаги има обаче. Реве като я взима майка ми, а тази вечер ми рева и на мен, обясняваше ми как не иска да ходи при децата, а при баба и така.. чак и сълзи пусна.. Утре не знам какво да очаквам. Ама драмата е неизбежна!
Иначе им прави впечатление на лелките, че е много самостоятелна, казва какво иска, какво не иска да яде (слава Богу, вслушват се за момента да не я тъпчат, ама предполагам, че няма да им се даде лесно и тя самата). Като я питат за вода/пиш/каквото там, им обяснява, че баба ще й даде/при баба ще пишка.... въобще няма 6-5.

Иначе не съм ви разказвала за стреса, който преживях на 1 януари.. девойката вдигна Т на 29.12 и до 31.12 вече беше ок. Обаче последния ден от старата година го изкарахме в егати мрънкането, хленченето и не знам още какво - та всички планове да ходим на гости се изпариха. И спешно се наложи да пазарувам и готвя в 17.30  Joy но гладни не останахме. На 1.01 вече беше ок и отидохме при въпросните ми приятели. Но това диваненце почна да кашля жестоко. Едни серии, буха ли буха. По нощите, тръгнахме си от гостито, реших да минем през Пулмологията да я преслушат. Падна ни се най-недружелюбната докторица.. която реши, че ни приема  #Crazy съответно подписах отказ, дамата надлежно ми обясни, че утре може да няма легла вече!!! аз междувременно веднага влезнах във връзка с новата докторка хомеопат на Габи (смених предишния) и тя що годе ме успокои. Е, хора, кажете ми, поставена диагноза вирусен ларингит и нужда от болница, за 4 дни детето ми се оправи с няколко приема на хомеопатично. И като отидохме при джипито, ни каза, че има съвсем леко зачервено гърло! А онази тъпачка искаше да си пълни леглата, щото новата година почна и има каса за точене....

После, тамън трябваше да тръгне на ясла (миналия понеделник), и осъмнахме с Т (бях писала във ФБ) - с никакви симптоми, явно стресът от предстоящото тръгване си каза своето... Въобще луд да станеш. Щото организирай кой да гледа дете, какво ще се яде (е тук що критики отнасям... ама друга тема, и то бая дълга). Както и да е. Да сме живи и здрави, ще ги гласим някак нещата, когато се налага. 

Иначе, аз ходя на работа от ноември. Като цяло е добре, посвикнах, макар да е мноооооого различно да работиш за БГ фирма, след като почти целия ти трудов опит е за чужди компании, но както дойде. Надявам се скоро да се поотпуши повечко и да почнат сделките (ако на някого му трябва консултант/брокер недвижими имоти (жилища), ама по-висок сегмент (т.е. по-високи цени  Mr. Green ) имайте ме предвид. Официално даваме % за препоръка на клиент, с когото направим сделка  Peace

Понеже ходя с метро на работа, използвам краткото пътуване да чета - не знам дали сте чели нещо на Елиф Шафак, но на мен много ми харесва тази авторка. Остава ми да прочета само още една книга от излезлите на българския пазар, но ако се чудите какво да си вземете - пробвайте!

Алексче, браво за апартамента, успех с ремонта! И като усетиш бебока, да кажеш, после ще чакаме и новини за това какво ще е  Heart Eyes Много се радвам като чета за всички дечица, на които им харесва да ходят на ясла, това си е жив късмет!

Baby Love®, моята граница (преди да почна да се шашкам) за Т на Габи е 39.5 (макар че един път на 39.7 бях казала, че чакаме 20 мин. и пращам баща й за лекарство, тя пък взе, че я посвали сама, на 39.2 - тогава си легнахме и заспахме и двете  Joy ). Тя нали повечето зъби ги извади с висока Т, някак си свикнах и спря да ме плаши толкова... Важното е, че е отминало при вас! Честити ви всички зъби. Габи ги извади още лятото, но това не й пречи да си вдига висока Т (над 39.2-3) за щяло и нещяло.. Добре че е новата докторица, пу пу! Тя къде помага на Габи, къде на неврозите на майка й  Joy

˙·•● milkinis ●•·˙ , стискам палци всичко да се е успокоило със Себ!

xybavelka, тези дребните мира не познават. Само ни пробват до кога ще издържим...

Нещо друго по-интересно   Thinking следващия път, надявам се.  Peace

Хайде да я изписваме темата, явно не са разрешили да правим нова по-рано  Mr. Green искат още да се мъчим с тази  Mr. Green

Много целувки и прегръдки на всички ви! Да сте здрави, децата още повече и пишете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт