Отговори
# 570
Мили, майки и дечица, пожелавам ви 2013г. да е по-хубава, по-добра, да няма болни деца, да се родят много бебоци ( здрави и пухкави).
На себе си пожелавам  сили и търпение.
На дечицата ми да спинкат поне до 8.

Целувки на всички дано изпишем тази тема  преди 3-тата годинка на майските разбойници.
 Kissing Heart  love001

# 571
  • София / Сливен
Мили мами честита да е Новата 2013г.
 Нека донесе в семействата ни мир, любов и благоденствие!!!

# 572
Честита нова година, момичета! Да сме живи и здрави и по-добри!

Алексче, честита лентичка! Лека и безпроблемна бременност   bouquet 

# 573
Честита 2013 година на всички!  Tada
Нека новата година да е изпълена с много здраве и късмет, само хубави новинки и незабравими моменти с любимите хора.  Hug
Ние посрещнахме новата година вкъщи с приятели. Себастиан изобщо не отрази настъпването на 2013г, но пък Пламен се порадва да зарята Simple Smile. Малкия се опитва да боледува, от време на време вдига ниска Т , кисели се вечер, та не започнахме много добре новата година, но се надявам нещата да се оправят.
Много прегръдки и целувки на всички, и които могат да си доспиват .... че аз си легнах в 5,30ч обаче сутринта освен мен няма кой друг да се занимава с децата, които пък изобщо не ги интересува аз кога съм си легнала.  Crazy Но поне са поспаланковци, на се разшаваха към 9,30ч Simple Smile

Хубав ден от нас  Grinning

# 574
Честита нова година МАЙ-чета  Hug Hug Hug
Бъдете много здрави,весели,усмихнати и голееееми късметлии   bouquet 
Благодаря Ви още един път за невероятните пожелания и дано скоро и други мамчета се похвалят със същото  Heart Eyes

# 575
Честита нова година МАЙ-чета!  Hug   
Бъдете много здрави,весели,усмихнати и щастиливи! Hug

И тази година никакво боледуване. Praynig Peace

# 576
Честита Нова 2013!Бъдете живи и здрави!

# 577
Да ни честита новата 2013! Да сме здрави, щастливи, парични и по-спокойни пожелавам на вас и семействата ви!
Алекс пожелавам лека бременност и едно страхотно бебоче!
Скоро ще пиша повече че клавиатурата ми прави мизерии и с мъка пиша

# 578
Привет и от мен, Hug
ЧЕСТИТА 2013 ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ,МИР В ДУШАТА И ЛЮБОВ.Бъдете винаги усмихнати!!!  bouquet
Алексче честита бременност и от мен.Пожелавам ти много безпроблемна да е и на финала едно прекрасно и здраво бебче. Hug
Кали как сте?Оздравявайте по-скоро.
Ние изкарахме също много весела Коледа и Нова Година.Още сме в Смолян и се радваме на страхотно време.Децата ги водихме на Пампорово да карат шейни.Бяха изключително щастливи и ненаситни Laughing Важното е че се забавляваха и наистина останаха доволни.Ние с баща им също не пропуснахме и аз чак след 10години пропуск сега си наваксах със ските.Голям кефф Mr. Green Simple SmileТа така добре сме като цяло.
Марая радвам се че сте имали толкова много емоции.Разписвай се по-често. Hug
Дилянка как е малки я Боби.Преборихте ли упоритите кашлици.
Нати а вие как е малкия сладур.? Hug
Хайде за сега от мен това..  bouquet

# 579
Привет момичета!  Hug

mira sm , имаме подобрение, от както пие сингулара се задържахме без да кашляме 3 месеца, дори и малко да се прокашля бързо мина.
Сега преди празниците лепнахме вирус, някакъв само с кашлица и от тези мъгли доста трудно мина кашлицата, даже не мога да кажа че е още отшумяла напълно. Hug
Много се надявам в един момент да израснем това нещо. Praynig Peace

Кали, как е Габче, от кога започвате ясла. Hug

Аз имам въпрос за секциото. Аз преди няколко месеца от лявата страна напипах едно топче, което ме опъва, боде, наболява от време на време особено при цикъл, ходих на лекар и ми казаха че е не разграден конец и евентуално ако не излезе сам при следващо секцио ще го махнат, но ми е много неприятно това нещо, на някой случвало ли се е такова нещо. newsm78

# 580
Дилянка на моята снаха се получи такова образувание и лекарите казаха че е вследствие от секциото и слаби коремни мускули.Тя поотслабна доста след около 4-5г задържане на малко повечко килца от бременноста и явно от натоварването, физ.упр и коремните преси се е появило при нея.Казаха и че трябва   да се премахне оперативно и ходи във Варна- там и го отсраниха.Не са й споменавали за следващо секцио,въпреки че месец дава след това отстраняване забременя.А сетих се водило се вид херния от самото секцио  newsm78 .Ще разпитам тази вечер и пак ще ти пиша.Еми това за второто секцио звучи добре   smile3508 хайде действайте   luvbed preggoедин бебекок наесен.

Като казахме секцио,да се оплача малко  Mr. Green аз миналия месец преди Коледа пак имах положителен тест за бременност ама какво стана след 10 дневно закъснение ми дойде.Бях се позарадвала въпреки нетолкова наситените черти чак сметнах и термин от калкулатора  6 август,ама уви трети неуспешен за мин година,явно беше от този вид хим.бременности дето ги водят.Нова година нов късмет. Hug

# 581
Хайде, здрасти и от нас Laughing

Много ми е уморено след толкова много празници - бъдни вечер, коледа, РД на Марти - който празнувахме 3 пъти ooooh! и ве1е Нова година ми дойде прЕко сили Joy Joy Joy

Андрей не беше стъпвал един месец в яслата и "О, чудо" - за пръв път от както е тръгнал не рева като го заведохме онзи ден, та и вчера също Laughing ние решихме, че първия ден нещо се е объркал, но на втория ден вече бяхме втрещени hahaha Ще видиме колко ще ходи този месец Simple Smile

Иначе имаме голям напредък с проговарянето - започна  последния един месец да казва много думи и вече се мъчи да повтаря, което до скоро беше невъзможно да го накараме.

Баткото отпразнува РД у нас и направо ми идваше да се гръмна след празненството - все едно стадо бесни бизони беше минало през къщата Joy Но поне всички бяха супер доволни - играха повече от шест часа, което в детски клуб не им се е получавало hahaha

Такаааа, относно нова тема - ако не държите да е аранжирана красиво мога аз да пусна една - само дайте идея за заглавие Laughing Тази е срамота да я продължаваме Joy

# 582
  • Под кленовите дървета
Абе дай да я продължим до третия РД  Joy

Много се радвам, че имате напредък с говоренето, Ники също се отприщи един вид и започна да плямпа всякакви неща от сутрин до вечер. И когато тати се изпусне и изпсува, Ники като латерничка повтаря Mr. Green

Ние сме си все така злояди, но пълни с енергия. Боледуваме всички заедно с един кофти вирус и от антибиотика съвсем му спадна апетита на детето (а моя не). я изяде 300 гр, храна дневно, я не. Пак тича супер много и скача, даже майка ми онзи ден отбеляза, че е прекалено силен за дете, което е злоядо. Тъкмо бяхме стигнали 13 кг. и сега сме килце надолу.

Само с това ядене се ядосвам, иначе не. Гушлив ми е, обичлив, въпреки, че не ходи на ясла може доста неща, които сам си се научи.
Сега ще видим на някое класиране дали няма да ни приемат някъде.

# 583
Леле, никаква активност, тази тема ще е до сватбите на децата ни Simple Smile

# 584
Привет момичета! Hug

Лилка, пиши ми като имаш повече инфо, може и на л.с. Peace аз си записах час при лекарката която ми прави секцио ще отида при нея за още едно мнение, че нещо ме притеснява това нещо. Peace

Силве, наистина няма изписване. Laughing

Ние след празниците обратният вариант почнахме да плачем в ДГ, но вече му мина. Hug

Общи условия

Активация на акаунт