Отговори
# 555
  • Под кленовите дървета
Алексчееее, честита лентичка!
Лека бременност и здраво бебе около термин!

Ако е момче, ще правите трети опит за момиче Heart Eyes

# 556
Благодаря ви много момичета  Hug
Много сте мили  Heart Eyes

# 557
Алексче Hug лека и безпроблемна бременност, а на финала здраво бебче Heart Eyes

# 558
Здравейте и от нас!
Честита Коледа!Да сте живи и здрави!

Алекс страхотна новина  Hug  много се радвам ,дано всичко е наред и живот и здраве август още едно прекрасно момиченце.Какво стана с преместването ще се местите ли или?

# 559
Алекс, честита радост! Лека и безпроблемна бременност и на финала здраво и пухкаво бебче!

# 560
  • София / Сливен
Честито и от мен на Алекс лека и безпроблемнна бременност!!!

# 561
Честита лентичка Алекс, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.
Какво си искате такова да е малкото човече!  bouquet
Весели празници на всички!

# 562
Поздравления, Алексче

# 563
Алексчееее, много се зарадвах! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и едно красиво и здраво бебче на финала! Ади ще се радва и на сестричка и на братче, само да е здравичко.  Wink
 Hug Hug Hug

# 564
Честита Коледа на всички! Желая много здраве, щастие, късмет и безкрайни усмивки!

Алекс, страхотна коледна новина. Пожелавам от все сърце една много лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно бебче на финала.  Hug

Аз не съм писала много отдавна, но някак времето се изпарява за миг и не остава много свободно такова. Мъжа ми е в Норвегия от Юни месец, аз съм с дребосъците. Добре, че Пламен ходи на градина от септември, та да имам малко глътка въздух, но за жалост е частна защото до държавна така и не се докопахме. Малкия Пиян /така го нарича Пламен/ расте, но е адски мързеливо бебе и изобщо не си дава зор за каквото и да е. То и Пламен не беше от най-активните, ама този ако имаше награди за Бебе Мързел, щеше той да ги вземе всичките. Има претенции и към храната, ту яде нещо, след няколко дни не иска - абе голяма капричоза.

Имам една молба и питане. newsm78 В момента използвам количката на Пламен, Bebe comfort Streety, и не знам дали защото я спуках от ползване и с Пламен и сега със Себастиан, обаче напоследък ми става все по-трудна за бутане. Вярно че сега освен бебето, и чантата с нещата за бебето, я товаря отдолу с какво ли не, като пазар, така и багаж когато годя някъде на гости и като се добавят и страхотните дупки по улиците, разбитите плочки по тротоарите и какво ли още не, си е направо приключение.
Та, питането ми е, можете ли да ми препоръчате някоя "високо проходима" количка подходяща за нашите прекрасни условия по улиците и тротоарите. Предварително благодаря.  Rolling Eyes

Весело посрещане на оставащите празници Simple Smile

# 565
˙·•● milkinis ●•·˙, погледни моделите на TFK - Dot и Buggster, също и Calisto на Cybex - хем са леки, хем стават за по-мъничко детенце, хем не са много ниски  Peace

# 566
Привет момичета!

Реших да драсна няколко реда, докато Бобче спи.  Grinning

˙·•● milkinis ●•·˙, много хубав аватар, много са порастнали момчетата. Hug

При нас нищо ново, когато съм си вкъщи почивка пак не ми остава време за темичката.
Бобчо е нон стоп залепен до мен и не ме оставя и за секунда, гледам да си играем и да наваксваме времето през което не мога да си играя с него.  Hug
Гледам да свърша във вкъщи някой неща, то къщната работа край няма. Wink

Тази година ще посрещаме новата година в едни приятели, а детенце ще е при мама. Решихме да го оставим и да поотпуснем малко.  Peace

Весело посрещане на 2013 година! Нека да е по добра и по щастлива! Hug Heart Eyes

# 567
  • гр. София
Ехе, банда! Срам голям, не съм се разписвала има няма половин година-та сега сред нощите реших да надникна и ооо жестока новина. Hug Алексче, честита лентичка! Пожелавам ти лека и безплроблемна бременност и каквото е дал Господ- братче,сестриче-вие ще сте страхотни родители ,а Адинка най-гордата как! Цунки от мен и Вики! Много,много се радвам!
При нас- тези които следят Фб( както казват приятелите ми- там е изнесен целият ти живот) Имахме страхотно лято-Първо бяхме кумуве и сватбата беше страхотно и незабравимо изживяване за всички( а аз все повече си мечтая за своя сватба,ама на никой ме не ще  #2gunfire ) Вики за първи път излезе от Бг- ходихме в Кушадасъ и изкарахме перфектно(само дето кумецът мрън-мрън- извод- Вики и Алекс са ми достатъчни за почивка.Не мога да не я похваля -издържа без проблем пътуването с автобус 1000 км  Peace И ето че дойде септември- тя на ясла,аз на работа..така се завъртяха дните,седмиците( краят на света даже неразбрах кога се очаквал,накрая го и пропуснах  hahaha и ето на прага сме на новата година..
Пожелавам на всички 2013-та да ни носи здраве, прекрасни и незабравими моменти с любимите хора, много изненади,усмивки и ей такива хубави новини,която сподели Алексчето! Цунки и веселоооооооооооооооо  Tada

# 568
Весело посрещане на новата година  Hug  bouquet

Алекс Simple Smile Страхотна новина  Hug толкова приятна новина по празниците   bouquet

# 569
  • София
За много години, майчета!

Дано 2013 ни донесе много здраве, късмет, щастие, прекрасни мигове, споделени с любимите ни хора.

Ние малко по принуда си останахме в нас. Габче вдигна Т онзи ден и се надявах, че ще е ок днес, а то - беше по-кисела от предните два дни. Ходи си с Т още, действаме с хомеопатия, надявам се, че нещата скоро ще се кротнат. Дори не разбрах от къде го пипна бацила..
Важното е, че се справихме с вечеря, приготовления, външен вид Simple Smile следобяда стана ясно, че си оставаме в къщи и хайде на пазар  Joy но успяхме! И изкарахме добре. Тя заспа току преди полунощ, не се събуди от никакви пиратки и гърмежи, а то като навсякъде си е яко силно.

Сега след НГ ще й предстои тръгване на детска, да видим как ще се отрази... стискайте палци да не боледува много..

Не знам за вас, но аз не разбрах кога минаха почивните дни. Докато се обърна, и то дошло време пак да се ходи на работа.. но се надявам, че както късметчетата, които ми се паднаха, ще ми спори и ще потръгнат нещата на новото място.

Още веднъж - невероятна 2013 на всички (и дано има и други, дето да правят компания на Алексче Wink)

Общи условия

Активация на акаунт