Лека бременност и здраво бебе около термин!
Ако е момче, ще правите трети опит за момиче

В момента използвам количката на Пламен, Bebe comfort Streety, и не знам дали защото я спуках от ползване и с Пламен и сега със Себастиан, обаче напоследък ми става все по-трудна за бутане. Вярно че сега освен бебето, и чантата с нещата за бебето, я товаря отдолу с какво ли не, като пазар, така и багаж когато годя някъде на гости и като се добавят и страхотните дупки по улиците, разбитите плочки по тротоарите и какво ли още не, си е направо приключение.

Алексче, честита лентичка! Пожелавам ти лека и безплроблемна бременност и каквото е дал Господ- братче,сестриче-вие ще сте страхотни родители ,а Адинка най-гордата как! Цунки от мен и Вики! Много,много се радвам!
) Вики за първи път излезе от Бг- ходихме в Кушадасъ и изкарахме перфектно(само дето кумецът мрън-мрън- извод- Вики и Алекс са ми достатъчни за почивка.Не мога да не я похваля -издържа без проблем пътуването с автобус 1000 км
И ето че дойде септември- тя на ясла,аз на работа..така се завъртяха дните,седмиците( краят на света даже неразбрах кога се очаквал,накрая го и пропуснах
и ето на прага сме на новата година..
следобяда стана ясно, че си оставаме в къщи и хайде на пазар
но успяхме! И изкарахме добре. Тя заспа току преди полунощ, не се събуди от никакви пиратки и гърмежи, а то като навсякъде си е яко силно.
)