Отговори
# 540
  • София / Сливен
Желая ви Весела Коледа!
 Мир , любов и благоденствие в семействата на всики нас!!!

# 541
# 542
Явно с предния пост не ми се получи добре  Laughing

Весела Коледаааааааааааааааааааа!

Нека този празник донесе на всички ни здраве, късмет, успехи, любов и топлина Hug Hug Hug

# 543

Весела Коледа!

Нека Добрият старец донесе на вас и семейството ви много здраве, късмет, благоденствие и топлина!

# 544
Simple Smile Влизам само да ви поздравя Весели Празници и бягам по задачки   bouquet  Hug

# 545
  • София / Сливен
Честито на имениците!!!
Почерпете се за мое здраве!!!

# 546
ВЕСЕЛА  КОЛЕДА !!!!! Бъдете  живи и здрави  всички !!  Нека има мир  и  любов в домовете ни, разбирателство, уважение и  благоденствие!!  Весели и светли празници на всички!

# 547
  • София
Весела Коледа, мили майчета и дечица!
Пожелавам ви здраве, щастие и любов! Нека има много смях в домовете ни, безброй поводи да се събираме с обичните ни хора и да се веселим с тях, да ни се случват колкото може повече хубави неща.

Малка виртуална почерпка и от мен Simple Smile

Надявам се, че сте изкарали прекрасно тези светли дни, и се наслаждавате по много на почивката  Heart Eyes Скоро ще се включа с повече клюки за нас Simple Smile

И предлагам, след Нова Година, да минем на нова тема най-накрая  Joy

Не на последно място, честит имен ден на всички, които празнуват днес!

# 548
ВЕСЕЛА  КОЛЕДА ! Бъдете  живи и здрави  всички, много щастливи и усмихнати! Hug

# 549
Здравейте мили МАЙчета  Hug
Весела Коледа и от нас  Hug Hug Hug
При нас новото е,че живот и здраве август месец чакаме бебче  Heart Eyes
За сега всичко е ок. Средата на януари ще се записвам на ЖК.
Искаме много пак да е момиченце,но каквото излезе,само да е живо и здраво.
Весело посрещане на новата година на всички и много положителни емоции през 2013   bouquet

# 550
Алексче, както аз първа разбрах , така и аз първа тук да ти честитя! Знаеш колко се радвам, целувам те и те прегръщам много и за следващата Коледа 1 подарък повече под елхата.

# 551
  • София
Алексчееееее, честита прекрасна новина! Толкова се радвам за вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пожелавам ти много лека бременност и на финала едно чудесно бебенце (дано е пак момиченце) Simple Smile
Дръж ни в течение Simple Smile
Много целувки и прегръдки!

# 552
  • Пловдив
Честита Коледа и от нас!

Алекс, страхотна новина! Лека и безпроблемна и едно здраво бебоче на финала  Heart Eyes

# 553
Честита Коледа! Здраве, щастие, късмет и благоденствие на всички!

Прочетох по диагонал, но видях една лентичка и искам бързо бързо да пожелая лека и безпроблемна бременност Алексче! Момиченце, момченце - няма да го връщате я Wink  Hug

# 554
Алекс, браво много хубава новина! Лека и безпроблемна и едно здраво бебоче на финала!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт