зов за помощ

• 121 280
  • 545
  •   1
Отговори
# 90
  • София-Лагера
Имам дрехи от дъщеря ми която е на 17 г .
Също така искам да напазарувам.
Живея в квартал Красно село.

# 91
  • Варна
Ще изпратя в понеделник дрешки и обувки за децата, също и за Гергана.  Peace

# 92
  • Варна
Искам и аз да изпратя някой неща, но се притеснявам да не ги затрупаме с дрехи...ще следя от какво имат нужда и ще се включа с помощ.... Peace

# 93
  • Варна
Искам и аз да изпратя някой неща, но се притеснявам да не ги затрупаме с дрехи...ще следя от какво имат нужда и ще се включа с помощ.... Peace

Да, и аз това си помислих.  Rolling Eyes Имат ли конкретна нужда от нещо?

# 94
може ли адреса на който можем да изпращаме колети и сметката

# 95
......Искам да кажа на всички, че Гергана окончателно се премести в новата квартира. Наема е 200 лв. Благодарение на вашите пари първия наем е платен, депозит в случая няма . С част от останалите пари ще се извадят лични документи на Гергана, за да се регистрира на новия адрес и да се задвижат нещата за помощите.
     Момичета, сметката е все още актуална и всеки лев е добре дошъл. По причини, които не мога да спомена новия адрес  няма да бъде побликуван, нито даван на лични. Колетите моля да се изпращат на моя адрес , аз ще й ги предавам.
За сега толкова от мене. Хубав ден.        

........ моля изпращайте  колетите на този адрес:
София 1336
ж.к. Люлин, бл. 362, търговско помещение - 1
за Цеца Мирчева Петкова
Аз ще й ги предавам

Здравейте, ако за някои от вас е по удобно да изпрати пари по банкова сметка, ето я:
BG44 PRCB 923 010 089 246 35
BIC: PRCBBGSF
ПрокредитБанк, кл. Люлин

Благодаря от името на Гергана!!!

Титуляр на сметката е Цеца Мирчева Петкова-OВНЕ . Тя предава парите на Гергана,която няма собствена сметка-причините са писани по-напред в темата.

Поправете ме,ако има корекции,копирах от по-стари постове  Peace

# 96
     Здавейте, това , което е написала Трапезица е точно така -  и сметката и адреса са на мое име и са актуални. Днес се виждах с Гергана да й дам пари за лекарста, защото всички даца не са съвсем добре. Имат нужда от  хранителни продукти, но моля ви не пращайте боб, леща и ориз. От тях Гергана има сигурно за поне половин година напред. Имат належаща нужда от яке за 8- годишно момиче.
     Момичета, спокойна вечер от мене и благодаря, че ви има.

# 97
  • Варна
Имат належаща нужда от яке за 8- годишно момиче.

Аз ще пратя яке за 8-годишно, а също и за бебето. Peace Подготвила съм пакета, просто не успях да се добера до пощата, утре мъжът ми ще го пусне.

# 98
  • София-Лагера
И аз ,съм приготвила от сина ми яке.
Той е на 7 ,но му е голямо.
Също така ботуши 37,38 и едни детски 31н
Овне писах ти на ЛС.

# 99
  • Бургас
разбрах, че има бебе на 1 г. и момиче на 8г., а другите две момиченца на колко години са

# 100
... размерите на децата:
най-голямото момиче - висока 165см/ 43 кг, размер М, номер 39 за обувки
средното момиче      - висока 153 см/ размер М или S, номер 36  за обувки;
най- малкото момиченце - висока 140 см/23 кг, номер 31 за обувки;
момченцето - 80см, номер 20 за обувки, памперси 4 / 9-18 кг/ /дрешките му да са 86 или 92 като р-р/
Размерите на Гергана - 165 висока, S/M размер, 36-37 номер обувки. Гергана е много слаба.

# 101
   Здравейте, искам от името на Гергана да благодаря на Светлана от Варна за колета. Най - щастлива е Ани, веднага облече якето, зеленото яке стана на Таня, суичара е по размер  отново на Ани , ботушките са малко големи но с по - дебели чарапи ще се носят.
   Светлана, Благодаря!!!
   Спокойна вечер на всички.

# 102
  • Под звездите
Преведох малко пари за Гергана по сметката.

# 103
Браво на вас, момичета! Много се радвам, когато срещна такава взаимопомощ. Всички сме минавали през трудни периоди и знаем колко е важна подкрепата.
Искам да попитам нуждаят ли се Гергана и децата от съдове и домашни потреби (какви) все още? Имам в повече от почти всичко и ще се радвам да помогна.
За дрешки мога да помогна само за най-малкото дете, но са момичешки.

bouquet

# 104
  • Варна
   Здравейте, искам от името на Гергана да благодаря на Светлана от Варна за колета. Най - щастлива е Ани, веднага облече якето, зеленото яке стана на Таня, суичара е по размер  отново на Ани , ботушките са малко големи но с по - дебели чарапи ще се носят.
   Светлана, Благодаря!!!
   Спокойна вечер на всички.

Много се радвам, че са пристигнали благополучно и децата са ги харесали! Party

Общи условия

Активация на акаунт