зов за помощ

• 121 312
  • 545
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Някой изпрати ли яке размер С, за да заменим скъсаното?
Имам едно яке, купувано преди 2-3 години, но почти не съм го носила, твърде е младежко за мен, хубавко, за този сезон е подходящо, вчера го извадих да го подготвя за изпращане и забелязах, че ципът му се затваря много трудно. Confused Не мога да разбера каква е причината, почти ново е, не виждам да закача някъде, чувствам се неудобно да пратя яке с проблем. Ако някой е изпратил вече ще е по-добре, ако не ще го занеса, все пак по-добре от скъсано яке. newsm78

# 406
Аз ще пратя яке днес от моите. Проблема на якето на Ани е точно скъсан цип Simple Smile И Гергана се притесняваше, че последно затуй се е разболяла. Все още не съм намерила обувки обаче. А за твоето яке, както прецениш Wink Де да знам.

# 407
Аз съм приготвила едно кожено късо яке, но то е за по-топло време, а и не съм сигурна на кого точно ще стане. За обувки дамски и момичешки още не съм прегледала, само за дрехи успях вчера, но в тази връзка бих помолила някоя от вас, която контактува с майката, да помоли когато се дават размерите за обувки, да се дава и дължината на крака (размер на стелката), особено за момченцето, за да бъдат нещата по-точни, защото всички знаем как се различават едни и същи номера на различните марки обувки.

# 408
Банкова сметка:
BG55CREX92601052318001
ТИТУЛЯР: ГЕРГАНА ДИМИТРОВА ИЛИЕВА
ТОКУДА БАНК.

# 409
  • Sofia
Благодаря за сметката!
Ще помогна със скромна сума (имам сметка в същата банка, така че още утре сутринта трябва да са там), а следващата седмица ще поогледам за дрехи и ще занеса малко храна.

# 410
  • София
да, банковата сметка е актуална, може също и запис, адреса пращам на лични наред Simple Smile

ще питам за размер на крачето

мисля, че с якетата няма да се сбърка, те са 4 жени все пак Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 21:50 от дъщерята на Мистрал

# 411
Благодаря Ви, мили момичета! Благодаря, че сте съпричастни, че помагате, че подавате ръка на човек в нужда! Благодаря Ви за големите сърца! Честит празник ! Бъдете здрави!

# 412
  • Под звездите
Преведох 50лв по сметката.

# 413
Момичета, моята пратка е пусната вече, но до офис на Еконт май (адресът, който е даден по-горе), понеже нямах тогава личния адрес. Проблемът е, че е доста голяма и мноооого тежка за жена с нейната физика и е абсурд да успее да я носи. Моля тези от вас, които контактуват редовно с нея, да я предупредят и се надявам да има възможност някой мъж да отиде с нея.

# 414
  • София
момичета, звънете й по телефона като пращате нещо, няма проблем, тя ще се радва

аз също ще й звънна утре, разбира се

# 415
Ами не знам, на мен ми е неудобно някак, затова пиша тук и оставям на някой, който я познава и контактува с нея редовно. Да не й създам някакъв дискомфорт...

# 416
Момичета, обувки спортни 37 номер изпрати ли някой? Ако има някой излишни .....

# 417
  • София
момичета, вие сте просто страхотни bouquet bouquet bouquet bouquet

вчера Гери каза, че е взела пратката от Еконт и всичко е било чудесно и по мярка

пробвах да й звънна сега за записа от ася и колети от happy girl_84, но не можах да се свържа

предполагам ще ми звънне утре

# 418
О, ние се чухме. Ани носи якето вече Simple Smile

# 419
  • София
записах Гери тук: https://holidayheroes.bg/zapishi-semeistvo/

Общи условия

Активация на акаунт