зов за помощ

• 121 319
  • 545
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Поредната и трудна Коледа. Ами тъжно ти е, че някои няма какво да сложат на масата и децата на някои нямат подаръци. Ами нека си зададем въпроса защо е така? И нали уж не помагаме и не отглеждаме нуждаещите се до живот, а даваме първоначален тласък докато си стъпят на краката. Ами май в този случай си ги отглеждаме.

В много случаи е така за съжаление... Но Гери работи и работи много, за съжаление с една заплата е трудно и тя е винаги на ръба. Не е човек, който чака да му дават, и децата са мили и възпитани.
От сърце се надявам да се измъкнат.

# 391
Да, адреса го изпратих на лични на desista. И аз се надявам да се оправи при тях положението. Никой не знае какво ще му дойде на главата и от нищо не сме застраховани. Но ситият не вярва на гладния.

# 392
  • Sofia
Дали са станали ботушките, които пратих? Пише 36 номер на тях, но не знам дали отговарят.

# 393
  • София
Дали са станали ботушките, които пратих? Пише 36 номер на тях, но не знам дали отговарят.

Здравей, ботушките са станали идеално, едва вчера можах да й се обадя да питам.

# 394
Здравейте, днес говорих с Гери. Ани и Жорко са с бактериална инфекция на очичките и отново имат нужда от нашата помощ. Гери е платила изследванията и ще и трябват парички за антибиотици и други препарати, които ще бъдат назначени.
Благодаря предварително на всички, които ще се включат дори и малка сума ще е от полза.
Също така научих от Гери/ и страшно много се зарадвах/, че собствениците на стоматологичен кабинет са поели цялото лечение на зъбите на Гери. Нещо, което тя не би могла да си позволи. Научили са за нея от тук, от форума. Безкрайно им благодаря за жеста, благодаря и на Вас, мили хора, че имате толкова големи сърца и сте толкова човечни! bouquet

# 395
  • София
Здравейте,
тези дни се чух с Гери, чувстваше се много зле, защото отново има проблеми с челюстта, възпаления, подуване и тн. Дадох й малко парички за лекарства и храна. От стоматологичния център са много внимателни и работят по нея, но за съжаление проблемите по зъбите са сериозни. Отдолу са й извадили почти всичките. Просто изглеждаше на ръба на слилите си, едвам говореше от болки, слаба е като клечка.
Не знам какво може да се направи, дано се оправи бързо, много ми е мъчно.

# 396
Здравейте. Нямам възможност да изчета цялата тема. Може ли някой да синтезира накратко какво е актуалното положение и какво би било от помощ към този момент?

# 397
Днес се запознах с Гери. Много приятна жена, на ръба на отчаянието  Sad  Спешна нужда има от яке размер с за едната девойка, че й е скъсано и някакви спортни обувки 37ми номер.

Понеже е била в болничен, този месец ще вземе много малко пари и няма как да си плати и наема  newsm78

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 16:09 от happy girl_84

# 398
  • Sofia
Колко е наемът? Извинявам се за въпроса, но какво стана с бащата?

# 399
Мисля, че е 400лв. Аз днес за първи път се видях с нея. Попитах таткото как помага. Каза, че е много сложно и работи, но за 10 лв на ден.

# 400
  • София
Да, бащата е при тях, но като бивш затворник, много трудно си намира работа. Беше си счупил ръката, съответно остана без работа.

Да, Гери наистина е на ръба, и тези проблеми със зъбите. Отдолу са извадили почти всичките и отпред май ще ги махнат, ще сложат временен мост, а после импланти (вече даже 1 имплант са поставили). Добре, че от една клиника ще й направят всичко безплатно.
Най-малката била болна тези дни, грип, и много висока температура. Включили антибиотик, защото дълго време не могла да свали.

Инфото по долу сега питах:

1. Таня: 9 клас, 171 см, слабичка, но носи размер Л, обувки 40-41.
2. Дани: 8 клас, 165см, малко по пълничка (също L), обувки 38.
3. Ангелина: 11г (5 кл): 148см, размер S, обувки 36
4. Жорко на 4г, размер 110, обувки номер 28. За него дрехи винаги трябват, защото той расте бързо.

Гери е слаба, около 165-167см. Номер обувки 37.
Бащата: 44 обувки, ХЛ (той няма почти нищо, защото за децата понякога се праща, бях му дала едно яке на мъжа ми)

Гери, Телефон 0876 06 85 79

# 401
Дали може да ми пратите адреса, моля или да го напишете тук, а аз ще помоля модератор да го сложи заедно с информацията от предния пост в първия пост на темата, за да се открива по-лесно.
Ще се опитам в понеделник да пратя дрехи.

# 402
Благодаря за даденото инфо. И аз моля за адрес - личен, на офис на Еконт или поща - както е по-удобно за тях.

# 403
  • Бургас
ще пратя малко пари, със запис ли й беше по-удобно или имаше някаква банкова сметка

# 404
Здравейте,
адреса на Еконт е:
София 1574,
жк. Слатина
ул. Иван Димитров-Куклата N:15.

за Гергана Димитрова Илиева
тел 0876 06 85 79

Банковата сметка също я има по-назад, но нека Дъщерята на Мистрал каже дали е актуална. Аз пари пращам с паричен превод през еконт. Благодаря на всички отзовали се ! С храната също винаги са на ръба, както и с всичко останало Sad

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 16:16 от happy girl_84

Общи условия

Активация на акаунт