зов за помощ

• 121 320
  • 545
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте,
Гери има сметка в Токуда банк, мога да пускам, на който се интересува.

palmena, отговорих ти на лични,

Казали са й, че до края на седмицата трябва да направи операцията, дано успее.

# 376
  • Под звездите
Преведох преди малко 50лв по сметката, желая на Гергана бързо оздравяване.

# 377
И аз подготвих едно колетче с дрехи за Ани от една приятелка и ще мушна вътре 50 лв. Днес сутринта говорих с Гери и каза, че не й стигат 80 лв. Добре, че споделихте за операцията и ще може да се оперира с ваша помощ. Много се радвам! bouquet Hug Praynig

# 378
  • София
Здравейте,

мерси на всички, които се отзоваха  Hug bouquet bouquet Hug

Разбрах, че Гери ще се оперира днес, дано всичко е ок
Ще звъня по късно и ще пиша

# 379
Стискаме палци! Praynig
Пиши задължително как е Гери и ако има нужда от нещо. bouquet

# 380
  • София
Току що звъннах, Гери сега се беше прибрала, едвам говореше и много я болеше, но са й казали, че уж е минало успешно.
Утре трябва да вземе антибиотик нов, който да пие до сряда и обезболяващи.

# 381
  • София
Здравейте, идва Коледа и периода ще е труден за Гери.
Моля отново, нека помогнем да изкарат празниците по-спокойно.

# 382
Може ли да ми пратиш адреса й? Ще занеса храна и лакомства на 25-ти, защото за Бъдни вечер няма да успея.

# 383
И аз ще изпратя малко продукти домашни утре и малко парички, колкото успея да заделя.
Моля ви да се включат повече хора да помогнем на това семейство да имат една хубава Коледа, да имат нормална храна и най-вече дечицата да са щастливи, колкото е възможно.
Много ми тъжно, че има деца, които няма да получат подаръци за Коледа, чиито маси няма да бъдат отрупани с храна и в същото време има деца затрупани с безброй подаръци, които после само подхвърлят, и хора, преситени, преяли, които не се сещат да отделят 20 лв.
Но пък съм и много щастлива, че тук срещнах и срещам хора с толкова големи сърца и ми давате надежда.
Благодаря ви момичета!
Весели Празници! bouquet Hug

# 384
Поредната и трудна Коледа. Ами тъжно ти е, че някои няма какво да сложат на масата и децата на някои нямат подаръци. Ами нека си зададем въпроса защо е така? И нали уж не помагаме и не отглеждаме нуждаещите се до живот, а даваме първоначален тласък докато си стъпят на краката. Ами май в този случай си ги отглеждаме.

# 385
  • Sofia
Имам ботуши, кожени, 35 номер и разни дрешки, размер S. Дали ще станат на малкото момиченце?

# 386
Имам ботуши, кожени, 35 номер и разни дрешки, размер S. Дали ще станат на малкото момиченце?
Мисля, че да. Ангелина е S размер и носи 35-36 номер.

# 387
  • Sofia
В такъв случай ще изпратя едни други ботушки, които са по-скоро 36 номер.
Адресът е същият в Слатина, нали?

# 388
Ако някой ми даде адреса, мога да занеса храна и нещо за малкия, едни обувки и две-три блузки.

# 389
  • София
Извинете, че не отговорих, тези дни пътувах. Намери ли се адреса или трябва още?

Общи условия

Активация на акаунт