Отговори
# 540
Здравейте момичета  Hug Кралице, страхотен пост! Абсолютно съм съгласна с всичко, което си написала, браво  Heart Eyes Терз, благодаря мила за 3 фрагман  Heart Eyes

# 541
Когато Кузей се запозна от близо с Бекир, остана с друго впечатление, повярва, че има човек до себе си, който ще му помогне в безкрайния проблем - Фарат, но уви. Никак не ми харесва, че Бекир бей ще иска нещо в замяна, кой знае какво... Честно казано, адски ми е писнало да чета Джемре каква била, Зейнеп каква била, ясно е, че няма само добър човек, както и няма само лош човек. И двете си имат положителни и отрицателни черти. Стига вече сме се връщали назад във времето и Джемре какво била направила тогава! Хората растат, учат се от грешките си, колкото и да е не си остават същите, каквито са били преди 4 години. Когато Зейнеп се появи във филма, донесе нова искара живот за Кузей. В началото всичко беше прекрасно, виждахме как Кузей след всички удари на съдбата, единствено виждайки Зейнеп, макар и понякога от далеч, той се усмихваше, очите му грейваха. Прекрасно, абсолютно заслужено е да изпитва тези красиви емоции, да бъде обичан, както в последствие самия той разбра. Чудесно, но в един момент добрата Зейнеп, милата Зейнеп, просто откачи, както Бихтер откачи след сближаването на Бехлюл и Нихал. Зейнеп започна да се държи по начин, който никак не й подхожда. Най-малкото няма право да отдалечава и да се бърка в едно дългогодишно приятелство, няма право да насъсква Али и Кузей срещу Джемре! Нали получи своето, помисли си, че след като спи с Кузей, вече й е в кърпа вързан, но нещата не опират до единия секс. Започвам да си мисля, че самия Кузей в един момент ще си даде сметка, че тя прекалява. На Нова година се цупеше затова, че в живота му имало и други жени, е извинявай той да не е момче на 2 години, много ясно, че ще има и какво от това?! До сега не си позволявах да пиша какво си мисля, но от вътре ми дойде да споделя, има още много, но не искам да бързам, защото Едже и Мелек са непредвидими напоследък  Joy
За Джемре също нямам само положителни отзиви. Но лично на мен ми стана много гадно за нея, когато трябваше да ходи след Кузей и Зейнеп, като някакъв придатък, на фона на това, че тя направи опит да спаси Кузей от нов проблем. Както и да е, постъпката  й никак не се прие доброжелателно от никого, дори и от консуматорите на филма. Стана ми мъчно за нея, че трябваше да държи в себе си всяко едно болезнено чувство към любимия, за да не нарани някого. Стана ми мъчно, когато се разплака пред Гюлтен и накрая си призна, че го обича лудо и въпреки болезнения момент, трябваше да прегръща и да успокоява жената, която е до любимия й. Да, може да не й е било приятно, но го направи! Цялата работа е, че това са две жени влюбени в един и същи мъж и както едната използва разни похвати, за да дразни другата, така и обратното. Подобни ситуации колкото искате в реалния живот. В крайна сметка и Кузей не е цвете за мирисане. Щом е решил да бъде със Зейнеп, щом е решил да изтрие спомена и любовта си към Джемре, тогава защо се държи по този начин? Наранява себе си, наранява жената до него, не се ли усеща, че не постъпва правилно?! Вярно, че всички са му на сърце, нали е добра душа и иска да защитава всички, но всяко нещо си има граница. Сега Джемре излезе лоша, затова, че се хванала с Баръш. Аз пък казвам, че вече прекалено много време отдаде на самотата, на болката, на тайните си чувства, на мъката.... Крайно време е и тя да тръгне по различен път, нов път, може би той ще й донесе положителни емоции, може би ще й даде това, за което сърцето й копнее. Да, щяла да бъде единствената щастлива в следващата серия, и какво от това?! Поне ще разбере, че е обича човек, който също го е грижа за нея. Това, какво се е случило на Кузей в затвора е изцяло и само негов проблем. Да не би Джемре да му е заповядала сега ти ще се биеш, ще си трупаш врагове за моя сметка?! Няма такова нещо, просто един влюбен, обичащ мъж, провокиран и улучен точно в целта. В крайна сметка всеки сам отговаря за постъпките си, до колкото знам Кузей не е обвинил Джемре, че всичко случило му се е заради нея. Да, и Джемре има лоши страни, и тя прекалява понякога, даже много често, но прави всичко от едно чувство, което всички наричаме ЛЮБОВ, която понякога е сляпа и те кара да вършиш необясними неща. Нека да изгледаме каквото са ни подготвили сценаристките, ако въобще са го подготвили или тепърва го мислят, и тогава пак да си говорим кой какъв е и какво заслужава. В интерес на истината сюжетната линия беше друга - двама братя влюбени в една и съща жена, то каква я сътвориха...

Кралицата smile3501 smile3501 smile3501 Най- после се престраши да кажеш и твоето мнение! Peace
Съжалявам, че в момента фабулата е две жени влюбени в един мъж! Просто клише!
Единственият последователен, макар и много негативен образ ще си остане Ферат! Peace
Само той не си позволява отклонение от целта и я преследва последователно.
И води войната с всякакви  средства. Но ще съсипе не един човешки живот, за съжаление!
Очаквам война между мафиотски кланове и това ще ми е по- интересно от сладникавите погледи,  докосвания и безлични целувки! Hug

# 542
Сега гледах рекламата с Мерве на Рексона. Е не, това момиче явно все рошаво ще си го гледам  Joy Joy JoyИзглежда, че не само във филма, ами и в живота предпочита да ходи по този начин. Като си спомня Берен в същата реклама...Не може и дума да става за сравнение. Не важи и това е. Поне за мен, де.

# 543
kralitsata
  newsm51 newsm51  party006

# 544
Терзийска , благодаря за всичко  , което публикуваш   bouquet

Толкова добре може да играе това красиво момиче  Heart Eyes

# 545
Като изключим вуйчото от Езел, в друг турски сериал не съм срещнала образ като него, който и да е учител , и помощник.
Тук Бекир ще излезе най-обикновен мафиот.
Представям си как ще трябва да му се отплаща Кузей.

Да, очевидно сценаристките тук не са толкова превъртели, че да издигат мутрафоните в култ като в Езел.

# 546
Като изключим вуйчото от Езел, в друг турски сериал не съм срещнала образ като него, който и да е учител , и помощник.

Да, очевидно сценаристките тук не са толкова превъртели, че да издигат мутрафоните в култ като в Езел.

Joy Joy Joy Joy

# 547
kralitsata , много хубав пост  bouquet
Аз току що изгледах сериата отначало, че в сряда я хванах от средата. Първо много лошо впечатление ми направи Г как си спомняше думите на К че ще успее без да мачка никой по пътя си и доста се уплаши дане би да  се окаже прав.
 След това ми направиха впечатление думите на Хандан какво и бил донесъл живота и се замилих колко много хора има като нея, които сами са си направили живота такъв, а искат някой друг да им е крив Thinking.

# 548

Само дето един мафиот застрашава  живота на Кузей и близкиге му, а друг ще му помага срещу него, не без отплата, разбира се.

# 549
Добро утро, момичета ! Hug
Хубав ден - сряда !

# 550
Добро утро. Hug Hug Hug

След това ми направиха впечатление думите на Хандан какво и бил донесъл живота и се замилих колко много хора има като нея, които сами са си направили живота такъв, а искат някой друг да им е крив Thinking.

Защо сама да си е направила такъв живота? Според мен такъв го е превърнал мъжът, който е обичала, в който е вярвала, и заради който е заразяла родителите си. А той не се е оказал това, което се е надявала. Просто се е примирила и озлобила. И да е искала да се разведе, едва ли е било лесно на онова време, а е скъсала връзки и със семейството си. Не е права, че го е изкарвала на едно от децата си, но според мен не сама е виновна за разбития си живот. И изобщо за деленето между братята и т.н., вина има и Сами. Peace И е права донякъде, че вместо да разреши проблема - той го задълбочава. ooooh!
Желая ви хубав ден.    bouquet  До довечера. Hug

# 551
Здравейте  Hug
Появиха се нови  спойлери ,
Звучат много тъпо , накратко , Баръш и Джемре ще се използват един друг взаимно , всеки със собстените си цели  Mr. Green
А Бекир щял да кара Кузей да се бие за него  Shocked
Ето ги и тях :

Spoilers about the next episodes:
Cemre can't stand anymore seeing kuzey with zeynep all the time so decides to spend time together with Baris. Baris is kinda desperate too, seeking for revenge because he broke up with Venus..The only thing that will connect them is 'revenge'..(with revenge wants to make kuzey jealous, and Baris Venus?? huh? this is not clear to me whatever)
Kuzey cant forget Cemre and when he sees Baris next to Cemre, he gets very angry and yeah punches baris. Cemre is happy with this move of kuzey..(fine someone got punched, she is happy! ugh) Cemre has got the taste and she continues to see Baris because she knows about kuzey's jealousy...But this desperate move of her willl lead her to difficult way in the next episodes which will make it hard for kuzey.
Bekir and Ferhat know each other from fighting. They are opponents and they will do everything to win over from each other. But Bekir choose to use kuzey for his own benefit. Bekir does research about kuzey and finds out he is a good fighter. For now Bekir will help kuzey but later on he will use kuzey’s good side. By doing all these favors, bekir knows very well kuzey can’t reject his help, and this way he gets him on his side. Fight moment is coming closer..Kuzey’s problem is getting his family hurt. However kuzey often argues with his family, he really loves them. On the other side, kuzey is unknowingly waiting to fall into bekir’s trick..

# 552
Добро утро. Hug Hug Hug

Защо сама да си е направила такъв живота? Според мен такъв го е превърнал мъжът, който е обичала, в който е вярвала, и заради който е заразяла родителите си. А той не се е оказал това, което се е надявала. Просто се е примирила и озлобила. И да е искала да се разведе, едва ли е било лесно на онова време, а е скъсала връзки и със семейството си. Не е права, че го е изкарвала на едно от децата си, но според мен не сама е виновна за разбития си живот. И изобщо за деленето между братята и т.н., вина има и Сами. Peace И е права донякъде, че вместо да разреши проблема - той го задълбочава. ooooh!
Ами защото аз така виждам нещата, ако Сами си разкаже историята си Хандан ще е виновна за опропастеният му живот. Според мен когато в семейството има проблем всеки има вина ( почти винаги). И това че тя ( Хандан) дели децата а каза че Сами ги делял направо изби рибата Wink
За мен главната виновница за лошият живот и двамата и сина е тя, защото е научила Г да е безкрупулен а К че незаслужава нищо добро, няма по-лошо за едно дете да не е обичано от майка си и това ще му е белег за цял живот. Peace

# 553
Леле хора гледах " двама завинаги" и да ви кажа Киво е най-най-най.... хубав тук Heart Eyes. Преди си го харесвах само като Бехлюл, но сега Халил ми е любим Heart EyesА как играе само.......

# 554
Добро утро. Hug Hug Hug

Абсолютно. Не съм гледала още превода, но в миналата серия стана ясно, че Сами й е забранил да учи.
Човекът се оженил за да си има домашна прислужница.
Добро утро и хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт