Отговори
# 60
Хайде, по един Магнум за лека нощ!  Hug

# 61
Катюша,  Hug то и приказките за Зейнеп и Джемре се изтъркаха, ама на- още ги дъвчем !  Laughing

Ромина,  Heart Eyes мен сладкото ме разсънва !  Wink

Лека нощ и от мен ! Hug

# 62
  • Toronto
Нали не мислите, че сценаристките случайно ги навързват сцените в тази последователност? Sunglasses
Ама хич няма да се учудя, даже имам подозрения, че точно така правят, следвайки зрителските нагласи. Сериал по желание на драгия турски зрител. Ама и това сме го дъвкали вече

Катюша,  Hug то и приказките за Зейнеп и Джемре се изтъркаха, ама на- още ги дъвчем !  Laughing
Както и темата за великата, единствената и незабравима любов Mr. Green

# 63
Добро утро, дами! Хубав ден! Hug

# 64
Добро утро , момичета ! Hug
И хубав ден - петък !

Ами среща се тази единствена, неповторима и незабравима любов.
Ето, опитва се К да заглуши гласа на сърцето си, амине става.

Не знам дали сценаристките се влияят от зрителските нагласи.
Може и така да е. Факт е, че и в нашия форум, анкетата показа предпочитание на зрителите към Д.
Значи не само турските фенове харесват повече нея.
Така е със сигурност и в другите форуми.
Ама за да я харесваме, нали пък те така са изградили образа й, че да ни трогне.
Ако бяха я показали с друго поведение, кой щеше да държи толкова на нея ?

Хубав ден, момичета !

# 65
За да се бори за Джемре, първо той трябва да признае пред себе си, че я обича, че я иска, че иска да се бори за нея. Според мен тук е ключовият момент, засега той се опитва да избяга от чувствата си - което както се видя - не му се получава. Все пак това е процес, не може да стане за ден-два  Peace Мисля, че това наблюдаваме в момента. А що се отнася до ревността му към Джемре - ама вие май забравяте удобно, че в кухнята на Зейнеп нямаше полицаи, гонещи го да го арестуват  Mr. Green Сцените не са сравними - и въпреки това, дори и в този напрегнат момент времето сякаш спря за него, когато видя ръката на Баръш върху рамото на Джемре.
Относно саза - цялата сцена - от това как го гледаше, до песента, която изпя, беше за Джемре. Независимо от текста, независимо от всичко. Паралелно даваха плачещата Зейнеп и болката в очите на Джемре, и тъжният глас на Кузей.
Е, на това  100 % обективност ли казваме. Времето било спряло.....Само фокусира с поглед ръката на Баръш. Не видях да го тресне нещо. Така, както малко по-късно, всички ние видяхме как Баръш потупваше по рамо Джемре.
Пееше за Джемре, според мен. Но, не плачеше, както Ви се е сторило. Не влагам излишен драматизъм и смисъл в този момент.  Израз на натрупаната емоция през деня. Който и да е, ако види любимо или харесвано момиче с друг, ще му стане кофти. И Али следеше колата с Баръш, и Гюней ги изгледа особено.
Както сама пишеш  К. няма да може да се пребори с чувствата си, постепенно ще осъзнава това,накрая ще се предаде. Това е процес, не става   за 2 дни, Обратното също е вярно. Не може изведнъж да изтръгне Дж от сърцето си. Това също е процес. Не става за един миг. Като знаем каква е била Дж за него. И песента беше крачка  по този път. Осъзнава, че Дж тръгва с друг, отмита го като пясък. И страда заради това.  Но приема реалността. Не виждам никаква воля и желание да се бори за Джемре. И той тръгва в друга посока.

# 66
Добро утро. Hug Hug Hug

Може ли да ми посочите кои са турските форуми, в които се обсъжда сериалът, за да видя какво се пише там.  Praynig Praynig Praynig Дизито го знам, някои други ми посочете, моля.  Praynig Предварително благодаря.    bouquet

Успешен ден. Hug

# 67
Толкова силен момент беше признанието на Д пред майка й.
Сякаш се разпадаше .....
Как намери сили после за Зейнеп.
.........
Лека нощ, момичета !  Hug
Според мен не се разпадаше. Ако се разпадаше, щеше да има съкрушен вид. Но Дж беше доста нахъсана, когато направи признанието. Обича К. и какво от това. Така го изстреля, че по-скоро майка й се разпадна.

# 68

Ама хич няма да се учудя, даже имам подозрения, че точно така правят, следвайки зрителските нагласи. Сериал по желание на драгия турски зрител. Ама и това сме го дъвкали вече

Както и темата за великата, единствената и незабравима любов Mr. Green
Да, свирят на тая струна щом вкараха З. в  кръчмата. Е, тук вече на 100 % всички са я наМразили.
Но, съм сигурна, че финалът няма да бъде по гайдата на турския зрител.

# 69
Е, дами убедихте ли се, че е имало секс със Зейнеп и че повече такъв няма да видим. Laughing

# 70
  • Тук някъде.....
Добро утро, Алисас, Ивана, лудостче, мислим по един и същи начин, едно и също светоусещане  Hug  bouquet

Госпожата, Тупарова - за мен или пък за някой друг мненията са си 100 процента обективни  Grinning Въпрос на лична преценка е. Дайте да не се хващаме и за това, безсмислено е.
Що се отнася до това дали сценаристките играят по свирката на драгия зрител, не зная, но независимо от първоначалното не-харесване към Джемре /което впрочем се случи и с мен, отначало изобщо не ми допадна  Mr. Green/, след това изградиха образа й страхотно. В тоя смисъл вкарването на Зейнеп си е греда, тъй като сега тя обира всенародната омраза - погледнете какво става във ФБ, в други форуми, направо ще я разкъсат  Joy Но и такива трябва да има. А за последната й постъпка да отиде да плаче на рамото на Джемре обра и упреците на отявлените й фенки в мрежата. /мнението ми е на сто процента обективно само за самата мен  Joy/

# 71
...погледнете какво става във ФБ, в други форуми, направо ще я разкъсат...

Къде да погледна? Praynig Ако не е удобно тук, моля те, на ЛС. Peace

# 72
Хубав ден на всички Кузейки!!!!

Кога беше Рождения ден наДжемре май ще е скоро...????

сега ще го потърся и ще ти пуснс ...а ти ще ни светкащ какво пише.. Hug

# 73
Хубав ден на всички Кузейки!!!!

Кога беше Рождения ден наДжемре май ще е скоро...????

сега ще го потърся и ще ти пуснс ...а ти ще ни светкащ какво пише.. Hug

Добро Утро, може ли линк и на мен , искам да погледна, ако ми остане време.  bouquet

Дафне, аз съм сигурна, че секс не е имало, така че няма какво да се повтори.
Но това ще разберем по-нататък.
Във всеки случай би било безотговорно от страна на Кузей. Виждате Хюсейн.
Ами няма да го преглътне човекът. Секс със Зейнеп означава след развода брак.
Без значение бременна или не.
Това е според тяхните представи да се поеме отговорност.
Затова много се натоварва Кузей, не ми се вярва да му сложат този воденичен камък.
Ама и той и Зейнеп се поддадоха на нагона, много , много не мислеха.
Ако не беше турски филмът, вече щяхме да сме го забравили този секс.
Ама не е.

# 74

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=122959&page=4

http://board.whatisfatmagulsfault.com/index.php?/forum/48-kuzey-gueney/

http://forum.kanka.net/showthread.php?952752-Cemre-nin-can%C4%B1 … .-B%C3%B6l%C3%BCm

http://kuzeyguneyforumu.com/showthread.php?t=655

последния е най интересен

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 10:23 от Добро Утро

Общи условия

Активация на акаунт