Отговори
# 345
Дафне, кого и кога нарани Джемре, много те моля да ми обясниш!  Peace И не започвай със това, че е наранила Кузей в началото, заради нея той се е бил и влязъл в затвора - момичето хал хабер си няма от тези обстоятелства. И така - кого нарани съзнателно или не, но с конкретни действия Джемре? Засега тя е наранената и аз изобщо не се опитвам да я изкарам светица или бяла и добра. Не е, напротив - винаги съм твърдяла, че образът и е пълнокръвен, и с предимства, и с недостатъци. Но от недостатък до недостатък има разлика - просто за мен тези на Джемре са от по-ниска степен, а тези на Зейнеп - не. Ако щете - едната ми е симпатична и я чувствам близка, другата -не!  Hug

ОК! Това го оставям. Сещам се веднага за оная сцена в Анталия, когато облече халата и направи демонстрация пред К. че е прекарала нощта с Г. Вече знаеше от Али, че той я обича. И по време на целия престой за да отмъсти на Г. се държеше предизвикателно и открито съблазняваше Кузей. Та той затова викна Симай. И обърна живота на Кузей. За втори път!

# 346
ЗА фрагмана : оставам с впечатление , че З. има заслуга за деня с Баръш и Джемре на яхтата. /съдя от физионаомията и в 1 фраг. гогато излиза от къщата си/  Thinking

Да, точно. Даже я е закарала на яхтата.

# 347
Дафне, кого и кога нарани Джемре, много те моля да ми обясниш!  Peace И не започвай със това, че е наранила Кузей в началото, заради нея той се е бил и влязъл в затвора - момичето хал хабер си няма от тези обстоятелства. И така - кого нарани съзнателно или не, но с конкретни действия Джемре? Засега тя е наранената и аз изобщо не се опитвам да я изкарам светица или бяла и добра. Не е, напротив - винаги съм твърдяла, че образът и е пълнокръвен, и с предимства, и с недостатъци. Но от недостатък до недостатък има разлика - просто за мен тези на Джемре са от по-ниска степен, а тези на Зейнеп - не. Ако щете - едната ми е симпатична и я чувствам близка, другата -не!  Hug

ОК! Това го оставям. Сещам се веднага за оная сцена в Анталия, когато облече халата и направи демонстрация пред К. че е прекарала нощта с Г. Вече знаеше от Али, че той я обича. И по време на целия престой за да отмъсти на Г. се държеше предизвикателно и открито съблазняваше Кузей. Та той затова викна Симай. И обърна живота на Кузей. За втори път!
Още, когато го награби да го целува, знаеше, че не бива ! Затова и на лента и мина какво и каза Али на боксовия мач ! Но, това не я спря, нали така ?! Освен това, никак не съм съгласна, че Джемре хал хабер си е нямала - сцената с целувката на плажа, беше показателна ! Много добре осъзнаваше колко я харесва Кузей, затова го търсеше с едно око, да е сигурна, че няма да пропусне целувката !

# 348
Ако щете - едната ми е симпатична и я чувствам близка, другата -не!  Hug
А, изплю камъчето. Затова не претендирай за обективност. Пристрастна си. Като всички останали от темата.

# 349
Ако Зейнеп е "леконравна", защото след няколко месеца връзка с Кузей, най- после стигнаха до интимност( която, междувпрочем,според някои не е имало !), то каква е  думата за момиче, което на първа среща остава цяла нощ на яхтата на един мъж, който при това и е шеф ???

Да, госпожата, аз продължавам да твърдя, че секс не е имало м/у тях. Просто ги прекъсна позвъняяването на Джемре. Но Зейнеп го вкара в леглото си, това поне всички ясно видяхме. Видяхме и мрънкащия Кузей, който не успя да устои на изкушението.
Но не стигнаха докрай. Това е.

# 350
А, изплю камъчето. Затова не претендирай за обективност. Пристрастна си. Като всички останали от темата.

И ти си пристрастна към зейнеб.

Аз открито си казвам - джемре ми е много по-пълноценен образ, много по-близка е до моята нагласа, харесва ми, симпатична ми е, Зейнеп - не.

# 351
Ако Зейнеп е "леконравна", защото след няколко месеца връзка с Кузей, най- после стигнаха до интимност( която, междувпрочем,според някои не е имало !), то каква е  думата за момиче, което на първа среща остава цяла нощ на яхтата на един мъж, който при това и е шеф ???

Да, госпожата, аз продължавам да твърдя, че секс не е имало м/у тях. Просто ги прекъсна позвъняяването на Джемре. Но Зейнеп го вкара в леглото си, това поне всички ясно видяхме. Видяхме и мрънкащия Кузей, който не успя да устои на изкушението.
Но не стигнаха докрай. Това е.

Това е, е твоето мнение, Алиса ! Peace Уважавам го и нямам намерение да те убеждавам в противното, даже в тук го дадох като подкрепа на моята теза, ако забеляза ! Peace За мен нещата стоят по друг начин, но не искам да убеждавам никого в мнението си !  Peace
Ти харсваш Джемре по ред причини, аз харесвам Зейнеп, по други причини и споделяме гледни точки ! Това е ! Wink

# 352
Ако З. е причината Дж да отиде на яхтата, фенките на Дж трябва само да й благодарят, защото без да иска З. е направила тяхната фаворитка щастлива по нейните думи. Докато З. ще има да се мъчи с Кузей.

# 353
Куха лейка под прикритие.

# 354
# 355
# 356
Все пак това между Джемре и Баръш не е точно , като да си няма собствена предистория .
Още от първи епизод на сериала , те  се загледаха един по - друг  Heart Eyes
И ето че му дойде времето ,  сценаристките  да развият предварително заложената си идея .
Ако на някои им се струва , че супер бързо им се развиват нещата между Баръш и Джемре , не знам колко бързо е повече от 30- тина епизода  , от кратки и не чак толкова кратки сцени по-между им  ooooh! .
Не е като между Кузей и Зейнеп , видяхме се - харесахме се -залюбихме се , и още преди да се е развело момчето , хайде хоп в леглото  Rolling Eyes .
Ей  ooooh! , кога най-после ще го разведат този Кузей бе , вече не знам , то стана исторически въпроса   Crossing Arms
 И Хюсеин си има много причини , да е против тази връзка и те са си напълно основателни .
Какво сега , ще го разведат с едната , и веднага ще го заженват за втората ли  Mr. Green
Пък той горкия , искал но не можел още да поеме отговорност  Joy , ама секс може да прави , нали  Laughing

Баръш  приключи  връзката си с Венус и после тръгна подир Джемрето , обаче за "моралиста" Кузей , бракът със Симай , само на думи беше пречка , за да не се забърка със Зейнеп   ooooh!

# 357
  • Тук някъде.....

Дафне, нещо наистина, ама наистина не ми харесва тонът ти. Ще е хубаво и да не ми казваш какво да правя, и какво не - за какво ще претендирам или не си е лично моя работа! Защото независимо от пристрастията си - всеки човек ги има - винаги съм се стремяла да съм обективна. И изобщо не си позволявам изрази "куха лейка под прикритие" по отношение на Зейнеп или на когото и да е друг герой от филма. И - не знам дали някой ти го е казвал, ама във форума има бутон "редактирай" - в случай, че забравиш да напишеш нещо или искаш да допълниш.

# 358
Куха лейка под прикритие.
 newsm10
И аз това мога да кажа, стремейки се към обективност...  Joy Joy Joy

# 359
Добро утро и хубава седмица. Hug Hug Hug

... ей така, по същия начин мен ме ядосва Джемре. Особено много ме ядосваше, когато се появи пак Фърат, излязъл от затвора и Кузей научи и хукна да го търси, и те с него. "Млъкни, Зейнеп! Нищо не разбираш, Зейнеп! Защо го правиш, Зейнеп!". Ейййй, то не беше натякване, че тя - Джемре, е много наясно с нещата и суперблизка с Кузей, не беше чудо. Ако можеше тогава да я унищожи с поглед, Зейнеп отдавна щеше да я няма Mr. Green Ядосва ме и нейната неискреност. Зейнеп няколко пъти я пита дали има нещо с Кузей и тя все отричаше. Ще кажете, ама те наистина не са имали нищо. Хайде да не се правим всички на луди, ясно беше какво пита Зейнеп, както на нас, така и на Джемре. Отрича, отрича, пък после се сърди и страда... Многострадална Геновева hahaha И на любовта и не вярвам. Кузей бил по-хубав, ама тя избрала Гюней, щото бил по-перспективен!!! Shocked И точно както Shaane каза, целува единия, пък гледа дали другия гледа. И ако Гюней не беше я оставал заради Бану, дали нямаше да е още с него? Щото е перспективен. И не щеш ли, изведнъж, като се появи Зейнеп, Джемре се сети, че е влюбена в Кузей. ooooh! Ма как пък така изведнъж от въртиопашка, клептоманка и сметкаджийка стана... всъщност какво е станала и аз не знам. Защото не вярвам на този трансформация.  Peace

newsm10

bouquet  bouquet  bouquet

newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт