Отговори
# 420
Kuzey will get a letter home. And there will be everyone. Also guney, cemre, zeynep..
It's from ferhat. He says that kuzey did evrything for Cemre.
Guney asks kuzey, is this true?? Kuzey can't give a right answer. Z will run away crying..  
I think this is the happening what Cemre will make happy..

Но тук не се казва че Д ще е щастлива от това, а че този  който го е написал мисли че тя ще е щастлива  Peace

Точно така. Още нищо не се знае. Това е мнение на някого.
Серията е чак в сряда, но заваляха упреците към Джемре.
А това, че Зейнеп се натресе в дома й, където да се среща с Кузей ?
 Джемре само да преглъща и страда.
Айде бе !
А Зейнеп как допуска Джемре да страда ? С какво е заслужила ?
Знае , че двамата се обичат, но го прави. Няма да е по-лесно и за Кузей.
Ако ще говорим за рибата в тигана, преди да сме я уловили, страници могат да се изпишат за поведението на Зейнеп.

# 421
ivana27 ,  Hug това, което прочетох като превод, е, че единственият щастлив от това, ще е Джемре и това коментирам ! Peace Доколкото разбирам, това е спойлер, а не част от анонса, а в анонса пише това !

Алиса, никога не съм твърдяла, че някой  някому е длъжен ! Но вие твърдите, че тя го обича толкова много, че е готова дори да приюти Зейнеп, която, разбира се, е по- черна от дявола ! Питам се, това е риторичен въпрос и никак не очаквам отговор, така ли ще доказва любовта си, като го провокира и използва ревността му, за да си доказва колко много той я обича ?!
Нали е намерила пристан в лицето на Баръш, нещо, което всички приветствате, защо и е да се убеждава в чувствата на Кузей по този начин ?! Ето, "отмъщава" му многократните отблъсквания като се вижда с Баръш, при това го прави с човек, за когото много добре знае мнението и отношението на Кузей, защо и е допълнително да го провокира, ще и стане ли по- добре като го унижи и покаже пред всички - Ето, видяхте ли сега, кого обича Кузей !" И какво от това??? За съжаление, ако всичко това се случи, отново Джемре ще е в основата на проблемите на Кузей, но този път - съвсем съзнателно !

# 422
Ами,  не мога да съжалявам човек , който на няколко пъти отблъсна от себе си  жената , която обича и е обичал най-много през живота си досега , по най-жесток и безпардонен начин ,
а после се ядосва и ревнува , че я вижда в компанията на  друг    Rolling Eyes .
Един мъж , за който не беше никакъв проблем да се целува , прегръща , държи за ръчичка и т.н. с друга , пред лицето на същата тази жена .  И който и досега продължава  да го прави .
Така или иначе , всеки път когато Кузей губи контрол ,
 само и единствено вреди на себе си .

Нито Джемре , нито Баръш са му виновни , той сам си е виновен , и то не за друго , а защото държи любовта си към Джемре заключена вътре в себе си , откъдето може и никога да не я пусне , обаче тя не му дава мира , нито намалява , нито изчезва , а си е все същата .  Heart Eyes

# 423
Ще видим какво ще се случи..., може пък да не е "многократно отмъщение" госпожата, а как беше се изразила дфне..."Шокова терапия"  Joy Joy Joy, шегувам се, но серията ще е много динамична ..

# 424
Госпожата, вярвам на това, което виждам до момента.
Историята с Баръш ще се подклажда най-вече от Зейнеп.
Да изчакаме серията, да видим.

Лека нощ от мен на всички !
А и утрото е по-мъдро от вечерта  Hug

# 425
Ами,  не мога да съжалявам човек , който на няколко пъти отблъсна от себе си  жената , която обича и е обичал най-много през живота си досега , по най-жесток и безпардонен начин ,
а после се ядосва и ревнува , че я вижда в компанията на  друг    Rolling Eyes .
Един мъж , за който не беше никакъв проблем да се целува , прегръща , държи за ръчичка и т.н. с друга , пред лицето на същата тази жена .  И който и досега продължава  да го прави .
Така или иначе , всеки път когато Кузей губи контрол ,
 само и единствено вреди на себе си .

Нито Джемре , нито Баръш са му виновни , той сам си е виновен , и то не за друго , а защото държи любовта си към Джемре заключена вътре в себе си , откъдето може и никога да не я пусне , обаче тя не му дава мира , нито намалява , нито изчезва , а си е все същата .  Heart Eyes

Селея, чудесно казано !  Peace

# 426
gospojata Hug, аз не съм чела анонса , а  тук нали последното изречение започва с " аз мисля" и затова .... Peace
 Както Джемре съзнателно наранява Кузей  като се движи с Баръш така и той съзнателно я наранява като е с Зейнеб( нали все пак и той е наясно с чувствата и) Peace

# 427
Госпожата, ти наистина ли смяташ, че Джемре е длъжна с нещо на Кузей ?
След като многократно  се натякваше това как на няколко пъти я отрязъл, как не иска и не трябва да бъде с нея ? Е, какво ?  Тя да го гледа как се натиска със Зейнеп и да страда. Това ли искате за Джемре ? И това , ако не е двоен аршин.
Джемре също има право на щастие.
Да видим серията , все пак. Анонсите знаете колко са точни.
Ако пък е вярно това, ето за какво става дума -

Kuzey will get a letter home. And there will be everyone. Also guney, cemre, zeynep..
It's from ferhat. He says that kuzey did evrything for Cemre.
Guney asks kuzey, is this true?? Kuzey can't give a right answer. Z will run away crying.. 
I think this is the happening what Cemre will make happy..

Ами Кузей не успява повече да подтиска чувствата си.

Не става дума за бой с Баръш или нещо подобно.
Да изчакаме серията. Вярвам на Джемре и че сценаристките няма да съсипят образа й.

Aлиса HugИзащо някой мисли,че ДЖ прави напук на К newsm78След като я отряза няколко пъти,тя няма ли право да опита да уреди живота си по някакъв начин,с друг човек до себе си.Тя харесва Б,защо да не опита,след като К не я иска.Е,отдръбна се,какво иска К,да си гледа З Heart Eyes

# 428
 Seleya , ама и ти ли обичаш Кузей ? Laughing Защото аз нямам предвид ти да го съжаляваш, а Джемре, щото много го обича !  Peace

ivana27 ,  Hugтака е и това е нещо, което никак не одобрявам и не харесвам !  Peace

# 429
ivana27 ,  Hug това, което прочетох като превод, е, че единственият щастлив от това, ще е Джемре и това коментирам ! Peace Доколкото разбирам, това е спойлер, а не част от анонса, а в анонса пише това !

Алиса, никога не съм твърдяла, че някой  някому е длъжен ! Но вие твърдите, че тя го обича толкова много, че е готова дори да приюти Зейнеп, която, разбира се, е по- черна от дявола ! Питам се, това е риторичен въпрос и никак не очаквам отговор, така ли ще доказва любовта си, като го провокира и използва ревността му, за да си доказва колко много той я обича ?!
Нали е намерила пристан в лицето на Баръш, нещо, което всички приветствате, защо и е да се убеждава в чувствата на Кузей по този начин ?! Ето, "отмъщава" му многократните отблъсквания като се вижда с Баръш, при това го прави с човек, за когото много добре знае мнението и отношението на Кузей, защо и е допълнително да го провокира, ще и стане ли по- добре като го унижи и покаже пред всички - Ето, видяхте ли сега, кого обича Кузей !" И какво от това??? За съжаление, ако всичко това се случи, отново Джемре ще е в основата на проблемите на Кузей, но този път - съвсем съзнателно           

# 430
Здравейте, момичета! Големи дебати са се развихрили за бъдещата серия, но може ли някой да ми каже кога да очакваме превода на предишната? Жалко че толкова ги бавят! ВВ го превеждат още на третия ден.

# 431
ДЖемре ли да го съжалява  ooooh!  ,
Колкото той нея , толкова и тя  него !
И все пак има и силни мъже , които след като са решили , че не искат да са с една жена , независимо колко я обичат , притежават  достатъчно мъжество , да сведат поглед надолу и да я оставят да си продължи живота както и с който си иска    Peace
Ама Кузей , щом губи контрол , значи явно не е от тия  Mr. Green

# 432
Здравейте, момичета! Големи дебати са се развихрили за бъдещата серия, но може ли някой да ми каже кога да очакваме превода на предишната? Жалко че толкова ги бавят! ВВ го превеждат още на третия ден.

Мила, току що прочетох Bulgarian 100 %  newsm78
http://en.viki.com/channels/4762-kuzey-guney/videos/68119/1

# 433
Ами тогава, за каква любов изобщо говорим  ?! Никой никого не жали, нараняват се взаимно, правят си напук....то това тяхното заприлича на " Бий ме - обичам те !"
Аз на това не му викам единствена, дълбока и незабравима любов ! Моите представи за това чувство, са много различни !  Peace

# 434
Защо К е все страдащия и наранения,та нали той сам си избра този път на отрицание.Като не я иска,ок Rolling EyesЗащо прави проблем,нали е със З.Дж може да излиза с когото си иска.Снея никой не се съобрази,защо тя да го прави.Значи К може да се натиска и целува със З пред нея,с пълното съзнание,че я наранява,и че я боли.Еее,сега тя пък си харесва Б. Heart Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт