Отговори
# 570
# 571
Преди да сте казали Джемре каква гад е, затова че ще кара Кузей да ревнува, аз да ви кажа, че и Кузей много добре знае за чувствата на Джемре към него, но въпреки това демонстративно целува Зейно пред нея! А сега де - кой е крив???
  bouquet

Абсолютно е така !  bowuu

# 572
Преди да сте казали Джемре каква гад е, затова че ще кара Кузей да ревнува, аз да ви кажа, че и Кузей много добре знае за чувствата на Джемре към него, но въпреки това демонстративно целува Зейно пред нея! А сега де - кой е крив???
  bouquet

Има едно много съществено обстоятелство, което не знам защо винаги услужливо се пропуска - Кузей каза на Джемре в прав текст, че не може и не иска да бъде с нея, независимо от чувствата си. Освен това, никога не съм си позволила да говоря по този начин за Джемре . Peace
Това, че дадох редица примери затова, че не е толкова бяла  и добра, включително и факта, че ще използва Баръш за да предизвиква Кузей, беше с единственото основание да илюстрирам, че всъщност с нищо не е по- различна от Зейнеп, що се отнася до методите, които използва .С тази съществена разлика, че щом толкова много го обича и това непрекъснато се изтъква, не би трябвало да го провокира така, още повече, знаейки нрава му и факта, че това ще донесе редица проблеми на Кузей .( щото са му малко )

# 573
  bouquet
Голяма разлика. Той целуна З. за да се отърве от домогванията на Дж и да спре опитите за шантаж.  Дж тръгва с Баръш за да го притиска и да го накара да ревнува

# 574
# 575
направи ми впечатление, че името Merve го произнасят всъщност Марве newsm78

# 576
Честно казано Джемре, Кузей и Зейнеп са точен пример за принципа - танто за кукуригу! Щом като Кузей упорито се бори да докаже на Джемре, че няма чувства към нея, тогава е редно да се придържа към тази теза! Защо, обаче, Зейнеп усеща към кого са отправени чувствата му и защо страда тогава?

# 577
Ивана, и аз намирам Къванч най-хубав в Двама завинаги!  Peace

dterziiska  Hug

Обявявам те за папарак #1, с положителен знак, разбира се! Hug

Честно казано Джемре, Кузей и Зейнеп са точен пример за принципа - танто за кукуригу! Щом като Кузей упорито се бори да докаже на Джемре, че няма чувства към нея, тогава е редно да се придържа към тази теза! Защо, обаче, Зейнеп усеща към кого са отправени чувствата му и защо страда тогава?

Защото влюбената жена усеща най-добре кое не е наред

# 578
Джемре ...за сега не е тръгнала с Баръш!!! Stop Довечера ще видим какво в действителност се случва и най -вече Защо се случва и какви са мотивите...Другото са само догатки и предположения на Зейнебките!!! Naughty Peace

# 579
# 580
Джемре ...за сега не е тръгнала с Баръш!!! Stop Довечера ще видим какво в действителност се случва и най -вече Защо се случва и какви са мотивите...Другото са само догатки и предположения на Зейнебките!!! Naughty Peace

И довечера нищо няма да стане ясно, защото гледаме различни филми.

# 581
Независимо кой,кого и защо....за мен един от най силните емоционални моменти във филма е сцената в караоки бара... Peace

# 582

Joy  newsm10

# 583

Аз гледам "Kuzey Güney" ..ти кой гледаш dafne_1 ????  smile3503 newsm53

# 584
Аз гледам "Kuzey Güney"1, вие сигурно 2, 3 и др...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт