Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 316
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте спортистки!!!!
Добре дошли на новичките трениращи,  ако знаете как ме радвате  Hug
Shems ти кое бразилско дупе правиш?
Тя правила съм от първия диск, упражнеята са приятни, но много ме изтощават ако предния ден съм правила нещо със същите мускулни групи.... днес правих от третия диск доста танцувално беше и много ми хареса , доста  smile3508 интересни движения има и много съм доволна  smile3521
tina_star и на мен Billy ми е любимец, особено когато се връщах към възстановяване на формата...

отчет:
1 Shaun T - Insane Abs
2 Brazzil Butt lift - 3ти диск
3 лицеви опори с тесен хват 2 х 15 (малко са ми трудни още, но работя по въпроса)
   упражнение за бицепс 2 х 25
  концернтрично завъртане на трицепс 2 х 30 с малка гиричка тежест около 1кг и малко
многоооооооооооо съм доволна,   bouquet продължавайте така момичета!!!!!
усмивки Wink

# 601
  • да има едно лесно - на мотора
bilyana333 радвам се, че идеята ти хареса, но аз вече се отказах, тъй като другите момичета не одобриха  Laughing иначе аз, така или иначе, статията си я имам написана в един word-ов документ  Peace

Вие всички обаче ме вдъхновявате сериозно да взема да си направя един блог, много сте ми готини  Hug
Аз не съм от 'неодобрилите   Crossing Arms Heart Eyes Моля за ЛС  Praynig
А фитнесблендера го преоткрих , благодарения на вас  Hug

# 602
Здрасти, мацки!

207 час каланетика от мен!   Two Hearts

# 603
bilyana333 мерси, явно ще трябва нещо по натоварващо, ще трябва и време вечер да намеря за още една тренировка.
Shems харесаха ми упражненията от първия диск и на мен, ще ги пробвам.

# 604
  • 1st floor
bilyana333 радвам се, че идеята ти хареса, но аз вече се отказах, тъй като другите момичета не одобриха  Laughing иначе аз, така или иначе, статията си я имам написана в един word-ов документ  Peace

Вие всички обаче ме вдъхновявате сериозно да взема да си направя един блог, много сте ми готини  Hug
Аз не съм от 'неодобрилите   Crossing Arms Heart Eyes Моля за ЛС  Praynig

И аз искам да прочета... Grinning

# 605
Непокорна, Раче, то е за съвсем начинаещи, а вие вече сте твърде напреднали за тази информация  bowuu но аз ви я пращам и на двете в ЛС, много ви се радвам  Hug

# 606
Непокорна, Раче, то е за съвсем начинаещи, а вие вече сте твърде напреднали за тази информация  bowuu но аз ви я пращам и на двете в ЛС, много сте готини  Hug
О, щом е за начинаещи искам, моля,  Praynig Точно за мен е.

п.с.
 Hug Благодаря! Много си бърза.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 23:00 от Тя

# 607
Praynig Може ли и на мен, моля, моля, моля! Crazy

# 608
Изпратих го на всички, които пожелаха   bouquet

Днес се събудих отпочинала и много свежа, мисля целия ден да ми мине така. Ще изляза, ще се разходя малко, гледам, че е слънчево, дано цял ден е така  sun ще е нетренировъчен ден .

# 609
Кат, плесни го тук направо, няма да е излишно, на който не му се чете - да го прескочи  Peace
Аз днес се завърнах към Джилиън и приключих 7 седмица, от утре се мятам на 8.
Хубав и слънчев ден на всички   bouquet

# 610
Кат, плесни го тук направо, няма да е излишно, на който не му се чете - да го прескочи  Peace
Аз днес се завърнах към Джилиън и приключих 7 седмица, от утре се мятам на 8.
Хубав и слънчев ден на всички   bouquet

10 x  Peace 

Heart Eyes   bouquet

# 611
Добро утро,сладурани! Hug
Кат и аз подкрепям идеята да го пляснеш тук и на който не му се чете-да не чете.Аз искам да го прочета Wink
Снощи пропуснах тренировката,че се прибвах късно-цялата мокра и измръзнала от тоя порой,както и гладна...Обаче пък съм доволна от себе си,защото вечерях само салата и чаша кисело мляко.Днес продължавам в същяи дух с хараната,а довечера ще пролея пот здраво Grinning
Искам да ви сподлея едно мазило против целулит.
Ето този: http://bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=29762&a … &bilki_p=1822
От 10-на дни всяка вечер се мажа с него и масажирам.Да ви кажа позаличи се целулита.Не е чудо на чудесата и знам,че и спортът допринася за намалянето на тази гадост.Но определено има добър ефект и като помощно средство е много добро.Само да предупредя ,че загрява доста силно,но пък е търпимо и това загряване трае 10-15мин.
Пожелавам ви слънчев и спокоен ден! Hug

# 612
  • 1st floor
При мен целулитния проблем се реши само със спорт. При прекъсването от десет дена обаче, веднага почна леко да се появява. Така че - никакво спиране!!! Laughing
Kath , мерси за ЛС-то.  Hug Винаги ми е полезно да чета, нещата се позабравят от време на време, а и такива статии ми действат стимулиращо!!! Hug
Днес съм на Джилиан 11. Вчера вечерта не успях да се добера до ДВД-то, затова днес я подхващам от по-рано...

# 613
Кат и аз съм ЗА да го пльоснеш тук това информейшънче  Laughing
На никой няма да му е излишно.
Имам и още едно предложение  Peace
Кат да заснема тренировките и да ги качва тук  Peace
Хем ще имаме наш фитнес инструктор  Heart Eyes Mr. Green
хем ще се надъхваме повече за тренировки  Peace
Пък и ще ги пускаме във фейсбука и накрая
като си направиш една страница и публикуваш статии и клипчета
ще имаш мнооооого фенове  Peace сред младежта  Mr. Green  Hug

# 614
Ами зщо ли не си спретнем една затворена група във ФБ newsm78Само предлагам,ако искате и решите..Кат ще ни е фитнес гуруто  Grinning
Мавинче,нещо за фенове мислиш ми че чини ThinkingНикакво разсейване с младежи и фенове Naughty   Grinning Hug
НеПоКоРнА ,и аз бях спряла спрота за 2 седмици и веднага забелязах висване тук и там. Rolling EyesТака,че Да-никакво спиране!!! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт