Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 300
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз целулита го боря с много вода и масаж с вендузите. За месец, има резултати,малки са, но ги има. продължавам, ще видим.

Вчера за втори път пробвах бразилското дуе. Не става при мен и това е. Пълно дърво съм, що се отнася до комбинирани уражнения. Координацията (за плувкиня е чудно  Rolling Eyes) ми е на никъде. Когато има упражнения, които са комбинация от няколко, или с повече стъпки и край. Немога да ги направя,  бъркам стъпките, само губя време и усилия да улуча темпото и ритъма и да направя правилните стъпки, вместо да направя правилното упражнение и да има ефект от него. Отказвам се.  Crossing Arms
Ей затова съм фен на фитнесблендъра- простичко, ясно, натоварващо, кефят ме.
Момичета, чудя се дали да не пусна дневник в ББ тийм да ми погледнат храната. Не ми падат меркитеи това е. Тренирам, внимавам какво ям и няма мърдане вече два месеца. Както започнах, така си стоя като мерки (интересуват ме основно бедрата ми) иначе талията ми намаля. Направо незнам какво да предприема вече....

# 616
Момичета, искам оттук, пред всички вас да благодаря на Kath!!!!!!!!!!!!!!!Много ми помогна това сладко и красиво момиче!!!!!  love001 Помогна ми как да тренирам, като взе напредвид и здравословните ми проблеми, предстои ми инвитро, обесни ми подробно как да тренирам тогава, ориентираме и към начина на хранене, който трябва да имам, обичам го това момиче!!!!!! И всички Вас също Hug Hug Hug Hug Hug

# 617
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Немога да ги направя,  бъркам стъпките, само губя време и усилия да улуча темпото и ритъма и да направя правилните стъпки, вместо да направя правилното упражнение и да има ефект от него. Отказвам се.  Crossing Arms
bob4enka  и на мен в началото ми е трудно докато хвана всички стъпки, особено с танцувалната версия на brazzil butt lift, те го правят бързичко, първите пъти по-скоро бях друсащо се пияно пиле  newsm57, но се свиква. вчера го  правих за 2ри път и беше къде по-добре от първия, а дори след това чувствах мускулна треска на бедрата, по-точно областта на бричовете, което мен лично много ме зарадва, защото именно там съм трупнала излишните килца   Stuck Out Tongue Winking Eye

лек отчет за днес:
1 разходка бърз   261uu тръс = 6км
2 яко   animal085 по нервната ми система
все пак  да не бъдем егоисти не само тялото, а и нервите трябва да си тренираме!!!!  newsm66
смятам довечера да има продължение на workout-ите хаха
усмивки хубави момичета!!!

# 618

Оооо, момичета, чета ви и не мога, не мога, не мога да спра да се усмихвам   Hug много ме радвате с мненията си, толкова съм щастлива  Crazy
Аз съм съгласна за фейсбук групата  Peace
Съгласна съм и да "пльосна" информативката тук, но как да я "плясна"? Като коментар ли? Мисля, че по този начин ще се изгуби из страниците.
vitaivan радвам се, че успях да помогна! Да пишеш пак, за да кажеш как са тренировките, а после да кажеш и какво е станало с инвитрото! Пожелавам ти всичко да мине по вода и да се сдобиеш с едно здраво и сладко бебче  Hug

# 619
Впрочем, и аз да изкажа мнение за кардиото на brazil butt lift:
От една страна е хубаво, защото самите движения са танцувални, по-забавно е, освен това е извайващо, тъй като се правят доста чупки в кръста. От друга стана обаче, изоообщо не го харесвам, защото за мен тренировката трябва е максимално разбираема, за да можем изцяло да се съсредоточим върху нея и върху натоварването. С това кардио се нагала да мислим за други неща - това как да го изпълним, онова как да го направим, а сега колко пъти трябваше да се завъртим...?!.....И ефекта се губи. Аз докато го правих, първите 10 минути се опитвах да вляза в ритъма на мацките от видеото, мъчих там да им напасна движенията, и накрая започнах просто да се чекна, както аз си знам, на фона на тяхното видео  Laughing

# 620
Ами зщо ли не си спретнем една затворена група във ФБ newsm78Само предлагам,ако искате и решите..Кат ще ни е фитнес гуруто  Grinning
Мавинче,нещо за фенове мислиш ми че чини ThinkingНикакво разсейване с младежи и фенове Naughty   Grinning Hug
НеПоКоРнА ,и аз бях спряла спрота за 2 седмици и веднага забелязах висване тук и там. Rolling EyesТака,че Да-никакво спиране!!! Laughing
Супер идея ,Малвинке   bouquet
Това с Фейсбука ще е супер Peace
А туй с феновете ,що така ,нека да си има фенове  Laughing
Така като пускаме клипчетата в интернет ,Кат ще добие популярност.
Пък дай Боже тя да е новата Зузана в България и да я канят в телевизии и интервюта  Hug
Може и студио да си спретне ,като Зузка и да дава съвети  Hug
Кат ,разчитаме на теб   bouquet

# 621
Днес се отчитам с Denise Austin Bun & Leg.

# 622
Мацкии здравейте - вчера никва ме нямаше, защото никва и не я свърших - малко ми е напрегнато в момента - изпити имам, но днес направих нещоо измислено Grinning в смисъл не измислено, а комбинирано....та направих Chalean Extreme - Lean 1 ръце само и Push 2 - ръце само исках да видя дали мога да правя в един ден за всички мускулни групи, нооо май не могаа - вещо не ми хареса особено и за сега ще си се върна на Lean 1,2,3 и по нататък ще го доизмисля какво ще правя....

# 623
Здравейте момичета,
приемате ли нови?  Simple Smile

Ходя на спининг, народни танци, карам ролери и винаги, когато (не) ми остане време за тези неща правя упражнения от блога на Руми Илиева  Wink
За упражненията в домашни условия няма оправдание  Grinning
Ще ми бъде интересно да ви чета (а и не само да чета)  Wink

# 624
Извинявам се предварително за това ,че въпроса ми не е към темата Blush
Купих си телефон Самсунг Марвел  Flutter
Обаче не знам дали може да му се сложи интервален таймер  Blush
Моля ,ако някой е по-запознат с тези "екстри" и приложения
да ми пише на лични за да не разводняваме темата  Peace
Аз съм много на Вие с това чудо на техниката
/тези нови телефони с много екстри  Blush /
и ще бъда много благодарна ,ако някой ми помогне като ми каже
ако може как да си кача интервален таймер   bouquet

# 625
Lorraine In The Rain ,добре дошла   bouquet
Разбира се ,че се приемат и нови хора  Hug
Ще се радвам да споделяш какви тренировки правиш ,кога почиваш ,
кой ти е любимият фитнес инструктор ,абе всичко  Peace

# 626
Това с Фейсбука ще е супер Peace
А туй с феновете ,що така ,нека да си има фенове  Laughing
Така като пускаме клипчетата в интернет ,Кат ще добие популярност.
Пък дай Боже тя да е новата Зузана в България и да я канят в телевизии и интервюта  Hug
Може и студио да си спретне ,като Зузка и да дава съвети  Hug
Кат ,разчитаме на теб   bouquet
Еххха и като прави клиповете ние ще сме групата -като на клиповете на Шон Т,Джилиян и т.н. Sunglasses Иначе,Мавинка,това за феновете е в кръга на майтапа Hug
Lorraine In The Rain ,добре дошла! Simple Smile
Toлкова мотивиращо ми действате че нямам търпение да мине  работния ден и да отивам да спортувам. Party

# 627
Благодаря за посрещането Simple Smile

Понеделник и сряда - интензивен спининг, вторник и четвъртък - нар. танци, петък почивам, събота и неделя - ходене (планина, сред природата) или ролери Simple Smile Ако времето е лошо или не мога да смогна с часовете за груповите занимания, в къщи, с Руми Simple Smile Обикновено правя тренировка за цяло тяло + кардио.

# 628
Здравейте, момичета   bouquet
Отдавна не съм се разписвала, защото ме мързеше, но за сметка на това не ме мързи да спортувам и си продължавам тренировките - каквото ми падне - Джилиан, Шон, пилатес, но последната седмица съм се запалила по Деби Сибърс Slim in 6 и си правя нея. Доста добре съм се стегнала и съм много доволна от вида си сега Simple Smile най-вече, защото осезаемо ми се стопиха паласките. Даже наченки на плочки взеха да се виждат.
Не мога да се включа в дискусиите ви, защото не разбирам достатъчно, а и не тренирам сериозно, а по-скоро за собствено удоволствие, но изказвате доста интересни мнения и ви чета с интерес.
Исках само да споделя нещо, което открих случайно и ми допадна. Беше питала една мама по-напред в темата за тренировки, когато има много килограми за сваляне (извинявам се, че не съм запомнила точно, а сега не мога да намеря поста, за да цитирам). В руския тракер намерих тренировки на една дама Leslie Sanson, тренировките се казват Walk at home и представляват точно ходене в къщи, с различно темпо, с различни стъпки - тип аеробика са, но много по-лека и ненатоварваща за ставите в сравнение с Шон и Джилиан примерно. Препоръчват ги за хора, които имат много наднормено тегло и които не могат да правят подскоци и разни сложни или силно натоварващи движения. Изглеждат лесни, приятни са, но пак си е спорт и са ефективни (аз лично си ги правя когато съм в МЦ и пак ставам вир вода). За повечето от вас сигурно ще са елементарни и досадни, но за някой който има много килограми за сваляне може да са от полза, та реших да споделя.
Ако направите група във фейсбук, моля включете ме и мен Simple Smile
Лек ден (и дано да е без трусове, че имам чувството, че ще ми се пръсне сърцето вече от страх).   bouquet

# 629
  • Благоевград
Привет от мен Simple Smile Днес още не съм тренирала с Били, защото имам едно питане. Имам зверска мускулна треска от два дни тренировки и едвам се движа. Уместно ли е да тренирам и днес?

Общи условия

Активация на акаунт