Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 227
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Привет мацки, аз вчера почивах, имах майстори от сутринта до обяд, после малкия на плуване водих и след това едно чистене му дръпнах след майсторите.
Днес:
кардио:
http://www.youtube.com/watch?v=_Ov-lSkpOyI&feature=my_liked_ … e1nOMs81hrJ8H1PRw
и това:
http://www.youtube.com/watch?v=9inwrDOcTSg&feature=relmfu
 и това:
http://www.youtube.com/watch?v=4U5kXK82H9I&feature=relmfu
корем:
http://www.youtube.com/watch?v=MfDrhCC_i5w&feature=related
 лицеви 2х10 ,просто за момента толкова мога.

Да ви кажа , спрях да се меря. Crossing Arms Ще си правя тренировките и ще гледам по дрехите.След 10 дни може и да се премеря, само дано не се разочаровам. Направо ми  идва да го метна от балкона този кантар.
Аз ще потренирам още извесно време с тези тренировки / които съм дала по-горе/ после ще сменя, или Тае-бо, HIIT и ще включа и Brazil Butt Luft.
Само чакам да се оправи времето и пак ще тичам. Малкия иска и велосипеди да карме. Така, че сутрин ще имам други тренировки, но ще трябва и още нещо да вмеся в натоварентана програма. Обмислям покупка на гирички.

# 661
Тя, направо му дай игнор на кантара.И на мен ми идеше да го метна моя и затова спрях да се качвах на него.От 2 седмици изобщо нито се качавам,нито си слагах дрехите които ми стягаха.Направо ми беше писнало, да на кажа че ми се ревеше като видех че нямам никакво мърдане ни на кг,  ни на мерки.Продължих си с тренировките-основно кардио,с храната гледам да съм много внимателна и някак освободих мисълта от това отслабвам ли или не.И снощи реших все пак да премеря един панталон.Е,вмъкнах се ,  че и го закопчах GrinningИма какво да се желае още,но най-после видях макар и малък резултат.Това освен, че ме зарадва и много ме мотивира.
Така, че ако питаш мен прави  си нещата както си започнала и след 10 дни/примерно/ си направи сверка с някоя дреха .Сигурна съм , че скоро ще се похвалиш с резултат.Пожелавам ти го! Hug

# 662
Аз пък мисля да си купя едно кантарче... Уж си тренирам, уж мускулчета искам, а килограмите си вървят нагоре. Искам пак да съм 56 кг, ама и мускулчетата си искам да запазя. Май трябва да се примиря с тези 61 кг.
Дрехите ми са същия размер, както когато бях 56 кг...

# 663
MALVINA  и на теб много минуси ти пожелавам. Laughing
wienerka   хич и не си купувай кантар. Naughty Crossing Arms

# 664
wienerka, скъпа, какви са тези глупости  Laughing Защо ти пука какво показва кантара, след като си същата на размери? Или ти, просто ей-така, за протокола  Laughing Съжалявам, просто не те разбирам  Hug

Отчитам се с 20 мин интервално вело сутринта, на гладно, и след малко силова и корем, ще се отчета после   bouquet

# 665
  • 1st floor

wienerka  хич и не си купувай кантар. Naughty Crossing Arms
Peace
Ако искаш да следиш за минуси, по-добре сантиметър...Моя кантар отдавна прашлясва зад гардероба... Crossing Arms Вадя го веднъж месечно и аз не знам за какво...едно и също показва, а см. паднаха... Grinning
Малвина, и на мен такова ми се струва кардиото на Били - интервално. Щото от време на време ти дава мъничка почвика.

# 666
Малвина, и на мен такова ми се струва кардиото на Били - интервално. Щото от време на време ти дава мъничка почвика.
Да,намаля темпото на моменти.Не като другия чаровник Шон GrinningВчера с тази 20мин направо на моменти ми ставаше зле, обаче спирах са мъничко и продължавах.Утре пак ще я метна аз, защото пък иначе  е много хубава, за дните когато нямам време за по-дълга тренировка.
wienerka, и аз подкрепям , че кантар не ти трябва Simple SmileИ спокойно,по-тежка си ,защото мускулите тежат, не са като мазнините леки.Още повече ,след като ти стават дрехите. Peace

# 667
  • 1st floor
Трябва и аз да го пробвам тоя Шон, ама нещо страшен ми се вижда с тия подскоци... Laughing

# 668
Трябва и аз да го пробвам тоя Шон, ама нещо страшен ми се вижда с тия подскоци... Laughing
А,не е  WinkАз когато започнах да тренирам се натресох на неговите тренировки.И силна вилна се мятам аз да правя едно кардио.Ами на  10-та минута издъхнах,стана ми лошо, направо ми се доповръща.Но сега вече ,след 1 година нямам проблем.Е,налага ми се да спирам понякога, но само за секунди и продължавам.Между другото има убийствена тренировка за корем.Другото, което забелязвам е, че с неговите тренировки се потя много повече.Та искам да кажа, че не е толкова страшен Grinning

# 669
Отново започвам с Brazil butt lift.Само че реших кардиото да го правя и следобед т.е. два пъти всеки ден.След тренировка пия протеин колко време след него може да се яде?Така ми прималя от тренировката че се нахраних.Сега отивам за второто кардио.

# 670
Касси, ако пиеш протеин прави го до 30мин. след тренировка и след него изчакай 1час до храненето.
Не е задължително след тренировка да е протеин на прах.Може да е 1-2белтъка или някакъв друг протеин като месце чисто или малко прясно или кис. кляко, извара... Пробвай и може да ти се отразява по-добре.Тоя протеин на прах най-често е с много захар и това те прави още по-гладна.

Забравих нещо.Кат мерси миличка   bouquet

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 16:18 от tqna

# 671
Днес на лов за интересни тренировки открих в руския торент ето това - Michelle Dozois - Peak 10 Cardio Strength и на всичкото отгоре го пробвах  Mr. Green
Кат, Инче ето това сладки мои е за вас! Направо много ще ви зарадва   bouquet
Относно тренировката - дълга е 60мин. интервално интензивно кардио, редуват се силови - кардио нон-стоп 50мин. + 10 разтягане.
Не съм в силата си днес, иначе предполагам че ще го изкарам до края. Направих 30мин. кардио + 10 cool down и за днес спирам дотук.  
ето линк - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3197590

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 16:14 от bilyana333

# 672
Да се включа и аз, вече от 2 седмици си правя тренировките вкъщи през 1 ден. Преди това ходих на фитнес месец и половина, по три пъти в седмицата, но не видях особен резултат и реших да прекъсна(другата причина беше, че ходих с една приятелка, която ужасно ми пречеше с постоянните си приказки).
И така, в момента се чувствам много по-добре, тренирам когато ми е удобно, не е нужно да ходя напред назад и да нося багаж със мен, къпя се в моята си баня и виждам по-бързо резултати.

1. Изкачвах стълбите 10 минути за загряване
2. 3 пъти това - http://www.youtube.com/watch?v=Wo5TpbHjI74&feature=plcp
3. Коремни преси
Сега само чакам да изсъхне хубаво земята от ужасните дъждове напоследък и започвам отново да тичам навън.

Мотивиращо не мислите ли  Heart Eyes

# 673
Понеже съм доста впечатлена изрових цялата тренировъчна програма Michelle Dozois - PeakFit Challenge 2011 и ви пускам линк за сваляне http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3578568
По мое скромно мнение това е 100 пъти по-добро от Brazil Butt Lift кардио частта (и двете тренировки са построени на един принцип- интервални кръгови), защото Мишел използва много прости, изчистени движения от които да извлечеш максимално полза, вместо да си плетеш стъпките с Алехандро  Mr. Green Но пак казвам, мое мнение - споделям и не го налагам  Hug

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 16:51 от bilyana333

# 674
Iloveshoes, кадрите определено са мотовиращи. Евалата на тоя пич!

Непокорна, не му се шашкай на Шон. Не страшен, ама хич.

Общи условия

Активация на акаунт