Фотография - тема 72

• 47 283
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
И аз благодаря за всичко споделено   bouquet
Ели, споко ще се върне музата Hug Всички имаме такива периоди.
Успех в продажбата на обектива.

Аз ще се запиша с един Гранд Каньон

# 61
и аз благодаря за споделеното. сега си свалям текстурите да ги видя.

имам един въпрос? знам, че бяхте обсъждали възстановяване на снимки от карта. с канончето ми правих едни клипчета през 2008, но след това загубих диска, на който ги бях записала. възможно ли е да ги възстановя, или не? много са ми важни.

# 62
Момо, шанс има само ако не си ползвала картата след това (доколкото знам аз)
Честито за публикацията на Фрий! Голямо браво!!!

# 63
Ами твърде рязък е.Предпочитам с по-мек рисунък.
Например ето този портрет е правен с него:
http://www.flickr.com/photos/mauglibagira/6782723629/in/set-72157628895315193

Ясно Simple Smile На мен  този портрет много ми харесва, но си е въпрос наистина на предпочитания  Simple Smile

Villisweety = на 17 мм (всичко, писано по обективите, независимо за ФФ или кроп са проектирани, са си реалните ФФ милиметри), но понеже е обектив за кроп в момента в който го сложиш на APS-C censor умножаваш тези 17 мм х 1,6 кроп фактор = 27.2 мм

Благодаря за разясненията (явно някъде другаде бъркам Simple Smile) ) 

# 64
Запис с кадър от проекта:

Untitled by Daeneris, on Flickr

Благодаря за споделеното! Свалих някои неща, но все още не съм имала време да ги погледна.

# 65
http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=1550339

Честита първа във ФФ на Люба- страхотна снимка

Честито и на Светлето за 1х- за мен е чест, че имам възможност да комуникирам с творец като теб

# 66
значи, ако съм снимала след това не може, така ли?

# 67
значи, ако съм снимала след това не може, така ли?

Да  Tired
Скоро и на мен ми се наложи да се опитам да възстановя снимки, но без успех.
Обяснението е, че секторите за тези снимки за били(са) запълнени от други снимки, но частичен успех може да се постигне.

Вечерница, благодаря за файловете Simple Smile

# 68
  • София
И аз благодаря на всички които споделиха файлове,
+запис

Бояна by caipirinha (adi101), on Flickr

# 69
Съвсем ви изгубих Sad А и нищо не разбирам от всички линкове и програмки, които пускате, леле кога ли ще наваксам поне малко в обработката  Confused Embarassed
Нещо уикендско и неангажиращо, но за мен прекрасно преживяване:

DSC_5831 by Alexia (Asinka), on Flickr

DSC_5783 by Alexia (Asinka), on Flickr

# 70
Хайде малко цвят от мен за настроение Simple Smile))

Светле, Веч, да, хем е смешно, хем и ме хвана шубето, как бързо събрах това-онова и бегом!
Сега ме е яд, че не вдигнах глава към прозореца и не се направих на перде, да ги питам дали е тяхно мястото и мога ли да снимам там, пък после пак да бягам hahaha

Светле, честито!
Ти и Слави сте истинско вдъхновение!

Untitled by Photography By Kemi H, on Flickr

# 71
Съвсем се загубих и аз по трасето и да изпусна такива хубави поводи за радост при вас  Sad

Ейдж, мило... приеми моите най-искрени извинения, че не съм успяла по-рано да ти честитя..Бъди жива и здрава, бъди много щастлива...ти си човек на когото се възхищавам, бъди винаги, каквато си!!!

Светле, Светле... ох просто Светле! Поздравления! Ти си вдъхновение! Ти си радост!

Кемчеее, много хубаво бре...много цветно, много лятно...и вкуснооо

Благодаря на споделящите  Hug

Не съвсем ново кадърче споделям, но то от работа - вкъщи и само със събота и неделя не ми се получава твърде, както ми се иска.. Как го правите бре хора..вие сте супер-майки (и татковци)!

Untitled by vessvess, on Flickr

# 72
мерси, суха мащерка. кофти.

освен светлето, на първа страница на 1х се появява и славина в книжката с тюториъли. браво, браво!

и споделям един профил, който страшно много ми харесва: http://1x.com/artist/magdalena_berny/photos . тук с пълна сила важи less is more.

# 73
Този профил си го следя отдавна Simple Smile Много ми допада обработката. Портретите са едни такива хем меки хем пък имат достатъчно детайли. Винаги съм се чудила как го постигат това.

# 74
Не веднъж е ставало на въпрос тук за Магда Берни.Simple SmileДоста от тук пишещите сме и фенове.
Ами от всичко което съм срещала за нея,знам,че снима с Никон Д700 и ползва обективите 85/1,8 и 50/1,4.за обработка обича  филтрите на Ник софтуер.
Ето тук повече нейни неща:
http://www.fotoferia.pl/u/maggie/show/all/p/0

Общи условия

Активация на акаунт