Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 12

• 53 415
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Ооооооооооо ShockedКак помниш само. ShockedЧовек да реши този път да се скатае и ти го издаде.   Laughing
Беше заслепена,да, но не от корейските драми, а от

# 616
Май тази тема трябваше да я кръстим "ЧРД" Mr. Green. Да са живи и здрави и днешните рожденици.

Вече има субтитри за I Love Italy. В този сайт Drama Softsubs качват субтитри от различни групи. Не е нужна регистрация за сега, така че можете да следите каквото ви интересува.

Ще обърнем внимание на Шохей в Cleopatra na Onnatachi, само дано има субтитри за всички епизоди, че иначе не ми се чака на месец-два по епизодче.

Lee Byung Hun и Ahn Sung Ki ще са първите азиатски актьори, които ще оставят отпечатъци на "Алеята на славата" в Холивуд.

Скрит текст:

credit: as tagged
Вече би трябвало да ви е петъчно Innocent Twisted Evil

# 617
Tuon, така е. Изглежда бях заслепена от него.

2в1, аригато за субтитрите на "Италия", а ето и за теб субтитри на английски за Клеопатра и Шохей. Стигнаха до 6-та включително, но тези дни ще са готови и последните два епизода. Заглавието, както предположи и Шоши, не е изцяло медицинско, повече е човешка драма (не мелодрама), както е и описано. Шоши-сан, тъкмо от нашата кръвна група японска продукция.

Cleopatra na Onnatachi English Subtitles

# 618
  • София
Ох, не знам защо тия японски сериали толкова им се бавят субтитрите, особено на руски. Ами аз си ги гледам  без субтитри.Кое  време е вече, а 9-та серия на Kaeru no Oujo-sama още я няма, много се нервирам така.  comp03 Mr. Green

"Джентълмените"  - четох в Спирита, че е преведена първата серия на български и сега го започвам от начало.Малко снимки на този, който ми харесва най-много от четиримата / не че и другите не ми харесват, всички са големи симпатяги/ smile3534.

Скрит текст:

И един друг голям сладур, който ме заплени - от "Слънцето и луната" Two Hearts.

Скрит текст:

И една любима песничка на FT Island.

# 619
Пак много рожденици  Hug Да са ни живи и здрави, все така прекрасни и радващи окото и сърцето  Laughing

За Hayami-san to Yobareti Hi мисля, че писах някъде назад из темите,  за батко ми Джун Канаме  Heart Eyes коментирах колко ми е любим + факта, че е от малкото ми любимци, които са по-стари от мен, но в Спирита ме е страх да пиша  Embarassed  Обаче ми беше трудно да повярвам, че и той е бил Райдър, затова се рових за сериите Agito от 2001-ва. По разбираеми причини (Юске, Хиро, Коджи) бях започнала поредицата от Kabuto Оказва се, че тези серии "бълват" много талантливи актьори.

За Клеопатра ще си чакам отзивите  Laughing Особено държа на процентовото съдържание на Шохей в епизодите  Peace

Понеже е петък
Скрит текст:

А като споменахме и Канаме-сан
Скрит текст:

А този прелестен самурай днес го давам само и единствено на dovede  Naughty
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 15:52 от Елеасара

# 620
Много горещо ми става като видя Lee Byung Hun. Mr. Green
2в1,този път аз ще те допълня снимково
Скрит текст:

Мина ми през замъгленото петъчно съзнание да зареща Ka/E/mi no ...(нещо си там),троновете и всякакви небесни тела и да подметна нещо с него. Twisted Evil

# 621
  • MJF
Ahn Sung Ki го гледах съвсем скоро в Pacemaker
Hayami-san to Yobareti Hi  Confused:
Скрит текст:
Майката на  Той появява ли се отново до края? Ясно защо постъпи така но ми е интересно да чуя от героинята причините. Това заглавие онагледява една голяма реална за много хора трагедия. Структура семейна и социална като в даденото семейство. Отглеждане на деца без елементарно възпитание......Абе личи кой е сценаристта.

# 622
След изгледани 11 серии на Queen In-hyun’s Man само мога да потвърдя, че tvN не изневеряват на себе си. Без да са вулгарни, но пък с достатъчно нормални целувки и реално показани взаимоотношения между двойките. Филмчето продължава да поддържа интереса, без да използва досадните похвати, омръзнали ни от други драми.

След като вече разказах малко за драмата ето и продължението...
Скрит текст:
Той се оказва 300 години напред във времето. Дворецът е същия, но някакви хора със странно облекло местят напред-назад разни необикновени неща. Някаква непозната, говореща на не съвсем разбираем корейски казва, че е кралица In-hyun. И естествено единствената мисъл в главата му е "Аз мъртъв ли съм или сънувам", на което получава отговор "Нито си мъртъв, нито сънуваш, ама изглеждаш като леко пийнал" Joy.
С помощта на заклинанието от талисмана Той се връща в миналото. Истинската кралица In-hyun е свалена от престола от наложницата на Краля с помощта на Сороните. Тя и поддръжниците й плануват да убият кралица In-hyun, защото Кралят започва да подозира, че има нещо гнило в цялата тази история със смяната. Нороните, начело с нашия герой, се опитват да спасят кралица In-hyun и да я върнат на мястото й, което ги поставя непрекъснато в опасности. (За тези, които не гледат исторически сериали "Нороните" и "Сороните" са нещо като нашите БСП и СДС Mr. Green)
В същото време Тя се подготвя за пресконференцията на новата драма, но е вбесена от държането на "бившия" и необяснимата злоба на колежката си. Отива да поеме глътка свеж въздух и там отново среща странния непознат, който пред очите й убива човек, а трупът изчезва като дим. Тя припада. Събужда се в болницата, но никой не вярва на разказа й, а в чантата си намира странен жълт лист изписан с йероглифи. Той прекарва нощта в двореца в мисли как би могъл да си върне талисмана и да се оттърве от това светещо, вибриращио и пеещо "нещо"(разбирай мобилен телефон). На сутринта изумен гледа новия свят разкрил се пред очите му, но нашето момче, понеже е гений и има фотографска памет, бързо схваща някои основни истини. Отмъква от снимачната площадка подходящи за времето дрехи и обувки и излиза да търси Нея, която пък търси Него и естествено, случайно се сблъскват в двора на двореца. Тя:"Качвай се в колата", Той:"Не знам как да си отворя", Тя:"Сложи си колана", Той... гледа "умно". По пътя попива всичко, което вижда около себе си. Отиват в болницата, за да си вземе талисмана. Качват се в асансьора и Тя с все по-недоверчиво и подозрително изражение наблюдава неговото любопитно и леко стресирано държание. Тя:"За пръв път ли се возиш в асансьор", Той:"Всичко ми е за пръв път"  hahaha. Най-накрая Той добива смелост и пита:"Колко време е минало от управлението на Крал Hyeonjong?", Тя:"300 години". Слeд това Той й разкрива, че идва от миналото, на което тя няма как да повярва. Докато се обясняват, в стаята нахлува Злобарката и започва да сипе обвинения, че с ефтините си трикове Тя е привлякла вниманието върху себе си. Той най-безцеремонно избутва Злобарката от стаята, оставяйки я в дива ярост, че някой си позволява да се отнася така със "звезда" като нея. След като получава поредния урок как се използват ключалките в днешно време, Той влиза в банята с талисмана и.... изчезва.
Обратно в миналото. Заговорниците не могат да си обяснят какво става и как така Той е изчезнал без следа и се чудят дали е мъртъв. Злият министър арестува бившата прислужница на мъртвата съпруга на нашия герой (която в момента е известна Кисенг и тайно е влюбена в него Rolling Eyes) с мисълта, че ако Той е жив ще се появи, за да я спаси. Обаче остава изумен, когато го вижда на аудиенция при Краля. По-късно му казва, че ще освободи прислужницата, ако му даде писмото, с което министърът заповядва да убият кралица In-hyun. Получавайки писмото веднага го унищожава, доволен че единственото доказателство вече го няма, но Той му казва, че в ръцете си има много по-голям коз от това писмо, оставяйки министъра доста обезпокоен.
След като откри, че отива в бъдещето само ако е застрашен живота му, Той кара слугата си да го простреля смъртоносно. След много уговорки и заплахи, слугата се съгласява и.... нашето момче се оказва в душ-кабината на банята в болничната стая на нашето момиче. Но там е "бившият", който го помисля за преследвач, заключва го вътре и вика охраната. Докато обаче се боричкат, талисманът пада. Тя идва и след като разбира какво става, в суматохата тайничко влиза при Него. Той я моли да му даде талисмана като й обяснява какво е неговото значение. Разбират се по-късно да се срещнат в близкия парк, за да отидат в библиотеката, където Той може да прочете Хрониките от неговото време. Охраната пристига, но в кабинката няма никой. По-късно Тя и Той отиват в библиотеката, където Той удивително добре се справя с копчетата на асансьора, а на учудения й поглед отговаря, че има добра памет и е запомнил от предишния път в болницата. Откриват нужната му информация и Той пита как в днешно време хората изразяват своята радост и благодарност, а тя му казва, че се прегръщат. Той:"Дори и ако са мъж и жена", Тя:"Да", след което Той я прегръща. Тя:"Ти си коцкар и в твоето време, нали?, Той:"Какво е това "коцкар"?" tooth. Тръгват си, но Тя е забелязана от околните и всички се втурват към новоизгрялата актриса. Той, нали си е благородник по душа, а пък е и доста схватлив, бързо се намесва и я издърпва в асансьора, където на нашата мацка сърцето й нещо започва да се разхлопва. Той, държейки я за ръка, казва че започва да свиква с ролята си на неин спасител, а и с необичайните навици от новото време. Вече трябва да се разделят, но Тя му казва, че не е прилично да си тръгва без да се сбогува и неочаквано го... целува. Тя:"Схвана ли? Това е урок по маниери", Той втрещен и изумен: "Така ли си казвате довиждане?".

Следва продължение  newsm47.

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 01:20 от 2в1

# 623
  • MJF
 Thinking каква стана тя?! То не че не знам че жанр е размито понятие в корейските тв. 2в1 сега колко епизода преразказа? Питам за да се ориентирам за динамиката.  Тез субекти Сорони и Норони след упътването ти на мига разбрах какви са, кратко и ясно. Няма кво да се мотам, Queen In-hyun’s Man отива в групата за преглед. Ето защо вярвам само на резюметата тук. Продължавай.
Скрит текст:
Стана ми интересен начина по който героя сменя времената-това със застрашаването на живота му. Хм, значи емоции не му липсват.

# 624
ovi3, името на видео файла и този на субтитрите трябва да е един и същ, за да ти тръгне всичко. Например:

Love Rain ep.01.avi
Love Rain ep.01.srt

Или ще трябва да преименуваш всички файлове със субтитри, или след като пуснеш серията, с мишката просто провлачваш субтитрите върху картината на плеъра си.

Шоши, Love Again е 16 серии. Няма субтитри никъде за сега. И аз съм свалила сериите, но накрая май ще го изгледам и аз като теб с мишока, без превод. В крайна сметка знам за какво става на въпрос, така че едва ли ще е проблем Wink.

И още един сериал, който ми се щеше да погледна си стои без субтитри за момента Suspicious Family.

Първата група излизаща под шапката на Amuse Korea (предполагам, че е подразделение на компанията, към която rossonera си има определени пристрастия Wink Hug). Две китайчета, три корейчета и едно японче под името CROSS GENE.

Благодаря 2 в 1. Пробвахи така както ми каза , но не се получава. Накрая изтеглих отново само субтитри  от друг сайт и тогава се получи. Приятна вечер. Време е да се отпусна и да си гледам "Bad couple", че снощи го започнах и като го свършва ще подхвана "Love rain" Спокойна и приятна вечер !

# 625
Шоши, това е до края на 4 епизод. Те са по около 50 мин. Като махнеш рекламите, в които също може човек да оплакне окото я с 2PM, я със CNBlue, Сонг Джунг Ги, Ким Ки Бум или пък  Ким Те Хи, превюто за следвашия епизод и резюмето в началото на това, което е станало до момента, остават около 40 минути.
Скрит текст:
Никак не му липсват емоции Mr. Green. Остави това, че в неговото си време се опитват да го убият цяла сюрия народ, ами и изведнъж да се окажеш в свят, в който конете са мерна единица, жените те прегръщат и целуват, а и нещата които ти казват и те карат да правиш не винаги имат някакъв смисъл за теб Crazy Joy.

ovi3, понякога някои плеъри не разчитат някои формати субтитри. На мен ми се е случвало преди със субтитри на "Палата 666" без видима причина. Но след като си намерила начин, значи всичко е наред Simple Smile. Между другото Love rain скоро се очаква и на български или поне такава информация има в Спирита.

# 626
  • Пловдив
Привет!

Иха, колко рожденици тези дни. Да са живи и здрави всичките!

rossonera, давам отчет за домашните  Mr. Green. Юки Ямада отметнат. Дозата Джони взета  Laughing . Остана ми по-дългият материал, за днес по-късно.

Ти май този месец ще замениш азиатските страсти с футболни или пък просто ще си с двойно по-натоварена програма  Laughing  Hug.

Елеасара, благодаря за самурая. Право в десятката  Wink.

Брех този Джун Канаме, впечатляваща филмография има, пък аз след колко оглеждане накрая все пак видях, че съм го гледала в Tatta Hitotsu no Koi и Sweet Room.

И да отбележа петъка с две сладурски гифчета на Ямапи  Heart Eyes.

Скрит текст:

# 627
Все още е петък, нали newsm56

Скрит текст:
JYJ на фен-среща на NII

Джунсу на Музикалните награди тази година, където получи награда за участието си в "Елизабет"

credit: JYJ3

# 628
  • DE
Няма как и аз да не се появя, петък е Joy За прекрасен завършек на вечерта двама от най-любимите ми изпълнители. Нямам търпение за целия концерт...

# 629
  • София
И отново  nbirthday newsm38  на най-любимото ми и обичано от мен азиатско момче  VIC. Пожелавам му  да срещне своята голяма  ЛЮБОВ, да е много здрав и щастлив! Two Hearts

И   още малко снимки  Rolling Eyes.

Скрит текст:

и едно гифче

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 09:23 от freedoms

Общи условия

Активация на акаунт