ОТРОВА ЗА МИШКИ В ХОТЕЛ САРАЙ, КАЛОЯНОВО

• 1 289
  • 2
  •   1
Отговори
Знаете ли какво намерих днес в стаята си във въпросния хотел  Shocked ОТРОВА ЗА МИШКИ. В една пластмасова чиния, подаваща се под телевизионния шкаф.В стаята има 2 малки деца.Направо нямам думи.Отговориха ми : а,това е отрова за мишки,задължават ни да я слагаме ??!!Дори не са ни предупредили,не ми се мисли какво би могло да стане,ако първо я бяха намерили децата.
Хора,аз ли съм изтрещяла, че съм бясна  #2gunfire
Как ви се струва?

# 1
Знаете ли какво намерих днес в стаята си във въпросния хотел  Shocked ОТРОВА ЗА МИШКИ. В една пластмасова чиния, подаваща се под телевизионния шкаф.В стаята има 2 малки деца.Направо нямам думи.Отговориха ми : а,това е отрова за мишки,задължават ни да я слагаме ??!!Дори не са ни предупредили,не ми се мисли какво би могло да стане,ако първо я бяха намерили децата.
Хора,аз ли съм изтрещяла, че съм бясна  #2gunfire
Как ви се струва?

Ама вие какво търсите на това място Rolling Eyes Свършиха ли се хотелите в околността, та опряхте до Догановите сараи? Славата на въпросния хотел отдааавна се носи от уста на уста Confused

# 2
Aдимар, не съм тук,защото съм го избрала, а защото има мероприятие.Нямах представа, че е толкова зле и каква му е славата.

Общи условия

Активация на акаунт