Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 605
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Спътница
Сродна душа
от две думи се разревах ,какво остава на  епизода в четвъртък?

# 406
Адашче, страОтни сте! Благодарим за трейлърчето! Hug

# 407
  • Разград

# 408
Честит рожден ден Димони!Бъди жива,здрава и много щастлива!

# 409
Черна котка-нека твоето съкровище ви носи само радост и щастие!

# 410
Даниелка,предпочетох да се спра там,пък ако ще и да ни текат лигите! Не ми се яде салата от домати!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 411
Честит Рожден ден,скъпа Димони!  newsm59

Пожелавам ти най-вече да си здрава! Много щастие и късмет,и нека в живота си срещаш само добри и обичливи хора защото ти излъчваш доброта и обич!Благодаря ти,че си ми приятелка!   love001

# 412
  • В Града на Липите
Малчева  newsm10, браво, че си спряла до там. Мен винаги загатнатото ме е инригувало повече. От там нататък всеки да разчита на въображението си, а тук всички имаме доста богато такова.  Grinning Но си права, че определено ще ни трябва доста студена вода.

Като гледах трейлъра 5-6 пъти долу-горе си подредих хронологията по следния начин:
Докато младите танцуват и се веселят, пристига Сами изпратен от притеснената Хаджер. Той разпознава килъра и го посочва на тати Ф. и Кадир бей. Те го неутрализират без никой да разбере на тържеството. Килъра си признава кой го е наел, и докато водят Мустю да даде показания, не знам дали това трябва да стане извън затвора  newsm78, той прави опит за бягство и го гръмват. Вероятно ще ни точат умирането му няколко серии, за предпочитане е да умре на място.
Късно вечерта Мюмтаз откарва младите в новата им къща, те помирисват лавандулата и тръгват финалните надписи.
За последното, дано не съм права. Дано.

п.п. На финалния кадър от трейлъра ми се стори, че Керим ще държи реч.

# 413
Демони, честит рожден ден !  bouquet Много радост, щастие и любов.

Котка, много  удмивки и здраве за  съкровището ти.   bouquet

Ваничка, тва е много хубаво.  Blush Heart Eyes Heart Eyes

# 414

Според вас в кадър ли са тук или не?

# 415

Сложили сме я заедно - ще гледам да я подменя !? Grinning

# 416
Хриси, от там нататък ще е твоето "копче-целувка"...
Утре отивам по петите на Дениз,Емре и Мехмет. Ще видим какъв заек ще излезе от шапката,ама дано не е някой розов и да е от
Скрит текст:
Playboy!!!
borovinka123,само се моля в четвъртък да не пием пак по една студена вода и да си чакаме първата брачна нощ още една седмица,че тогава няма да мога да си спра фантазията... Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 18:04 от mal4eva1984

# 417
  • Стара Загора
Малчева Hug ,браво за репортажа,мн.ми хареса  bouquet ииии си пийнах студена водица накрая Laughing,ама ми се разпали въображението Embarassed!
 В кадър или не в кадър на тая последна снимка,мн. хубаво си я е гушнал булката.Като някои следователи сме обаче,в кадър ли е извън кадър ли ...чудо сме Grinning.А за гифчето с Керим ,май наистина ще изнася реч!

# 418
ЧРД ДИМОНИ

# 419
Димони Честит рожден ден! Да си жива и здрава, обичана, почитана, уважавана и щастлива жена  Hug 
За малко да пропусна рождения ти ден
Така, изгледах няколко пъти трейлъра - благодаря на всички момичета и за превода и за споделянето му с нас   bouquet  Даже и на стоп кадър го гледах, моето предположение е, почти като на Хриси, само че мисля че това ще стане на следващия ден, Мустафа го водят в прокуратурата или направо дело по бързата процедура. Не вярвам чак толкова бързо да му вземат показания и да го съдят, той наемния убиец, докато го хванат, докато си "изпее песента" - кой, какво, защо и как, той 05.05 ще свърши, както и докато се свържат прокуратура Истанбул-Измер, то не е работа за 2 часа, а всичко е на дневна светлина. Плюс това някой трябва да повдигне обвинения срещу Мустафа, едва ли Йомер, Кадир и Фахретин ще зарежат сватбата да ходят да оправят тия дела. Всичко това ще се случи на следващия ден, т.е. 06.05, което пък значи че ще видим и първата брачна нощ в еп.74  smile3521 Лично виждане и предположение на нещата, дано съм права, че то иначе много ще я разткаят тая сватба и дните като цяло.
Малчева, пуф да й се невиди и камерата, как можа да се запоти  Laughing Шегувам се, много добре си го написала, дискретно и чувствено  Hug

Общи условия

Активация на акаунт