Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 641
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Много снимки, много нещо..
нали това са го снимали миналия понеделник, защо чак сега излизат?!

Много безмълвни един към друг   обаче тези двамата. Този Кенан - странника и е взел ума. Правилно казват че любовта е сляпа....

# 346
# 347
# 348
  • софия
Eх, тази Круелка.....знаех си че няма да го изпуснеш.... Hug

мацки, бързо гледайте трейлъра и ми го разкажете, моля Praynig

# 349
Dimoni Hug Hug

Честит Рожден ден! Здрава и много щастлива бъди!

Черна Котка Бял Котарак Hug Hug
Здраво и орисано с късмет да е детенце! Весели и безгрижни детски години!

# 350
# 351
Cruela,  Mani26 Hug Hug   bouquet  bouquet
Сега всички гледат  Peace - аз обаче чак довечера ooooh! ooooh!

# 352

мацки, бързо гледайте трейлъра и ми го разкажете, моля Praynig

И аз това чакам някой да го разкаже /ако става за разказване/ Thinking

# 353
Олееееее страхотно.. Много хубав сватбен танц, песента усещам че вече ще е на всички любима, само да разберем коя е.. дали нямаше да е по хубаво да беше вечерта сватбата, по хубаво и романтично е.
И не мога да разбера защо има толкова много непознати  и излишни физиономии на тази сватба. По хубаво да беше в тесен семеен кръг. Скромни хора - скромна сватба.

# 354
  • Разград
Fatmagülün Suçu Ne 74.Bölüm Fragmanı

# 355
Мдааа, в ритъма на английски валс и танц, на фона на ритуално целуване на ръка, очите на Мустю и ръката на наемника в джоба. Какво ли ще извади от там....
Ама този трейлър вече беше описан по-рано тук  Grinning Чели са ви, да знаете.

# 356
В първата част Фатмагюл и Керим танцуват. Казват си нещо на ухо. После започва музиката за екшън като се сменят бързо кадрите с младоженците и гостите, които ги поздравяват, и наемника и Мустафа. Накрая Мустафа е с белезници а последния кадър е Керим. Усмихнат.
(това е за тези, които не могат да гледат)

# 357
  • В Града на Липите
Може да се каже, че познах,  Joy  редуващите се физиономии на Мустю и убиеца и 5 секунди танцуващи Ф и К, но са ми достатъчни. Големи сладури, дано някой да не ги урочаса.

п.п. Ако някой преведе какво си казаха, ще съм му много благодарна. Стори ми се, че тя каза нещо като - всичките ни приятели...???

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 16:33 от hrissi_sz

# 358
Преразказ
Танцуват на много хубава нежна музика, гледат се  влюбено, Керим отново прошепва на ушенце нещо, което и мен влудява...... приказка....
пак дават Мустафа, редуват с кадри от сватбата... много щастливи всички на сватбата... накрая сервитьора си пипа пистолета в джоба..
....

# 359
Благодаря за преразказа  Hug Hug  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт