Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 627
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • София
тейлара е смразяващ  Shocked
дано всичко завърши добре
накрая все пак Керим се усмихна

# 361
Ако убият Мустафа,както написах в репортажа  ми и в първа брачна нощ покажат "копче-целувка" на Хриси,ще трябва да си признаят от къде взимат идеите... Peace

# 362
На Керим думите не мога да ги разбера
Йоларкъс- това казва Фати на Керимово сладко ушенце.... някой може ли да се досети какво означава

по точно май йоларкадъз
Трейлъра е с кадри само от светлата част на деня

# 363
  • Стара Загора
Момичета мерси за трейлъра Hug!Както очаквах напрежение ще има,но няма да им развали празника.И кадрите са разбъркани не се подвеждайте!Нищо лошо няма да се случи със сладурите.Тати Фахретин,Кадир и Сами ще хванат наемника,а Мф заминава пак за карцера  под конвой.

# 364
Какво си казаха??? /Имам чуствоточе ще се взривя ако не разбера!!  Rage /

# 365
  • Разград

# 366
Момичета май онази подсказка (всъщност не знам дали беще точно подсказка) ще се окаже вярна за първата им брачна нощ че ще е в 75 епизод.. така като гледам щом не ни загатнаха нищо в трейлъра за нея...  Sad Вие как мслите?

п.п. Тайничко се надявам поне във втория трейлър да ни подскажат малко поне  Praynig

# 367
  • Разград

# 368
Те сценаристите не само че четат, ами  си крадват доста.

# 369
К-моя спътнице
ф-мой приятелю/спътнико

# 370
  • В Града на Липите
Момичета май онази подсказка (всъщност не знам дали беще точно подсказка) ще се окаже вярна за първата им брачна нощ че ще е в 75 епизод.. така като гледам щом не ни загатнаха нищо в трейлъра за нея...  Sad Вие как мслите?

п.п. Тайничко се надявам поне във втория трейлър да ни подскажат малко поне  Praynig

Според мен това си е повече от загатване:
Скрит текст:
Подсказка 74 еп

Кадир и Фахреттин правят всичко възможно сватбата да премине без проблеми,без никoй да разбере за опасността..
Керим и Фатмагюл без дори да подозират за това,което е можело да стане, преживяват най -хубавия си ден..
Асу при всички положения е решена да помага на Фатмгюл и Керим. Дори с родилни болки,пак помага на всички.
Положението на
Яшаран не е никак добро..за тях! Дали и този път Решат ще се измъкне?
Емре и Дениз все повече се сближават..
Фг и Керим са в новата си къща с мирис на Лавандула..най-накрая..Тази нощ ще бъде дълга стана ясно...до срещата остана малко...ами след "срещата"...? (Източник:Бисена, превод: Мериам).

alians130   Hug   bouquet   bouquet   bouquet

# 371
Фатмагюл е предпочела да обуе по ниските обувки. И тук го гледа от отдолу.

К-моя спътнице
ф-мой приятелю
Хм.... очаквах по  закачливи думи.... такива им бяха израженията

# 372
# 373
Благодаря за преразказите!  bouquet

финала на 74 еп ,ще е като ни хлопната вратата под носа ни и....фантазията влиза в ход,чорап-копче,колан-презрамка,було-копче,риза-обувка.....докато свършат копчета и останат по новите покупки Whistling

# 374
Благодаря за страхотния трейлър и превода Hug     bouquet

Чака ни голям купон Party Party Party

Хайде ,четвъртъко,идвай по- скоро smile3506

Общи условия

Активация на акаунт