Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 586
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Щом и Сами е там, "сервитьора" ще бъде разпознат. Успокоих се.
Обаче:
изгледах няколко пъти диалога при психоложката. Вниманието е само към Фатма, Керим пак остана на заден план.
Малко ме натъжи това.
И все пак ми се иска Ф и К да си говорят по-свободно за всичко и да няма тайни- никакви.
Още има неказани неща, а това е бомба със закъснител.
Дано си кажат всичко неказано.

Ако ме попита някой "Каква е вината на ДАМОН", бих му казала, че Дамон е взел един текст, размества думите и го публикува с цел дразнене-думите са: насилник, брак с насилник, закон,изнасилвач, тук там спомеава Мустафа, без да ползва името му всъщност-Шекспир.
Вече никак не му се впрягам-по-скоро се смея, смея се - би казал Рахми.

И аз да изкажа възхищението си отРахми- много ме умили- такива реплики и такова присъствие...

Нали знаете кой взема най-високата заплата в цирка - клоуна. За да разсмееш публиката е нужно много повече, отколкото да я разплачеш. Е Мукадес успя да ме разсмее- с подаването на ръката и с НЕпоемането й от всеки на който я подаде:)

# 511
Щом и г-н Мюмтяз е тук! Значи да не се притесняваме! Simple Smile

# 512
  • В Града на Липите
Щом и г-н Мюмтяз е тук! Значи да не се притесняваме! Simple Smile

И полис-молис също е тук! При това сигурно е въоражена.

# 513
# 514
Момичета,за мен беше важно повече хора да имат достъп до интервюто, а превода не ме е затруднил.  Sunglasses. Много добро впечатление ми направи Енгин, как говори за професията си,личи си, че му е страст.  Simple Smile Simple Smile. Много добре и интелигентно се изказва, абе страхотен е. Много ми хареса, когато каза, че в тяхната работа се изисква талант. В този момент, гледайки интервюто си казах" На теб Господ ти е давал, давал та се е забравил."  Simple Smile  Simple Smile

# 515
Страхотна серия беше. Много мила, много човешка, много емоционална. Когато четох репортажите ви от "мястото на събитието" в Четвъртък, преди няколко теми и някой писа как плакал само като гледа, а какво ли оставало  при преведена серия, си помислих, че и мен няма да ме подмине. Така и стана- Рахми ме удари много силно в сърцето докато говореше на сестричката си- едно огромно браво за превода на тези думи.
Всички играха страхотно, всички.
Много ми е интересно как ще развият триъгълника Емре-Дениз-Мехмет. То не че остана време за развитие, но там всички са положителни образи и ще е жалко някой да е наранен. Много са сладки.
С нетърпение очаквам следващия епизод.

# 516
Момичета,за мен беше важно повече хора да имат достъп до интервюто, а превода не ме е затруднил.  Sunglasses. Много добро впечатление ми направи Енгин, как говори за професията си,личи си, че му е страст.  Simple Smile Simple Smile. Много добре и интелигентно се изказва, абе страхотен е. Много ми хареса, когато каза, че в тяхната работа се изисква талант. В този момент, гледайки интервюто си казах" На теб Господ ти е давал, давал та се е забравил."  Simple Smile  Simple Smile
Благодаря и аз за превода!
+1

# 517
В трейлъра се вижда, че пак ще се целуват ръце. Интересно този път как ще й се измъкнат на Муки     Joy  Joy  Joy

# 518
Нещо интересно...... за DAMON
Скрит текст:
Момичета, направих едно проучване за себе си, но не мога да се стърпя и искам да го споделя с вас.
Става въпрос за DAMON : Погледнах в профила на DAMON последните му постове, той пише и по други теми за турски сериали, и защо ли не за моя изненада мнението му беше пак негативно, наопаки на всеобщото мнение, постовете към DAMON в темата, за която говоря, много приличаха на нашите постове към него ( и защо пиша в ''той'' , просто съм убедена, че той е мъж ) в тази тема. И там пишат,че той май гледа друг филм, а не този,който коментира. Вече съм абсолютно убедена, че DAMON влиза в този форум, за да дразни и по този начин се забавлява на наш гръб, просто не мога да повярвам,че има такива хора, абе тя Мукадеса ряпа да яде тогава!!!! И както и да е ако искайте ме замерете с домаати, но не се сдържах, ако иска DAMON  да уведоми модератора О.К. , но аз вече знам, DAMON РАЗКРИТ СИ !!!!!!  smile3532  smile3532  smile3532
В трейлъра се вижда, че пак ще се целуват ръце. Интересно този път как ще й се измъкнат на Муки     Joy  Joy  Joy
Аз мисля.че този път Мукадесс въобще няма да си даде ръка, като и видях изражението в предни епизод, че никой не и целуна ръка, може и да си е научила урока ха ха хах

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 00:43 от mani26

# 519
  • Разград

Скрит текст:

Дали със себе си да се боря или по-лесния път да вървя, но лесното бързо ме отекчава не обичам скучните хора или неща. Понякога може да ми се плаче, но винаги плача сама. Обичам да бъда различна да бъда една силна жена. Да може да съм странна, но никога с омърсена душа, може би съм прекалено рязка, може би за някои дори зла, за други прекалено свита или наивно добра.
ДА АЗ СЪМ ВСИЧКО ТОВА!!!

# 520
  • Варна
Хайде да гласуваме - доста се е изкачил филма от предния път
  http://www.siyasetdergisi.com.tr/Anket/Yilin-Dizisi/121

а нашето момче по принцип си е напред със всичко

http://siyasetdergisi.com.tr/Anket/Yilin-Tv-Erkek-Oyuncusu/126

сетих се аз и за Берен ама от където го взех само това има Cry

гласувах и за нея- от списъка където пише kadin-oyuncusu

# 521

Още веднъж ти благодаря и се радвам, че с превода вече се разбира по-добре казаното от Енгин. Как си каза нещата така както ги усеща, ясно, точно и разбираемо , с много чувство, интелигентност и някакси кротко, лежерно, с  благост в изказа. Напълно естествено поведение. Не усложнява разказа, а го опростява до разбираемост. Това е гениалното му.
Не мога да разбера от коя му възраст е това интервю, доста е млад, но такива сериозни изводи за филмовата индустрия направи, че все едно един лектор в университета  преподаваше уводната част на своята дисциплина. Много неща изнесе в синтезиран вид. Това е неговият усет за актоьорската професия и то много точен за годините му. Този човек Енгин явно много време се е самоподгатвял за тази професия, изучавал я и е стигнал до дълбоки прозрения, без да има специалното образование за това,независимо, че сподели предимството в това актоьора да има театрално образование.  Невероятно, но факт.

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 00:24 от dimana-nova

# 522
  • Разград

Скрит текст:

Дали със себе си да се боря или по-лесния път да вървя, но лесното бързо ме отекчава не обичам скучните хора или неща. Понякога може да ми се плаче, но винаги плача сама. Обичам да бъда различна да бъда една силна жена. Да може да съм странна, но никога с омърсена душа, може би съм прекалено рязка, може би за някои дори зла, за други прекалено свита или наивно добра.
ДА АЗ СЪМ ВСИЧКО ТОВА!!!

# 523
  • В Града на Липите
Цитат
Не мога да разбера от коя му възраст е това интирвю, доста е млад, но такива сериозни изводи за филмовата индустрия направи, че все едно един лектор в университета  преподаваше уводната част на своята дисциплина.

Димана, според мен това интервю е правено някъде около 2009г., вероятно след края или по време на снимките на Облака. Значи по онова време Енгин е бил на около 27 години.
Предполагам само, дано не те подведа.

# 524
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт