Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 575
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • София
"Аз мисля.че този път Мукадесс въобще няма да си даде ръка, като и видях изражението в предни епизод, че никой не и целуна ръка, може и да си е научила урока ха ха хах"

Мани,май не си е научила урока,като я гледам тук сякаш пак се е приготвила да й "уважат"ръката... Joy

# 541
Цитат
Не мога да разбера от коя му възраст е това интирвю, доста е млад, но такива сериозни изводи за филмовата индустрия направи, че все едно един лектор в университета  преподаваше уводната част на своята дисциплина.

Димана, според мен това интервю е правено някъде около 2009г., вероятно след края или по време на снимките на Облака. Значи по онова време Енгин е бил на около 27 години.
Предполагам само, дано не те подведа.

Много зрял за годините си. Какво ще кажеш, Хриси? Още нещо много ме впечатли как обясни работата на режисьора с актоьорите. Това, на което Енгин наблегна, като най-успешно е връзката помежду им или създаването й. Такава връзка трябва да има и между актоьорите.
Не можеш да работиш с човек, който ти е антипатичен. И оттук ме връхлитат и други мисли.
Колко сполучливо режисьори, сценаристи и продуценти експлоатират/това трябва да е в кавички, но не ми се показват/ младите хора, спечелили форматите за таланти. Най-добрият пример са нашите сладури. Освен това е експлоатиран и фактът, че се познават добре, че са приятели, които си зачитат таланта и се обичат като творци и хора. И пъзелът е нареден. Сериалът е по върховете на класациите и милиони хора са пред екрана в четвъртък.

Става ми мъчно за нашите талантливи деца, които се трепаха по тези формати ,а не съм чула някой да бъде продуциран правилно, камо ли да стане звезда. Много жалко за техните усилия и разбити надежди.  Но нейсе!Посред нощ, когато всичко около мен утихна ми дойде един мисловен процес, че да ми се скъса сърцето./

Да много е важна връзката на режисьора с актьорите и помежду им. Затова си мисля, че няма неразбирателство между Берен и Енгин, първо не хиха си го позволили, а след това не биха им го позволили, защото това може да се отрази на играта им и на работния процес. Някъде бях чела, че Енгин бил споделил, че ролята на Керим му е позната и лесна, защото той има много прилики с героя си. Ролята на Мустафа Булут е била предизвикателство, защото е много различен от самия него и като цяло си е доста трудна роля. Но и двата образа се е справил чудесно. 

# 542
  • Разград

# 543
Момичета,за мен беше важно повече хора да имат достъп до интервюто, а превода не ме е затруднил.  Sunglasses. Много добро впечатление ми направи Енгин, как говори за професията си,личи си, че му е страст.  Simple Smile Simple Smile. Много добре и интелигентно се изказва, абе страхотен е. Много ми хареса, когато каза, че в тяхната работа се изисква талант. В този момент, гледайки интервюто си казах" На теб Господ ти е давал, давал та се е забравил."  Simple Smile  Simple Smile

Още веднъж ти благодаря и се радвам, че с превода вече се разбира по-добре казаното от Енгин. Как си каза нещата така както ги усеща, ясно, точно и разбираемо , с много чувство, интелигентност и някакси кротко, лежерно, с  благост в изказа. Напълно естествено поведение. Не усложнява разказа, а го опростява до разбираемост. Това е гениалното му.
Не мога да разбера от коя му възраст е това интервю, доста е млад, но такива сериозни изводи за филмовата индустрия направи, че все едно един лектор в университета  преподаваше уводната част на своята дисциплина. Много неща изнесе в синтезиран вид. Това е неговият усет за актоьорската професия и то много точен за годините му. Този човек Енгин явно много време се е самоподгатвял за тази професия, изучавал я и е стигнал до дълбоки прозрения, без да има специалното образование за това,независимо, че сподели предимството в това актоьора да има театрално образование.  Невероятно, но факт.

Напълно съм съгласна с теб. Много задълбочено говори за  актьорската професия. Според мен е някъде на 26-27 години. Енгин не е учил актщорско майсторство, но това въобще не му пречи. Като имаш талант, дипломата не ти е нужна в тази професия. Невена Коканова също не е завършила ВИТИЗ пък е била най-успешната актриса за времето си. Много ми хареса като говореше Енгин как си изгражда образите. Личи си, че доста мисли и анализира героя преди да го пресъздаде на екран. Това говори за професионализъм.И колко е скромен, няколко пъти спомена състезанието за таланти и нито веднъж не каза, че го е спечелил.
Според мен Енгин е много талантлив и играе перфектно и Керим и Мустафа Булут. Доста вдигна летвата като техника на игра, да му мислят другите актьори как яе до догонват и конкурират откъм игра.

Точно така. Много е скромен, с кротко излъчване и много естествен.
Ако не е такъв дали щяхме да сме на мониторите до този час?

# 544
Едва ли. И без това всички сме запленени от таланта му и всяка новина, интервю и т.н. ни задържат толкова време пред мониторите.
А и не ми се вярва с Берен да са в лоши отношения. Може би се преувеличава нещата от папараците, за да внасят сензации.
А си мисля и друго - Дават я като много влюбена в Кенан. Дали сватбата във филма не и е като генерална репетиция за нейната собствена? Какво ще кажете?

# 545
Дейзи,

Нещо пообъркахме отговорите си в постовете, ама нали се разбрахме какво си споделяме и анализираме.
Та пак да си дойдем на думата за явлението Енгин. Това, че се Берен са в добри отношения няколко пъти в  различни постове съм го писала. Както и ти казваш, никой от продуцентите не би  позволил ,когато е наел екип за даден сериал, да има противоречия и антагонизъм. Явно снимките и информацията около актьорите е много оскъдна и нали знаеш, който не чува си измисля. Та и за нашите хора циркулираше мнение, че са скарани.
Дори си мисля, че целият екип толкова много се обичат, че ще им бъде трудна раздялата в края на юни.  Много ще им бъде трудно да излязат от роля, след две години вграждане в образ.
Като се замисля това е много изхабяващо. Ето например Енгин. Една година и половина той е Мустафа Булут. След това трябва да се пренастрои в по-кроткия Керим. Не знам след време как ще зарежда този човек. Ами при Берен. Нали тя започва да снима КВФ още по време на ЗП.
Много се отплеснах. Стига толкова!
Пожелавам лека нощ и сладки сънища! До утре

# 546
  • AMS
Момичета! newsm18 newsm18 newsm18
И аз най-после ви изчетох!!!
Черно Коте, да ти е живо и здраво малкото котараче!!!
muci62 честито и на теб и сина ти!!!
Благодаря за трейлъра, за многото снимки и за всичко, което сте написали!!! Много сте добри!!! Драго ми е да ви чета, когато пишете така хубаво!!!
Аз само сега така,... дето ми направи впИчИтление и ми се върти в главата.
Мисля, че адвокатът Йомер няма да е на сватбата. Той е в Измир. Още щом Хаджер се обади на Кадир, той е известил колегата си. И сигурно благодарение именно на действията на Йомер, виждаме Оня с белезници и под конвой.
Аз съм си кахърна, макар и да е казано в подсказките, че ще обезвредят заплахата за нашите сладури. Докато не го видя, няма да се кротна.
Много снимки сте сложили, но и аз ще добавя.

# 547
Много зрял за годините си. Какво ще кажеш, Хриси?
Става ми мъчно за нашите талантливи деца, които се трепаха по тези формати ,а не съм чула някой да бъде продуциран правилно, камо ли да стане звезда. Много жалко за техните усилия и разбити надежди.  Но нейсе!Посред нощ, когато всичко около мен утихна ми дойде един мисловен процес, че да ми се скъса сърцето.

Каквото и да кажа за Енгин няма да е достатъчно. Аз не съм впечатлена само от вида му, а от интелекта, възпитанието, отношението му към заобикалящия го свят. Изчела съм всичко, каквото успях да намеря за него. За мен той не е само актьор, а истинска личност. Надявам се да успеят да му предложат достойни за таланта му роли. Но дори и да не са достойни за него, той ще ги направи значими, сигурна съм.
Що се отнася до талантите ни от форматите в България, съгласна съм с теб. Следих повечето от тях, но за съжаление не видях развитието им.

muci62   bouquet, честит ти празник на патерици. Бъди много, много щастлива. Да ти е жив и здрав именника и много да ви радва.

Хриси, много точен коментар за Енгин. Мен са ме впечатлили същите качества, които си изброила. Той е много повече от една красива визия. Аз му симпатизирам и на факта, че се занимава в благотворителност, без да го афишира. Абе наистина калвото и да кажа за Енгин ще е малко. Никога не съм се захласвала така по актьор. При Енгин се получи така, защото той за мен е на първо място човек , и то добър човек. Възхщавам му се на таланта и обаянието, което има. От него струи една енергия от екрана, аз поне така го усещам.

Мога да кажа, че съм тотално и безвъзвратно запленена от личността на Енгин и това чувство вместо да отслабва се засилва, но ми е екстра.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 548
# 549
  • Разград
Fatmagülün Sucu Ne 74.Bölüm Set

# 550
  • Разград
Fatmagülün Sucu Ne 74.bölüm set

# 551
di...va, точно тези не бяха публикувани, а са много хубави! Берен весела, лъчезарна, неотразима!
vania_e страхотни клипчета, особено танца на Муки-за книгата на Гинес.
Дейзи, всичко написано и от теб, и Хриси е много точно, съгласна на 100%. Димана, много точно казано. Дано все пак като свърши филма да направят едно продължително интервю с целия екип, я в Беяз шоу или някое друго и тогава ще се разберат доста неща.
А сега - Лека нощ и приятни сънища!

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 02:45 от muci62

# 552
  • Пловдив

Добро утро в ден вторник от Керим и Фатмагюл. Дано днес да видим още снимки за предстоящата 74 серия. Четвъртък наближава.
Скрит текст:

# 553
Добро утро !

http://www.youtube.com/watch?v=k2Dy5MERiBs&feature=plcp

Интересно,защо от линка се отваря по бързо и лесно!

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 08:01 от mireto

# 554
Добро утро на всички!
Момичета,много съм трогната,благодаря на всички за поздравленията и хубавите пожелания.

Докато при мен се вихреше неочакван купон,тук също е било весело.Много хубави постове,интересни репортажи smile3501 smile3501 smile3501

Аз тази нощ не съм спала,т.че днес ще го давам яваш,яваш.Настроена съм абсолютно позитивно затова,което ни очаква в четвъртък.Как ли ще го дочакаме newsm53

Общи условия

Активация на акаунт