Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 575
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Разград
Добро утро!
Момичета много сте добри - в репортажи,снимки,клипове ..... във всичко.
  bouquet
Кога успявате да сте винаги в крак с действията - чудя ви се.
Хубаво е че ви има !
Спорен ден и много усмивки на всички.Да сте все така напористи.
 Hug

# 556

Добро утро!

И аз май започнах да изтрещявам,снощи на сън ших рокля на Мукадес,а Кадир бей и Мустафа ми държаха карфиците #Crazy и интересно нито веднъж не убодох мадам Кетенджи... Rolling Eyes

# 557
Добро утро и от мен.
Започваме с много хубави снимки на Керим, с много хубаво клипче, с ароматно кафе и прекрасни цветя. newsm51 newsm10 smile3525 Хубаво е да продължаваме така.
Славенка, много интересен сън.
Желая ви приятен и ползотворен ден!

# 558
  • София
Günaydın и от мен! Grinning

Снощи направо съм ви чела мислите за връзката на режисьора и актьорите.Само,че по друг повод.
Последните серии съм особено впечатлена от актьорската игра на Мукадес. Винаги е била добра,но в последните серии много ясно си пролича,че си има талант тази жена,въпреки и открит толкова късно. Толкова хубаво показва всякакви видове емоции-може да излъчва смиреност и доброта/макар и за кратко Wink/,може да е палава,обидена, а когато завижда и изпитва злоба,чак очите й почервеняват и сякаш наистина е плакала от яд. Много е добра!
Как успяват тези режисьори да изкарат на показ всички тези емоции в актьорите?И това не е никак лесно!И за това се иска много голям талант!

Хубав ден  Hug!

# 559
Привет wavey Kissing Heart

Дейзи    bouquet  благодаря за превода на интервюто Hug това е Енгин- не блести  неустоимо само с талант и чар, но и с интелект Peace bowuu

Аз снощи го сънувах Embarassed  най- после Crazy hahaha

Скрит текст:
Беше със сватбената риза, разкопчана...аз се опитвах с треперещи ръце да разкопчея ботунелите...и забелязах че на тях имаше буквичката "L"  hahaha вдигнах глава и го погледнах изненадано , а той се наведе и бързо ме целуна по устните ooooh! Embarassed Heart Eyes Joy
Беше красив като гръцки бог и от него струеше светлина... bowuu  след целувката се събудих , но имах чувството , че наистина съм го преживяла, толкова силно беше усещането...присъствието му...всичко беше мимолетно, но много вълнуващо...

# 560
Добро утро от семейство Кетанджи.Хубав и спорен ден Hug

# 561
  • Пловдив

Прекрасни...

# 562
Добро утро!
Виждам,че много интересни неща сте сънували!  А и интересни неща сте разисквали!
Поздрав!!!! smile3525

Замислих се за едно-дали Керим няма да свали ципа на роклята на Фатмагюл със зъби???!! newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 09:27 от mal4eva1984

# 563
Fatmagülün Sucu Ne 74.Bölüm set Engin Akyürek

Скрит текст:
Керим защо ми се стува,че залитва тук,да не би на сватбата да е прекалил с алкохола  Shocked  дано да ми се е сторило  Praynig толкова хубави подсказки има,мак ме налитат черни мисли,че нещо може да се обърка,дет се вика "много хубаво,не е на хубаво".Толкова съм опиянена от сериала,че на моменти забравям,че е филм,всичко е толкова истинско,толкова професионално,че турците срещу нас да тичат,пак няма да можем да ги стигнем.
Възхищавам се какви анализи правите на филма и героите,признавам си,аз също пробвах,но не ми се получава,нещо нямам дар слово.

# 564
  • В Града на Липите
Добро утро и хубав ден на всички.  Hug
Един сутрешен поздрав вместо кафе:

Потъвам в очите ти. Къпя се в пламъци.
Чувствам се истинска. Докосвам ръката ти.

Танцувам унесено. Почти съм невидима.
Тръпна в ръцете ти. Нежно копринена.

Усещам те с пулса си. Чувствам дъха ти.
Шепот до устните. Трепет в душата ми.

Миг от безкрая. Начало на пътя.
Ти си единствен. И в радост и в мъка.

Стъпвам уверено. Знам, че те има.
И утре и днес. Докато съм жива.

п.п. Днес музата ме  трясна фронтално още преди да си отворя очите. Явно тази сватба ми действа особено емоционално.

п.п. Снощи за пръв път сънувах Енгин. Сега прочетох, че явно е паднало масово сънуване, вероятно луната е виновна.  Joy  Joy  Joy

Ваня, благодаря за папарашките клипчета   bouquet

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 09:37 от hrissi_sz

# 565
  • София
Малчева,за теб:

Скрит текст:
Среднощна молитва

Събличай се, полека се събличай

със грацията дивна на русалка!

От себе си едно след друго свличай

прикритията нежни, ала малки

на свойта плът свенлива, но греховна.

Нима е грях тъй да те гледам, мила?

Нали от този вечен грях любовен

ний всички на света сме се родили?

Нали от този "грях", така наречен,

започва всъщност нашето начало?

Ако е грях, то този грях е вечен,

безсмъртен като смъртното ти тяло.

И като моето, което те обича,

което тръпне, чака и което...

Събличай се! Полека се събличай,

греха да видя и да го усетя,

в копнежа му да изгоря докрая...

На този свят горчив и толкоз мрачен

по-сладко чудо от това не зная:

жена, която се съблича в здрача...

Събличай се и ми свети със вечност.

Д.Дамянов

Май месец е особено емоционален за мен и съм настроена поетично.А когато съм настроена поетично,слушам и Михаил Белчев.Ето една прекрасна песен:
http://vbox7.com/play:b63de84e

Хриси,хайде споделяй!Или, викаш,  е за червена точка  Wink!
Лили,благородно ти завиждам и на теб! Heart Eyes

Хриси, това стихотворение е прекрасно!

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 09:41 от Л_Дани

# 566

„Ако искаш да укрепиш вярата си, трябва да омекнеш в сърцето си. За да бъде вярата ти твърда като скала, сърцето ти трябва да бъде меко като перце. Заради болест, злополука, загуба или уплаха по един или друг начин всички ние се изправяме пред неща, които ни учат как да станем по-малко себични и предубедени и по-състрадателни и великодушни. Въпреки това някои от нас усвояват урока и успяват да станат по-меки, докато други стават по-непреклонни и отпреди. Единственият начин да се доближиш до Истината е да разшириш сърцето си, така че то да обхване всичко човешко и в него пак да остане място за Любовта.“
Елиф Шафак

"Търсенето на Любов ни променя.
Който е тръгнал да търси любов, съзрява по пътя.
В мига, когато тръгнеш да търсиш Любовта, започваш да се променяш отвътре и отвън."
"Любов", Елиф Шафак

# 567
Дани,благодаря ти! Много е хубаво!
Хриси,слагай червената точка и почвай-като гледам музата ти колко е нежна,направо ме разчуства!
Обаче се чудя-само аз ли не съм сънувала скоро?!!!  newsm78 newsm78 newsm78

# 568
Хриси smile3525 стихчето е прекрасно  Peace

# 569
Cruela,къде си джанъм newsm78...Май ще запрятаме ръкави,има раздвижване в сектор съновидения ooooh!

Хриси,
Peace

Общи условия

Активация на акаунт