Волейболните ни национали (тема11) - Олимпийска пролет

• 17 938
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Не вярвам да дадат пари за ново домакинство. А и честно да ви кажа, вече не съм убедена, че родната публика е нещо, което понасят безпроблемно момчетата. Уж бяха много надъхани, но се притесняват да не се изложат реално.

# 316
Къде мога да видя статистика?

# 317
Момчетата са си за психолог, казали сме го сигурно от Олимпиадата в Пекин, но дории 'видни' интелекти като Л. Ганев не могат да го оценят това, то освен физика има и психика. не на празно е казано "здрав дух, здраво тяло!" Crossing Arms
Смятам, че каквото имахме изкоментирахме. радостин направи изборът си избра посрещане пред защита и съответно Пенчев пред Тошо. Вярно или не- минало заминало. На мен ми беше ужасно болно да видя Матей как не отказва дори на най- малките деца да се снима с тях и как раздава автографи 30 минути след мача, дори и със насълзени очи! Sad
Казвам Ви, не ми се тръгваше от залата просто. Толкова много исках да бъдат различни нещата. А за подкрепата, изразена от моя 'приятел' Джорджо не ми се говори Stop
Дано Сашо Йовков не ви е побъркал и вас, въпреки че за някакви кучета чух newsm78 Crazy
Сега се надявам тъпата федерация да си седна на з-ците и да си оставят радостин , защото друга алтернатива няма един месец преди световното!!!

# 318
Mи в сайта на ЦЕВ си е статистиката, те всите са там. http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchStatistics.aspx?ID=23817

# 319
# 320

Това е най-голямата глупост. Чудя се да се смея ли или да рева.

# 321
# 322
За мен по-съществено е признанието, че в отбора има проблеми. Аз си мълча отдавна, защото не съм им в съблекалнята, но от миналата година насам мисля, че има конфликт вътре и не съм си променила мнението, ако ще всичките да ми се обяснят колко бъркам.

Отсраняването на Радостин в този момент от олимпийския цикъл ще е загробващо просто.

Някой знае ли къде да видим цялата пресконференция от вчера??? Търсих в канал 3, но не я намирам, а са я излъчвали.  Rolling Eyes

# 323
simplyaven, и аз не я намерих сега търсих във Vbox и youtube, но там от месец нищо ново няма.
Имам 1 въпрос, но не е свързан с квалификацията. Аз ли се бъркам или ако не беше Радо, Теди вече щеше да е приключил с кариерата си?

# 324
Може би тук
http://kanal3.bg/?v=7991 73 мин. е и започва с футбол...

# 325
Аз намерих само двете интервюта на Владимир и Матей след мача, но при мен звукът е кошмарно нисък: http://kanal3.bg/?v=7994

Кой Теди да си е приключил кариерата?

lozeva , сега ще видя и това, мерси.

# 326
Тук ще е ...дават залата за пресконференции още празна...и аз го пуснах...

# 327
Уф, аман от тъпотии. Сега като сменят Радо, като дойде един нов треньор и на минутата ще цъфнем и вържем,  ще плеснем с ръце и ще се прегърнем и всичко ще е на шест.
Да се стягат, дано и контузените се оправят, че имаме още един опит. Пък след това да мислят умните глави за треньорска смяна. И какви сме такива българите, че за нас "психолог" е мръсна дума. И аз си мисля, че нашите не могат да играят важните мачове пред българска публика. Спичат се още повече, отговорността ли ги смачква, не знам. А воденето на мача снощи и смените въобще не ми се коментират. Накрая вече ми беше като повтарящ се кошмар - немците летят по полето и хващат всичко /по едно време направо ми се искаше да гръмна либерото им/, нашите стоят като паметници и топки валят около тях. Тъкмо предните мачове им се радвах, че хващат топки, дето преди ги проспиваха, а снощи-ужас.

много пишете, не мога да публикувам Grinning

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 15:24 от саламандър

# 328
Симпли, благодаря за линка, аз уж търсих там, ама май на неправилното място.
Докъде стигнах - да защитавам Тошко Алексиев, някой ако ми беше казал някога - никога нямаше да повярвам  hahaha hahaha hahaha

# 329
За мен по-съществено е признанието, че в отбора има проблеми. Аз си мълча отдавна, защото не съм им в съблекалнята, но от миналата година насам мисля, че има конфликт вътре и не съм си променила мнението, ако ще всичките да ми се обяснят колко бъркам.
Конфликт определено има. Според мен, обаче, по-сериозният конфликт е този между Радо Стойчев и Данчо Лазаров. Не е тайна, че хич не се обичат. И доста отдавна се търси начин Радо да бъде изхвърлен.
Може би на човека вече му е писнало да се бори на два фронта и затова изглежда така бездушен.  Thinking
Не знам кой пита кога почва Световната лига? Тя почва буквално след 10 дни, когато гостуваме на познайте кой.... еми Германия. А така нареченият "втори шанс" за класиране на Олимпиадата би трябвало да бъде или в Германия, или в Италия между 8 и 10 юни. Тоест лигата ще си върви, а ние ще играем за класиране на Олимпиадата.

Общи условия

Активация на акаунт