ВТОРИ КЛАС - 10

• 47 214
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
ВЕСЕЛА, СЛЪНЧЕВА И БЕЗ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ ВАКАНЦИЯ НА ВСИЧКИ ДЕЦА!!!!! ДА ВНИМАВАТ МНОГО КАТО ИГРАЯТ, КАРАТ КОЛЕЛО И ПР. !!!!!!!! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДЕЦА ВАКАНЦИЯТА И ПРЕМИНАВАНЕТО ЗА ТРЕТИ КЛАС!!!!!!!!

Преди време четох статия, че ваканцията е мъка и един от основните проблеми на родителите - от организационно естество.....Желая ви на всички - разрешаване на това, ако ви е проблем!

На всички с тържества - весело изкарване!

Имаме списък с 9 книги........

# 586
  • При децата ми
Нашите бележници ги раздават днес. Изпратих набора с букети за класната и госпожата от занималнята. Малко ми е криво, че родителите не присъстват на раздаването на бележниците. SadНякак си не си го представях така.
Аз пък само по математика не знам каква е оценката й, но се надявам да се е представила добре.
Аз пък не знам например, че днес е трябвало да занесе в училище нещо за направата на сандвичи с които днес ще се черпят.Twisted Evil Снощи десет пъти го питах поне ще му трябва ли нещо за утре!?
Амбър, като стана въпрос за локумките и брашното се сетих, че преди време, като правих за пръв път сладкиша с майонеза на Сладка хапка бях забравила да сложа какаото в сместа. BlushПосле се чудя защо така светъл ми стана сладкиша, пък на другите на снимките им сладкиша много тъмен! Laughing ooooh!
Мама Цоцоланка, чудни са мъфините и локумките!

# 587
Айдеееее, и ние при дипломираните  thumbsup

Днес са раздали бележниците, утре еднодневна екскурзия и започва истинската ваканция.

Бележника не съм виждала, но бил отличен (довечера ще го проверя  Mr. Green) и най-вероятно утре ще видя списъка с книги за лятото.

И винаги, когато съм зверски гладна, попадам на такива вкусотии  Wink

Весела ваканция на всички бъдещи третокласници, много да са здрави и усмихнати през лятото  Grinning

# 588
Весела ваканция и на днешните завършили.  Hug
Наистина си е сложна организацията на лятото на малък ученик.  ooooh!
С новото работно време ще съм си повечко вкъщи и ще разтоваря майка си.  Hug
През юли съм в отпуск и изцяло ще се гледаме със Сашето.  Wink
Надявам се бележниците на нашите да ги раздават след тържеството довечера.  newsm78
Татито ще е зрител на програмата.  Grinning Аз съм дежурна до 20,00 ч.

# 589
Мина тържестовото, надивяли са се, бележника е отличен от горе до долу, има и грамота за отличник, подписана и подпечатана от директорката  Grinning
Но най- много се зарадвах на подаръка от класната- разделител за книга, ръчно оцветен (как си е направила труда за 25 деца..), ламиниран, много симпатичен. Като цяло много ценя лично изработените  неща.
Ние си местим офиса и вчера и днес беше ад, но поне на обед приключихме и сега съм си вкъщи. Всичко ме боли, а исках да водя Мони на картинг.

# 590
Тедка, браво и на Мони.  Hug
Страхотна класна имате - да кажа за n-ти път.  Peace
На теб, приятно релаксиране след местенето на офиса.  Hug

# 591
Честито на децата, вече са за трети клас  bowuu
Завършихме отлично и ние и имаме 11 книги, но едната вече е започната, което не значи, че ще бъде завършена Simple Smile
Весела ваканция и много слънце!

# 592
Завършихме отлично и ние и имаме 11 книги, но едната вече е започната, което не значи, че ще бъде завършена Simple Smile
Може, случайно, да те изненада приятно младежът и да я довърши.  Joy

# 593
Много се надявам. Пък ако реши и колело да кара вместо да виси на компютъра, изненадата ще бъде пълна Simple Smile

# 594
Аз пък стоя и си мисля Сашо, както е нагласен със светли летни дрехи от сутринта, в какъв вид ще бъде на тържеството.  Laughing
Уж заръчах да се пази, да не се изцапа, но ще видим.  Wink

# 595
И моята третокласничка се върна от екскурзията. Много доволна  от видяното, времето било слънчево. Госпожата й е върнала бележника  - само 6-ци и на тестовете също. Добре се справя детето. Гледам я и изпадам в умиление - кога беше бебе, кога стана 3 клас?!

Следващите 3 дни ще почива и после ще учи руски език всеки ден от 8 до 12 ч. до 26 юни.

# 596
April24 , браво и на твоето момиче.  Hug
Така е - колко бързо растат.  Rolling Eyes

# 597
  • София
Честито завършване на втори клас на наборите! Hug Hug Hug
Нашето тържество беше днес. Само за децата, без родители. Аз, обаче бях там, защото носих тортата, соковете и пр. и снимах  Mr. Green Децата лудяха, дивяха... От утре до към 22 юни започват занимания по Европейските програми. Саша е на шах. Ще имат учебници.
Иначе в бележника шестици по всичко. Книги има 10 за четене. Ще пише и през лятото, че като гледах в тетрадката за диктовки какви грешки има  Rolling Eyes

Теди, чудесен подарък им е направила класната им.  Hug

# 598
Vache, браво и на Сашата.  Heart Eyes
В наше школо няма да има подобни занимания.
От утре детето е на свободна програма.  Laughing

# 599
  • София
Чиби, те тия занимания може да се правят през учебната година или накуп извън учебната. При нас ги събраха накуп. Не бива да дублират учебно съдържание, обаче. Примерно може да е шев и кройка, но не може да е история  Wink

Общи условия

Активация на акаунт