ВТОРИ КЛАС - 10

• 47 190
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Честит Празник на Децата и на Мамите!!!! Grinning Grinning Grinning

Честито Дипломиране и Щастлива Ваканция!

Отиваме на лов за намалено Лего, от 6 сутринта е заподскачал  Mr. Green Пожелайте ми успех!

# 616
  • Русе
  Честит празник на дечицата ни. Да са здрави и много щастливи.  Praynig 

Елси, успех с легото. Нещо историческо ще да е.  bouquet

У дома имаше закуска - изненада. Сладолед във фунийка. Ще видим как ще импровизираме празника. newsm78

# 617
  • София
Честит празник на всички деца! Да са ни живи и здрави и да се налудуват през ваканцията!

Нашият списък е:
I. Задължителни:
1. Валери Петров - "Пет приказки"
2. Ерих Кестнер - "Антон и Точица"
3. Астрид Линдгрен - "Роня, дъщерята на разбойника"

II. Допълнителни:
1. Детска енциклопедия - "История на България"
2. Астрид Линдгрен - "Емил от Льонеберия"
3. Джералд Даръл - "Моето семейство и други животни"

Госпожата ни е написала на гърба и всички помагала, които ще ни трябват за 3 клас.

Мерси на всички, които си написаха списъците, за да съм "в час". А и другите, не се измързеливчвайте, а ги напишете  Embarassed

Отиваме на лов за намалено Лего, от 6 сутринта е заподскачал  Mr. Green Пожелайте ми успех!
Къде това? Че и аз имам такава поръчка.

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 10:00 от Валя*

# 618
  • При децата ми
Добро утро!

Честит празник на всички деца! HugДа са живи и здрави! Слънчево и безгрижно детство им желая! Heart EyesМного, много весели игри през ваканцията! Hug Hug Нека изкарат едно незабравимо синьо лято изпълнено с много усмивки и весели игри!
Един поздрав с една много обичана от мен песен!
http://vbox7.com/play:1edd4a7d
Виви, чудесно е, че сте били на раздаването на бележниците!Браво на вашата класна!
Тедка, не мога да не поздравя и вашата класна! PeaceМного е хубаво, че има такива учители! Simple Smile
Нашето тържество вчера е минало добре. Или поне аз така разбрах. Почерпили са се със сандвичи и са подарили подаръците на госпожите. Класната им е дала характеристиките да се подпишат родителите и днес трябва да ги върнат. Моето момче завършва годината с три петици и една четворка. Четворката е по английски език. Sad Нашият списък е от 14 книжки, като четири, пет от тях се повтарят и той ги е чел.
Днес от 10 ч. нашите деца ги викат на центъра в града по случай празника на детето.  

Весел ден на всички и честити ни третокласници! Hug Heart Eyes

# 619
  • Русе
  Hrispa, това да не е солиста на "Ласкавой май"    bouquet Бяха ми любими преди мооого години.

Мерси на всички, които си написаха списъците, за да съм "в час". А и другите, не се измързеливчвайте, а ги напишете  Embarassed

Това е нашият препоръчителен списък.
   Джани Родари - Приказки
   Алиса в страната на чудесата  Heart Eyes, настолната ми книга. Винаги е близо до мен, така,че Светослав я познава от бебе
    Малкият принц  newsm78 То това се чете цял живот май.
    Мечо Пух - също много познато, чета му я от 6 годишен
    66 златни басни
    Децата от улица Тряскаджийска - четох му я на 5, той си я четеше на 7. Според мен е за по малки деца.
    Маншон,Полуобувка и Мъхеста брада
    Тошко Африкански
    Вълшебникът от Оз - не му е интересна. Пробвала съм да му я чета.

# 620
Честит Първи Юни, мили майчета!!! Да слушате много порасналите ни деца, да са ни живи и здрави, да имат безгрижно детство!!!!!!!

Йоан прочете една от книгите - Басни. Да видим какъв ще е финалът.......Да не си останем с тази книга само......

Амбър, радвам се,че всичко е минало добре, джин - джин - и мама душа носи......

Виви, защо спря да разказваш.......Хубаво е да продължиш, като приказка е......

Април, не се връзвай на разни характеристики.....Ние си нямаме такова животно и ми е добре. А и вярвам,че добре си знаем силните и слабите страни на чаветата....

Хриспа, и при нас са отзиви само......Не знам защо.....аз нещо не копнея да ходя по подобни събирания........Стига ми само 1 - на завършване от детската.....След него нерви за други събития от подобен тип - нямам!

Мамче, да...заради тях нямаме право да сме слаби!!!!! Напред и нагоре само!!!!!

Хубав ден на всички!

# 621
  • Sofia
Амбър, няма да е историческо, изкупуваме Междузвездните войни. Валя, има пуснали са ваучери за същата серия - http://niesme.bg/team.php?id=1857, но големите комплекти в Комсед. Не знам, ако отида направо в магазина дали ще ги има. А в Хиполенд има намалени Лего "Сити"

# 622
Нашият списък е доста дълъг, леле ...(макар че са препоръчителни, де)
1.Петко Славейков - Стихотворения
2.Иван Вазов - Апостолът в премеждие
3.Елин Пелин - Ян Бибиян
4.Николай Райнов - Приказки
5.Светослав Минков - Приказки
6.Емилиян Станев - Приказки и разкази
7.Ангел Каралийчев - Български народни приказки
8.Валери Петров - Меко казано
9.Георги Данаилов - Деца играят вън
10.Г.Бюргер - Веселите приключения на барон Мюнхаузен
11.Ерих Кестнер - Хвърчащата класна стая
12.Астрид Линдгрен - Емил от Льонеберя
13.Памела Травърз - Мери Попинз
 ooooh!

# 623
  • София
Нашият "препоръчителен" списък:
1. Валери Петров - "Бяла приказка"
2. Николай Райнов - Български вълшебни приказки
3. Емилиян Станев - "През гори и води"
4. Лафонтен - Басни
5. Приказки на народите
6. Приказки - Братя Грим
7. Вилхелм Хауф - Приказки
8. Приказки от 1001 нощ
9. Георги Константинов - "Приключенията на Туфо Рижия пират"
10. Астрид Линдгрен - "Братята с лъвски сърца"
11. "Приключенията на Барон Мюнхаузен"

Миналата година списъкът ни беше чувствително по-къс, но пък Иво сега е в читателска фаза, та се надявам да изчете тези книги на един дъх. Simple Smile

# 624
  • При децата ми
  Hrispa, това да не е солиста на "Ласкавой май"    bouquet Бяха ми любими преди мооого години.

Амбър, не ги знам тези "Ласкавой май", Blush група ли са? Просто много харесвам руските детски / и не само детски/ песни! Тази песен е една от тях и като я чуя все ми иде да ревна. За детството....Абе напоследък все ми се реве... Cry

Списъкът с книгите ще го напиша и аз, но сега не е пред мен. Като се прибера довечера или утре ще го напиша.

# 625
  • Burgas
Честит празник на всички дечица, да са ни здрави и безгрижни!

Честито на всички бъдещи третокласници Hug

Вчера и на нашите деца им дадоха бележниците, Моника по всияко има 6  Grinning

А списъка е:
1. Ран Босилек- Приказки
2. Андерсен- Приказки
3. Братя Грим-Приказки
4. Малкия Принц
5. Том Сойер
6. Валери Петров- Пет приказки

# 626
  • София
Нашият списък е от 20 заглавия  Mr. Green bowuu
Ще ви го пусна довечера.
Но, като го гледам, половината ги е чел, а другата половина едва ли ще го грабнат. Та навярно ще си спазим план А - това лято ще чете това, което той си избере.
Павел също завърши с пълно 6
Скрит текст:
както още 13 деца от класа му, де

# 627
  • Русе
 Hrispa, бяха нашумяла руска група от тинейджъри, без родителска грижа. Имаха много добър импресарио, но и се харесваха. Но това беше преди мноооого години. По времето на Перестройката.

# 628
  • София
Амбър, няма да е историческо, изкупуваме Междузвездните войни. Валя, има пуснали са ваучери за същата серия - http://niesme.bg/team.php?id=1857, но големите комплекти в Комсед. Не знам, ако отида направо в магазина дали ще ги има. А в Хиполенд има намалени Лего "Сити"

аз до сега говорих с тях (Комсед) по телефона, но за дървената хижа. Много са отзивчиви. Спокойно им се обади и ги попитай. Докато се чудех какво да купя на малкото и ми се обадиха с дядо му от Хиполенд. Аз органически не понасям този магазин и много набързо поръчах ваучер, изюрках ги да го платят и звънях в централата, за да могат да вземат играчката без ваучер от магазина.

# 629
  • София
аз от тези ваучери взех, че на баткото не му се полага лего (купихме тротинетка)
http://grupo.bg/all-oferta-originalno-lego-lubimite-prevozni-sre … a-2436?aff_id=119

а тук има и за дупло http://www.deals.bg/Konstruktor-LEGO_5077?utm_source=AP-vo&u … ;utm_campaign=173

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 13:12 от Валя*

Общи условия

Активация на акаунт