Re: ® Ebay - тема 80

• 41 869
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • ВАРНА
Здравейте момичета бихте ли ми помогнали Simple Smile Играх на търг за масажно легло и спечелих, имам телефон с андроид и от там с приложение на еbay го платих (за), но без да прехвърля пари от картата си аз съм с ДСК виртуална, та сега ми пише, че съм го платила, а аз на практика не съм. Ето как изглежда.
http://payments.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewPaymentStatus&am … p3984.m1439.l2673

И сега какво да правя, не мога да разбера? Кажете случвало ли ви се е?

# 151
Момичета, зяпам ибея, амазона, тойса...но нещо не намирам изгодни скутерчета Микро....
Искам такова, ама ако може маааааалко по-евтинко  Embarassed
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.5801

Ако трябва да е Микро, трудна работа, евентуално на търг.
Погледни обаче това, друга марка и не съм пазарувала от сайта, та нямам лични впечатления:
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3677674/c_1/1%7 … rs%7C14417778.htm

# 152
  • Пловдив
Здравейте момичета бихте ли ми помогнали Simple Smile Играх на търг за масажно легло и спечелих, имам телефон с андроид и от там с приложение на еbay го платих (за), но без да прехвърля пари от картата си аз съм с ДСК виртуална, та сега ми пише, че съм го платила, а аз на практика не съм. Ето как изглежда.
http://payments.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewPaymentStatus&am … p3984.m1439.l2673

Линкът, който си дала е видим само за купувач или продавач по тази сделка.

# 153
Ами превеждаш сумата на продавача Peace Предполагам, че ebay-приложението е сложило само отметка платено, но продавачът ще чака да види и парите, иначе не важи Wink

# 154
 Мога ли да изтрия публикувана от мен обява,ако няма бидвания и не е добавена в ничий списък за наблюдение и откъде?

# 155
Аз пак с въпрос влизам....

Когато в обявта пише, че продавачът приема връщане на стоката, това важи за всички случаи или само ако нещо не е както трябва  newsm78
Пробвах с един получен артикул, но отговориха, че политиката им била, де не приемат връщане.... Сега накъде....  #Crazy

# 156
  • Варна
jerry - можеш.
geny_66 - ако всичко е наред с артикула защо ще го връщаш?
Обикновено има условия за връщането, време, причина...

# 157
  • Бургас
Да ви помоля за малко помощ. Нещо не мога да разбера какво точно ми казва продавача. -
"Hiya, I'm actually on holiday now until Friday, but if follow the procedure via eBay I will refund you & claim back via the post office!"
За каква процедура през Ибей говори, диспут ли да повдигам?
Става въпрос за чанта, която още я няма при превозвача и при мен. Той твърдеше, че я е пратил. Сега се съмнявам да не е при КД. Защото по принцип я пратих до друг превозвач, но рег. адреса ми е на КД и може към тях да я е засилил. Така или иначе ще изчакам да си обработят курса и да видя какво ще получа, но ако я няма не знам какво да предприемам.

# 158
geny_66 - ако всичко е наред с артикула защо ще го връщаш?
Обикновено има условия за връщането, време, причина...

ами не съм дочела описанието  Crossing Arms.... той не е виновен, но просто е записано, че се приема връщане. Аз го питах какви са им условията, а отговорът бе просто - не приемаме. Това ме издразни и не разбирам защо....?!?!

# 159
Мога ли да изтрия публикувана от мен обява,ако няма бидвания и не е добавена в ничий списък за наблюдение и откъде?
Mожеш, да (даже и да има вече наддаващи и наблюдаващи).
В списъка ти с активните артикули за продажба зад въпросния артикул има падащо меню, от там си избираш прекратяване на продажбата, като след това ще поиска да посочиш причина за прекратяването...
 (сори, че не назовавам нещата с точните думи, но аз съм в немския ибей и не знам на английски точно как са ги назовали)

# 160
  • ВАРНА
Ами превеждаш сумата на продавача Peace Предполагам, че ebay-приложението е сложило само отметка платено, но продавачът ще чака да види и парите, иначе не важи Wink

# 161
Май никой не ми отговори, та ще попитам пак. Чакам пратка от ибей, поръчана на 17 април. В сайта на Royal Mail виждам, че на 27 април е напуснала Англия, но в българските пощи до онзи ден показваше, че няма информация за такава пратка. Сега пък и сървъра им не работи и не мога да проверя. Ходих да питам в пощата, не е пристигало нищо. Притеснявам се малко, защото става доста време. Какво ще ме посъветвате?

# 162
  • Варна
Май никой не ми отговори, та ще попитам пак. Чакам пратка от ибей, поръчана на 17 април. В сайта на Royal Mail виждам, че на 27 април е напуснала Англия, но в българските пощи до онзи ден показваше, че няма информация за такава пратка. Сега пък и сървъра им не работи и не мога да проверя. Ходих да питам в пощата, не е пристигало нищо. Притеснявам се малко, защото става доста време. Какво ще ме посъветвате?
С каква услуга на Royal Mail е пусната пратката? Ако е Surface Mail - ще почакаш, ако е с въздушна поща отиди пак до пощата и да потърсят по добре. Най вероятно са я забутали в някой ъгъл. Вземи си и тракинг номера и ги накарай те да ти проследят пратката през тяхната система.

# 163
# 164

Провери ли в GLS
Аз получих пратка  изпратена с Роял Мейл, с GLS  и Интерлогистика .

Общи условия

Активация на акаунт