Re: ® Ebay - тема 80

• 41 796
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • Luxemburg
Имам бърз въпрос. Наддадох без да искам в една обява и сега не знам какво да правя. Искам да се откажа. Веднага писах на продавача че съм направила грешка и да ми анулира покупката но не съм сигурна дали ще се съгласи. Има още 30мин. до края на наддаването. Какво да правя?

# 46
Ами само това е начина, ако той се съгласи, не не е гаранция, че ще го види преди края на търга.

# 47
  • Luxemburg
получих това Sorry I cant do that, only you can cancel a bid via your account. Lets hope someone else bids above you. I can only cancel the sale once the item has ended. От къде се отменя знаете ли?

# 48
  • Бургас
Можеш да си отмениш бид, ако остават повече от 12 часа преди края на търга. В твоя случай вече е късно. Иначе на първа страница има линк как се отказва от наддаване.

# 49
  • Luxemburg
да, прочетох но пак не го разбрах. Намерих това
-Only your most recent bid will be cancelled, provided that the bid retraction form is submitted within an hour of your bid
-If you want to cancel a bid placed more than an hour ago, you'll need to contact the seller to cancel your bid
аз си влязох в акаунта но оттам нямаше как да отменя независимо че беше последна сделката по която наддавах и беше само 15мин по-късно и оставаха 15мин до края. Трябваше да попълня bid retraction form ли? Но нито едно от условията не отговаряше (You entered wrong amount; Seller changed the item description; You couldn't contact the seller) и не го направих. Може ли малко помощ, може и на лични. Благодаря предварително.

# 50
lusia_ , AM e преди обяд, а PM  е след това, т.е. от 5 сутринта до 10 вечерта....

И аз така знам, но все още не е започнало работното време при тях заради часовата разлика, нали 8 часа са назад от нас или бъркам  ?

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 14:37 от lusia_

# 51
  • София
Само се записвам.  Hug Имам за хвалене, но нямам време.  ooooh!

# 52
  • Пловдив
Тъкмо си отстрелях това за скромната ми гръдна обиколка, дано ги побера  Tired

http://www.ebay.co.uk/itm/130690457443?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1497.l2649

# 53
Аз да се похваля,че въпросната ми закъсняваща блуза даже взе, че пристигна изневиделица в Бг  Laughing Просто превозвача изобщо не я е отразил като пристигнала в Ук,та изобщо не получих никакъв мейл за движението й....Ама важното е,че пристигна все пак де Mr. Green
Друга една спечелена блуза получих,която на пръв поглед не стига,че не е 'new',както беше описана (според мен е обличана поне 1-2 пъти), ами и от нея събрах дузина косми от косата на собственичката може би и такива вероятно от домашния й любимец  Twisted Evil В следващия половин час ще мисля дали да не й забия един не много положителен фийдбек  Rage

# 54
  • Пловдив
Аз да се похваля,че въпросната ми закъсняваща блуза даже взе, че пристигна изневиделица в Бг  Laughing Просто превозвача изобщо не я е отразил като пристигнала в Ук,та изобщо не получих никакъв мейл за движението й....Ама важното е,че пристигна все пак де Mr. Green
Друга една спечелена блуза получих,която на пръв поглед не стига,че не е 'new',както беше описана (според мен е обличана поне 1-2 пъти), ами и от нея събрах дузина косми от косата на собственичката може би и такива вероятно от домашния й любимец  Twisted Evil В следващия половин час ще мисля дали да не й забия един не много положителен фийдбек  Rage

Аз затова вече на "ново без етикет" не се връзвам, след моята случка с детските пантофи - руси коси и котешки/кучешки косми, носени бая бяха..Аз и вдигнах кейс за стока, неотговаряща на описанието и настоях за частичен рефънд.Първо и писах де, ама като ми отговорили, че нищо им нямало, семейството им били брюнети и нямали животни , ми стана ясно, че без кейс няма да мина.Големи мърли има, чак не ми се вярваше, ама се убедих.

# 55
Аз получих едни обувки, които бяха описани като ниски, а изобщо не са ниски. Писах й, тя каза, че на нея не й били високи.... нямам думи. Сложих отрицателен фийдбек, защото пишеше, че продавачът не приема връщане. Трябва ли сега да повдигам кейс?

# 56
  • Пловдив
Аз получих едни обувки, които бяха описани като ниски, а изобщо не са ниски. Писах й, тя каза, че на нея не й били високи.... нямам думи. Сложих отрицателен фийдбек, защото пишеше, че продавачът не приема връщане. Трябва ли сега да повдигам кейс?

Ами хубаво беше първо кейса, после фийдбека ..ти ще ги носиш ли тези обувки?

# 57

Не знаех, че като опцията е без връщане, че може пак да се отвори кейс. А като написах фийдбека, ми излезе прозорец за кейс.... Не са за мен обувките и момичето остана разочаровано, незнам дали ще ги носи.

# 58
  • Пловдив

Не знаех, че като опцията е без връщане, че може пак да се отвори кейс. А като написах фийдбека, ми излезе прозорец за кейс.... Не са за мен обувките и момичето остана разочаровано, незнам дали ще ги носи.

Оооо, много неприятно, разбирам..
Винаги имаш право на кейс щом полученото се разминава с описаното.Аз нищо не съм връщала на моята мърла, тя също не приемала, ама ми върна сумата, за която спечелих търга като видя дебелия край..

# 59
Аз да се похваля,че въпросната ми закъсняваща блуза даже взе, че пристигна изневиделица в Бг  Laughing Просто превозвача изобщо не я е отразил като пристигнала в Ук,та изобщо не получих никакъв мейл за движението й....Ама важното е,че пристигна все пак де Mr. Green
Друга една спечелена блуза получих,която на пръв поглед не стига,че не е 'new',както беше описана (според мен е обличана поне 1-2 пъти), ами и от нея събрах дузина косми от косата на собственичката може би и такива вероятно от домашния й любимец  Twisted Evil В следващия половин час ще мисля дали да не й забия един не много положителен фийдбек  Rage

Аз затова вече на "ново без етикет" не се връзвам, след моята случка с детските пантофи - руси коси и котешки/кучешки косми, носени бая бяха..Аз и вдигнах кейс за стока, неотговаряща на описанието и настоях за частичен рефънд.Първо и писах де, ама като ми отговорили, че нищо им нямало, семейството им били брюнети и нямали животни , ми стана ясно, че без кейс няма да мина.Големи мърли има, чак не ми се вярваше, ама се убедих.
Абе да ти кажа не ми се иска да се заяждам за 4-5 лири и не се издразних толкова на това, че може да е обличана блузата,колкото на космите, блях.... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт