Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 916
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте,
Аз също чакам поръчката си от 4ти, тази от 8ми получих преди седмица.
Тази марка чанти каква кожа е http://www.javari.co.uk/Bulaggi%20Womens%20Handbag%20White%20291 … DPFDIG,B005SMI278
нещо не намирам в описанието??? Благодаря предварително

# 496
  • Варна
Виждала съм чанти Bulaggi в Humanic, все са били изкуствена кожа.

# 497
как действа този код във френското? например: http://www.javari.fr/Morgan-E12-Basac-Sac-main-Multicolore/dp/B0 … 2YBG%2CB0060U0HG6, къде трябва да се въведе?

# 498
И аз чакам едни Baby Op УК11 чайлд -по всичките им таблици това трябва да  е №30 по бг. Надявам се да са хубави, нищо че са розовки - за баткото  Twisted Evil
до сега всичо от англия идва по пощата, само едни кубинки имах, намалени от 122лири на 22лири, те дойдоха за нула време с ЮПС.  Само скъпите обувки ли идват с куриер?

# 499
  • София
Момичета, много благодаря за мненията за Birkenstock. Утре отиваме да вземем децата, защото бяха на гости при баба и за породен път ще измеря крачето на дъщеря ми и ще мисля.  Peace Аз искам да и купя точно такива, защото са ортопедични, а нейният свод е спаднал. Иначе малко грозноватички и груби са ми се стрували винаги, но пък започнах да им свиквам, поразгледах снимки как стоят върху детско краче и не е толкова зле. Laughing
В Продавалник има обява с дължина на стелка за номер 29 - 18.5см  Peace Ако ги искаш за това лято, по-добре не взимай 30  Rolling Eyes

Ани, аз тези съм ги загледала точно:) Или ще взема тези от  Продавалник 29 н или ще поръчам 30 от Джавари.

Да ви питам за кода от френското -може ли по марка да сортирам кои обувки могат да се намалят, напр. кои обувки Birkenstock могат да се намалят? Защото до сега видях, че само по някакви категории. Rolling Eyes Извинявам се, ако е тъп въпроса, но нещо не можах да се оправя. В английското беше по-лесно като пишеше в детайлите за артикула, че има код за намаление.

ЕДИТ - Забравих да ви кажа, как точно преди да ме събуди мъжа ми заради земетресението през нощта и сънувах как си избирам сандали от Джавари.  Laughing И сънувам си, а той ме е хванал и ми говори да бъда спокойна, аз пък някакво гадно чувство изпитвах заради трусовете, в шок, събудена не знам какво става и му се развиках :"Какво правиш?"  Crazy Бях напълно убедена, че той прави нещо, той е виновен, че ме е събудил и бях много възмутена, докато разбера какво става... Joy hahaha

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 21:53 от Ивон

# 500
  • София
И аз получих Бимбитата. Ако на някого му трябват размери за №31, да казва.

# 501
Само скъпите обувки ли идват с куриер?
Мисля си, че по скоро е някакво изключение. Нито скъпи, нито евтини обувки са ми идвали някога с куриер от английското джавари.
И аз получих 34-ти номер от трендитата, само че сребристи. Много и харесаха на дъщеря ми.

# 502
И моята поръчка от 5.05 я няма...

# 503
Момичета получихте ли поръчките си направени 4-5.05.
Сега като си разглеждах поръчките видях, че съвсем навреме съм си получила едни сандали пуснати на 4-ти май. 
Дано и вашите пристигнат. Hug

# 504
И моята поръчка от 05.05 (от английското жавари) не пристигна до крайния упоменат срок- 21.05.
От коя форма (или мейл) пишете за непристигнали поръчки? Предварително благодаря  Hug

# 505
  • Sofia
Ивон, Весе, на мен много ми харесват Биркенщоците през пръста за нас, а за децата със сигурност са удобни  Peace Аз с такава стелка съм взимала Окаиди. Единственото, което е важно според мен, е да са точни като размер  Peace
Algoll, от ляво в менюто има "contact us", избираш да се свържеш с тях чрез имейл и ти излиза контакт форма  Peace
И на мен днес ми е крайния срок за поръчката от 5-ти, не очаквам да я получа, та ще си пишем Sad

# 506
Чета, че много от вас получиха Трендита. Бихте ли ми помогнали, чудя се дали този модел http://www.javari.co.uk/Ciao%20Trendy%20Walking%20Platino%201513 … LL6C2I,B004IZL5PW ще стане за тесен крак.

# 507
И аз получих Бимбитата. Ако на някого му трябват размери за №31, да казва.
Може ли размери?

Момичета, много благодаря за мненията за Birkenstock. Утре отиваме да вземем децата, защото бяха на гости при баба и за породен път ще измеря крачето на дъщеря ми и ще мисля.  Peace Аз искам да и купя точно такива, защото са ортопедични, а нейният свод е спаднал....
В магазина на  Footcomfort , който се намира на ъгула на ул. Фритьоф Нансен и Петър Берон съм виждала детски чехли на Birki's : http://www.footcomfort.bg/index.php?main_page=product_info&c … p;products_id=638
През зимата имаше размери 29-31.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 07:43 от petyas

# 508
Чета, че много от вас получиха Трендита. Бихте ли ми помогнали, чудя се дали този модел http://www.javari.co.uk/Ciao%20Trendy%20Walking%20Platino%201513 … LL6C2I,B004IZL5PW ще стане за тесен крак.
Поръчах онзи ден от този модел в 2 цвята, но още не съм ги получила за съжаление.
Моята поръчка от 08.05. също я няма. Крайният срок за получаване беше 15.05. Не съм им писала. Ще изчакам да минат празниците. Надявам се на положително развитие за всички нас.

# 509
  • Бг
Къде трябва да се въведе?
Амели, кодът го въвеждаш на последната стъпка, преди да платиш. Сега пробвах намаля показаната от теб чанта на 38,63 евро.

Ивон, така като гледам кодът действа в болшинството си на дамски и мъжки обувки, и чанти. В детския сектор изборът е много малък.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 09:11 от Alexa_a

Общи условия

Активация на акаунт