САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 78

• 102 119
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Дали някой може да ми даде код за подарък и БД- в замяна давам пак БД, само че с часовник Praynig

# 241
Дали някой може да ми даде код за подарък и БД- в замяна давам пак БД, само че с часовник Praynig
[/quot

Е, явно ще поръчам без подарък и БД.
 Sad
Sorry за притеснението

# 242
[/quot

Е, явно ще поръчам без подарък и БД.
 Sad
Sorry за притеснението
Пращам ти на ЛС  Peace

# 243
Ееех Евеее, знам си че не тря'а влизам тук, ама...къде пък баш сега намерих да видя раничката със Смърфовете...Зарибих се, дано я пуснат по някое време и за нас. Май ще пусна поръчка пък каквото дойде  Crazy
Извинявам се за спама!  Embarassed

# 244
  • Пловдив
Момичета ,ако се върнете назад в темата ще прочетете само "Моля за код".
Темата става нечитаема и безинтересна.Намерих 11 кода за половин час просто за спорта-нямам намерение да пускам поръчка.
Ценете малко труда на останалите,така както цените вашето време.
Евка,съжалявам че се включвам само със забележки в темата.

# 245
  • Sofia
И аз спортувам по този начин напоследък и наистина кодчета се намират лесно.

Чудя се нещо, извинявайте ако е глупав въпросът, но когато изтече даден буквено-цифров код след това ползвате ли отново същите буквено-цифрови комбинации, когато се пуснат други кодове, или всеки път кодовете са напълно различни и не си запаметявате налучканите буквено-цифрови комбинации? Например преди 3-4 седмици кодовете, които намаляваха 30/45 дали след време пак ще са актуални?

# 246

Чудя се нещо, извинявайте ако е глупав въпросът, но когато изтече даден буквено-цифров код след това ползвате ли отново същите буквено-цифрови комбинации, когато се пуснат други кодове, или всеки път кодовете са напълно различни и не си запаметявате налучканите буквено-цифрови комбинации? Например преди 3-4 седмици кодовете, които намаляваха 30/45 дали след време пак ще са актуални?
При мен само веднъж се случи да се повтори код.Тези които бяха за Кабана.Имам много записани и системно проверявам,но няма резултат.

# 247
  • София

Да,някои отново стават актуални след месеци,но с различни условия и подаръци Peace

# 248
вече няма кодове, намалящи от наюмалента нали newsm78

# 249
От вторник вече няма Tired

# 250
  • София

Кодовете със сакчетата намаляват от каталогът с 15/25 Peace

# 251
Здравейте,
искам да поръчам албумчето като подарък - с какви артикули се задейства?
Опитвах с някакви дрехи, но ми дава инфо че не се задейства кода и не са подходящи артикулите.

# 252
Здравейте!
За първи път ми се случва да ми излезе надпис Erreur в червено срещу подаръка!!Какво означава?!
Моля,ако някой се е сблъсквал с подобен надпис да сподели,ако трябва да пускам нова поръчка  bouquet  bouquet

# 253
  • София
Здравейте!
За първи път ми се случва да ми излезе надпис Erreur в червено срещу подаръка!!Какво означава?!
Моля,ако някой се е сблъсквал с подобен надпис да сподели,ако трябва да пускам нова поръчка  bouquet  bouquet

Не е проблем за поръчката.Предполагам си с Мозила.При мен на всяка поръчка с Мозилата излиза ерор,а с Хрома не.Нищо тревожно. Peace

# 254
  • Русе, България
Ето какво получих тази сутрин на пощата си:

мисля, че условието е 20/35 и БД над 10 евро и е само за бански.

Общи условия

Активация на акаунт