САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 78

• 102 147
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
да ама са за кльощави дупета  Mr. Green

# 616
още 2 кода за SECHE CHEVEUX SET SECHE CHEVEUX -20% нова колекция няма БД
62278 и 62324

# 617
# 618
http://www.laredoute.fr/vente-jean-droit-enfant-garcon.aspx?prod … 1&secintref=0 тези дънки shopping prix  дали могат да се намалят? Отдавна ги дебна и когато бяха по 7 евро нямаше размера които ми трябва, а сега пък ми идват скъпички

# 619
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-jean-droit-enfant-garcon.aspx?prod … 1&secintref=0 тези дънки shopping prix  дали могат да се намалят? Отдавна ги дебна и когато бяха по 7 евро нямаше размера които ми трябва, а сега пък ми идват скъпички
Не могат да се намалят, Shopping prix са...

# 620
  • на терасата
Извинете ме за наивния въпрос, но действат ли все още буквени кодове за колекцията пролет-лято, намаление 15/25, 15/29 и т.н. Има ли смисъл да пробвам с налучкване?

# 621
Има ли работещ код за БД + някакъв подарък?
Опитвам се да пусна една поръчка за 13 евро и - или само подарък или само БД ми дава. Embarassed
Благодаря предварително   bouquet

# 622
  • плевен
Има ли работещ код за БД + някакъв подарък?
Опитвам се да пусна една поръчка за 13 евро и - или само подарък или само БД ми дава. Embarassed
Благодаря предварително   bouquet

аз пуснах с код за грис сет и с потничетата който ronisum Hug е показала малко по нагоре и ми даде бд    bouquet     34002        34010     34029

# 623
....

аз пуснах с код за грис сет и с потничетата който ronisum Hug е показала малко по нагоре и ми даде бд    bouquet     34002        34010     34029

Мерси   bouquet

# 624
  • Варна
Отново код само за петък 13ти, т.е. днес 33375, дава 13% допълнително намаление от вече намалените неща, няма БД

# 625
69949 от сртаницата на Ларедут имате ли идея защо не ми лови?
Слагам 2 чуфта обувки маркирани с промоцията....и не ми го приема. Исках да проверя, защото едни Кампери за 58 Е ако се комбинират с друга готина обувка вече ще ги преглътна като цена. Примерно.

# 626
Слагам 2 чуфта обувки маркирани с промоцията....и не ми го приема. Исках да проверя, защото едни Кампери за 58 Е ако се комбинират с друга готина обувка вече ще ги преглътна като цена. Примерно.

2-та чифта от от различни видове ли са? Днес опитах, но не хващаше с 2 броя от  един и същи продукт в различни цветове, а и намаля цената на по-евтиното, разбира се...

# 627

2-та чифта от от различни видове ли са? Днес опитах, но не хващаше с 2 броя от  един и същи продукт в различни цветове, а и намаля цената на по-евтиното, разбира се...

На мен ми намалява вече 3-ти път на един и същ акаунт, но с различни артикули  Peace

# 628
Аз поръчах с новият код 69949, два чифта маратонки едни и същи но различни номера и нямах проблем Peace

# 629
Този код 69949 хваща идеално: на 2 различни продукта; на един и същи в различни размери; на един и същи с еднакъв размер и цвят; на един и същи в различни цветове и еднакъв размер.

Поръчката ми от 14 юни, която беше с подарък SAC PARME дойде с подарък крокодилчето.

Общи условия

Активация на акаунт