От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 53 139
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Теди,моля те, извади тежката артилерия ( топа) , че нещо не го намирам. Достатъчно красноречиво ще е за ситуацията Laughing
Дзвер, вярно е, не сме много, ама сме  квит есенцията на последните прелетни птици Mr. Green

Веднага. Mr. Green

newsm48 smile3532 smile3514 smile3501  love001 newsm10
Благодаря, Теди!

# 256
кога тръгва следващ курс на франсето?

# 257
Очаквана дата на пристигане на следващия курс на Франсето 8.06
Това намерих в темата.

# 258
  • Варна
И аз чакам 2 поръчки от СД, добре, че поръчах 2 размера отгоре пижамите, за другото лято ще останат явно  #2gunfire

# 259
Това намерих в темата.

Няма нищо сигурно,нека дойде този който е тръгнал,да видим какви изненади има в него и после ще мислим ще тръгне ли на 08.06 или след някоя друга седмица

# 260
Това намерих в темата.

Няма нищо сигурно,нека дойде този който е тръгнал,да видим какви изненади има в него и после ще мислим ще тръгне ли на 08.06 или след някоя друга седмица
Питането е за това ,кога ще пристигне следващия курс ,на него отговарям.Очакваната дата е 08,06. Тръгнал е на 30 или 31 05.

# 261
Аз чакам пратка от СД, само 1, ама една- една...от 06.05.2012г. Поръчвам много рехаво в последно време, готвех се за намаленията уж...ама като чета как се превозват поръчките направо се чудя чрез коя фирма да поръчвам вече. Или...и аз ще поспестя парички  Peace

# 262
  • Карлово
Да не би да се задава контейнерът на СД? Mr. Green

Такова чакане и вълнение не ми се е случвало за пратки от ЛР, винаги ми е вървяло с тях, ама винаги има първи път. Очаквам 2 поръчки с летни обувки, за дрехите, които бяха ръчна обработка не са теглени пари и направо се простих с тях.
Дано по намаленията, като има повече поръчки и транспортът да е по-начесто.

# 263
Това намерих в темата.

Питането е за това ,кога ще пристигне следващия курс ,на него отговарям.Очакваната дата е 08,06. Тръгнал е на 30 или 31 05.

Питането е било кога тръгва. 

# 264
  • Бургас
Божкееееййй, за сефте от сума ти време напляках 7-8 поръчки от Редута и се чудя кога ще дойдат, пък то к'вооо ooooh! Мчи то бебето расте бееее, и лятото минава...

# 265
  • София
От Смарта:
 Имаме заявка за транспорт за края на работната седмица. Щом имаме потвърждение ще ви уведомим своевременно.
Спорен ден.

За нов курс даже и не се споменава, какво правим с пратките на адрес Rolling Eyes
Сега ще ги питам.

# 266
  • София
От Смарта:
 Имаме заявка за транспорт за края на работната седмица. Щом имаме потвърждение ще ви уведомим своевременно.
Спорен ден.

За нов курс даже и не се споменава, какво правим с пратките на адрес Rolling Eyes
Сега ще ги питам.

Да, нито дума... дано всичките ми пратки са в тези два курса  Praynig ... ....после минавам на франсето... или имаме и трета алтернатива?  newsm78

# 267
  • София
От Смарта:
Спорен ден.

Сега ще ги питам.

Да, нито дума... дано всичките ми пратки са в тези два курса  Praynig ... ....после минавам на франсето... или имаме и трета алтернатива?  newsm78

Имаме - ДЧЛ, но на мен не ми е изгодно. Губи ми се тръпката....
Моите пратки едва ли са в тези( почти застъпили се) курсове, тоест всичките. Направо не знам, какво ще ги правя нещата после. Чакам много неща, наложи се да купувам. Stop

# 268
  • София
Ако беше само за DHL чудесно,но нали се начисляваха и 20 % или са ги махнали?

# 269
  • София
Ако беше само за DHL чудесно,но нали се начисляваха и 20 % или са ги махнали?

Отдавна са 25 % и за съжаление няма да ги махнат. Sad

Общи условия

Активация на акаунт