От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 53 138
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Smart Delivery сподели връзка.
преди 25 минути

Здравейте,
 Информацията на страница Курсове е обновена:
http://smartdelivery.org/bg/route66.html
 Курсът пристигна успешно.
 Ще Ви държим в течение със статуса на обработка на пратките.

Същевременно, молим всички наши клиенти да се въздържат от нови поръчки до наш адрес, докато не изчистим ситуацията с курсовете.

Поздрави и лека вечер.

да се въздържат от поръчки  Peace

# 406
  • София
Цитат
Новини // Временно преустановяваме приемането на нови поръчки на фреснкия ни адрес

Здравейте,

Молим всички наши клиенти да се въздържат от нови поръчки на наш адрес докато не изчистим ситуацията с курсовете.

Всички направени поръчки до 17.06.2012 (поръчките могат да пристигнат след тази дата на нашия адрес във Франция)  ще бъдат доставени както до сега до България.

Екипът на Смарт Деливъри.
"Временно преустановяваме" Peace

# 407
аз им изпратих заявки за 3 бройки преди 1 час  ooooh!
Дано всчико е наред и си получим нещата, че май става като франсето  Rolling Eyes Напусках 7 малки поръчки за 1 седмица и чака още 4 в тея загубилите се курсове  Whistling

# 408
аз им изпратих заявки за 3 бройки преди 1 час  ooooh!
Дано всчико е наред и си получим нещата, че май става като франсето  Rolling Eyes Напусках 7 малки поръчки за 1 седмица и чака още 4 в тея загубилите се курсове  Whistling
Всички направени поръчки до 17.06.2012 включително (поръчките могат да пристигнат след тази дата на нашия адрес във Франция)  ще бъдат доставени както до сега до България.

Екипът на Смарт Деливъри.

Вярвам,че ще се оправят с транспорта,с оглед напредстоящото намаление  Peace

# 409
Да и аз се надявам да се оправят преди намалението, че трябва да обзавеждам двете за градина  Mr. Green И ако пуснат нещо хубаво от спортния и го изпусна ще ме е много яд  Rolling Eyes
Ще почакаме една седмица да видим това с адреса инче трябва да си преориентирам 2 акаунта към Франсето да са ми в готовност  Laughing
А хич не ми се иска, аз съм доволна от СД, преглътнала съм отдавна факта, че ми идват нещата след месец и нещо  Mr. Green

# 410
Аз съм открила вярната формула за себе си - винаги пускам  поръчки и с двата превозвача. Така винаги съм доволна от себе си, че съм избрала единя и недоволна - от другия. Mr. Green

Ето сега с Франсето дойдоха нещата, ама още си имам работа - чакам Смарта . Joy

А по намаленията, ако се излъжа да поръчам, може да пробвам и с директна доставка до БГ . Simple Smile

# 411
  • София
Принципно и аз съм доволна от СД, че даже и по-бързо от месец и половина са ми идвали поръчки. Laughing
Сега ще ми е безкрайно неприятно, ако се наложи да се преориентирам към Франсето. Издразниха ме още с кокошкарските номера с обемното тегло в началото и оттогава не съм им ползвала услугите.

# 412
 Twisted Evil Започва чакането на пратките. Едната вече ми е чекната, че е в изпълнение  smile3508 smile3508 smile3508. Да видим ще имали още  newsm78 , че чакам още две..... smile3521 smile3521 smile3521

# 413
  • София
Twisted Evil Започва чакането на пратките. Едната вече ми е чекната, че е в изпълнение  smile3508 smile3508 smile3508. Да видим ще имали още  newsm78 , че чакам още две..... smile3521 smile3521 smile3521

Работят  Peace
Аз имам 6 поръчки, 5 са със статус - в изпълнение ...

# 414
Браво, аз с този специално курс чакам 3 (10-14.05), но всичките си чакат номер на кашон  Sad
Дано да продължават да обработват и да се появят и моите  Crossing Arms

# 415
  • София
и от моите 5 - 3 в изпълнение, обаче от другите две едната би трябвало да пътува от Франция, а втората и идея си нямам, къде е и дали вече е пристигнала на френски адрес  Peace

# 416
Браво, аз с този специално курс чакам 3 (10-14.05), но всичките си чакат номер на кашон  Sad
Дано да продължават да обработват и да се появят и моите  Crossing Arms

Също, но с 2 поръчки  Close

Принципно и аз съм доволна от СД, че даже и по-бързо от месец и половина са ми идвали поръчки. Laughing

Дам, няма да си кривя душата, за какво ми е да ги сменям, аз повече от 2 месеца поръчка не съм чакала  Joy Joy Whistling Whistling Whistling (изкл. Рошето)

# 417
Момичета здравейте!!!Вероятно ме помните с изчезналия влагоуловител за 140.99 евро платен на 28 януари чрез Пей пал на Ларедут и непоявил се до ден днешен. Е историята завърши с хепиенд, вчера най-накрая паричките ми се появиха по сметката ми в ДСК. Благодаря на нашата Ева, която не пожали нито време нито труд с огромното желание да ми помогне и го направи от сърце!!! Момичета, пазарувайте спокойно и ако имате проблеми с който и да е сайт по света за неполучена стока ВАШАТА БАНКА МОЖЕ ДА СЕ ПРЕБОРИ ЗА ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ ДО 120 ДНИ ОТ ПОКУПКАТА ВИ!!! Аз бях изтървала 45 дневния срок да обжалвам пред Пей пал и ЛР изобщо не ме отразяваха да ми отговарят на писмата,  но изведнъж започна една кореспонденция, разследване, което не доведе до резултат и накарая ми писаха че ми връщат паричките това на 1 юни, на 12 юни вече стана факт.

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 10:36 от feli4e

# 418
  • София
Феличе, помня те! Скоро си мислех даже, какво е станало с теб. Много се радвам, че има положително развитие на нещата. Много хубав пост си написала. Хубаво е да се благодари на хората, които са ни помогнали! Не е много, просто ред, два.....но на хората им става мило Heart Eyes
Успех в покупките Hug

# 419
Здравейте,

видях в статуса си в СД, че и двете ми поръчки са изпълнени, но не виждам дати за раздаване от офиса newsm78 Още не са публикувани или аз не се ориентирам нещо Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт