От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 52 473
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Смарт Деливъри
Имаме нов начин на попълване на адреса за доставка при поръчки на наш адрес във Франция:

1. Nom: Името на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
2. Prenom: Фамилията на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
*Пример: (Nom: Ivan; Prenom: Ivanov)
3. 3 Rue D Aubure
* (адрес за доставка)
4. На мястото за допълнителна информация ( No Apt, etage) се изписват следните данни:
pour SD, id (номер на клиент в нашия сайт)
*Пример:
No et rue: 3 Rue D Aubure
No Apt, etage: pour SD, id XXXX
5. 67100 Strasbourg
*(пощенски код,град)
6. France
*(държава)
7. Телефон: 0633205918
*(мобилен)

За повече информация посетете нашата страница:
http://smartdelivery.org/bg/kak_da/kak-da-izpolzvame-frenskiya-a … a-redoute.32.html

Приятно пазаруване!

# 571
  • София
Смарт Деливъри
Имаме нов начин на попълване на адреса за доставка при поръчки на наш адрес във Франция:

1. Nom: Името на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
2. Prenom: Фамилията на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
*Пример: (Nom: Ivan; Prenom: Ivanov)
3. 3 Rue D Aubure
* (адрес за доставка)
4. На мястото за допълнителна информация ( No Apt, etage) се изписват следните данни:
pour SD, id (номер на клиент в нашия сайт)
*Пример:
No et rue: 3 Rue D Aubure
No Apt, etage: pour SD, id XXXX
5. 67100 Strasbourg
*(пощенски код,град)
6. France
*(държава)
7. Телефон: 0633205918
*(мобилен)

За повече информация посетете нашата страница:
http://smartdelivery.org/bg/kak_da/kak-da-izpolzvame-frenskiya-a … a-redoute.32.html

Приятно пазаруване!

Този начин на изписване е от 2 месеца. ooooh! Добре ,че се сетиха да изпратят мейли сега:)

# 572
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Теди, за да ни поканят да пазаруваме повече  Laughing Sunglasses

# 573
  • София
Аз понеже имах проблеми с пратка, доставена в пункт (не по моя вина), та се разправях 2 месеца и с Ла редут, и със Смарт и им казах, че като има новост (като тази с адреса и добяването на ID) следва да се уведомяват официално клиентите, та те ми отговориха, че досега било пробно това с ID-то  Whistling

# 574
Момичета,имам писмо от Франсето,но вместо 3 пратки-толкова чакам , са ми отразени 4,като едната от тях тежи 1,234 кг,а аз съм поръчвала по 2 леки дрешки в поръчка  Rolling Eyes

# 575
  • София
Момичета,имам писмо от Франсето,но вместо 3 пратки-толкова чакам , са ми отразени 4,като едната от тях тежи 1,234 кг,а аз съм поръчвала по 2 леки дрешки в поръчка  Rolling Eyes

Може да имаш каталог. Peace

# 576
От смарта:
Плануван курс 28/06/2012 - пътува

*планувана дата на пристигане 4/07/2012
 Heart Eyes

# 577
Този адрес на Францето актуален ли е, че от месец не съм поръчвала
8 RUE ROBERT MOINON
MTLS
ZAE
95190 GOUSSAINVILLE
FRANCE

А кск се отваря сайта им?

Благодаря,Мама Цо!

А защо в сайта им никъде на виждам адреса?

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 12:13 от sasi6

# 578
Този адрес на Францето актуален ли е, че от месец не съм поръчвала
8 RUE ROBERT MOINON
MTLS
ZAE
95190 GOUSSAINVILLE
FRANCE

Je modifie mon adresse

А кск се отваря сайта им?

Вашето име, презиме и фамилия
( на получателя в България, независимо на чие име е акаунта и с чие име сте се регистрирали в сайта. Ако имате няколко акаунта, на това място във всички акаунти посочете едно име- името на получателя в България)
8 RUE ROBERT MOINON
MTLS ZAE
95190 GOUSSAINVILLE
FRANCE METROPOLITAINE
tel. fixe         0130189211
tel. mobile    0643839130

# 579

Теди,благодаря   bouquet Аз не съм правила отметки ,че искам каталог,или може би вече ги пращат просто така-на случаен принцип  newsm78

# 580
  • София

Теди,благодаря   bouquet Аз не съм правила отметки ,че искам каталог,или може би вече ги пращат просто така-на случаен принцип  newsm78
Може това да е някой подарък. Често получавам отделно подаръците, еле ако е някой по-обемен Peace То, вече не е ясно какъв подарък ще получиш...

# 581
И аз имам мейл- три леки потничета и подарък /ТС3 феите, ама не се знае/ са ми 1.189 кг. Даже си ги платих вече. Напоследък пускам по една поръчка през месец- два и хич не ми е рентабилно... мрън.  Whistling

# 582
  • на морето
Пуснах поръчка с Франсето-вече не трябва ли да пращам бланка с номера на поръчката?

# 583

Аз се радвам много, че СД подновиха поръчването  Mr. Green
Не знам защо някак са ми симпатични. При условие, че съм заядлива натура, тея не ме дразнят, а и не пренебрегвам факта, че са ми наблизо  Rolling Eyes Факта за редките курсове (до сега, надявам се  Joy) го възприех като даденост още от начало  Grinning
Таман си промених адресите с Франсето, ама днес пак севтосах СД  Peace
Добре, че четох първо в темата преди да пусна поръчка.

# 584
момичета, този адрес на Францето актуален ли е, вчера пуснах поръчка на него без да знам че са си го сменили  ooooh!
MME KREMENA JIVK
5 AVENUE ARMAND ESDERS
ZIEGLER PARIS NORD
93151 LE BLANC MESNIL CEDEX
FRANCE

И кой е актуалния?????

Общи условия

Активация на акаунт