От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 52 124
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Убедена съм, че ако някой получи чужда пратка, ще се обади! Човешко е, и на него може да се случи, пък и ще има страх, че нещата се проследяват и ще излезе глупак. Wink Това го пиша и превантивно- "...сещай се снахо".  Laughing

# 676
Сещам се снахо  Hug
Скрит текст:
Имам горчив опит от неполучена пратка - зимата от СД - не стана ясно къде изчезна  Confused никой не се обади, че е получил чужда поръчка, от фирмата ми възстановиха сумата а нея  Peace Тогава не ставаше обаче въпрос за преплитане на акаунти  Thinking

# 677
  • Гражданин на света
Момичета има ли някоя от вас която да чака поръчка с този курс на Франсето а да не е получила имейл? Питам понеже аз съм в това положение.   bouquet

# 678
Момичета има ли някоя от вас която да чака поръчка с този курс на Франсето а да не е получила имейл? Питам понеже аз съм в това положение.   bouquet

Рано е за мейли- изпращат ги след като пуснат пакетите по поща/еконт.  Peace
Предния път получихме около 15 часа следобед и дори тогава ми се стори рано- друг път по нощите идват мейлите.

# 679
  • София
Искам да попитам за сайта colissiomo. Пратките е трябвало да бъдат доставени в събота,стои ,че не са били доставени поради липса на човек,кога се очаква да им се промени статуса,днес или утре? Използвам Франсето.

# 680
Нямам и аз мейл от Франсето, но поръчката е доставена на 27.06., така че разчитам, че е с този курс.

# 681
Искам да попитам за сайта colissiomo. Пратките е трябвало да бъдат доставени в събота,стои ,че не са били доставени поради липса на човек,кога се очаква да им се промени статуса,днес или утре? Използвам Франсето.

В сайта на колисимо ще се промени около 17-18ч., а в сайта на ЛР - може и около 22ч.

# 682
  • София

В сайта на колисимо ще се промени около 17-18ч., а в сайта на ЛР - може и около 22ч.

До тогава пратките стоят в Ларедут  "Mes retours" ,нали? Знам,че е дъвкано много пъти,ама пусто сега сеза гледах. Благодаря  много   bouquet . Едната поръчка и треперя,защото много искам единия артикул Crazy.

# 683

До тогава пратките стоят в Ларедут  "Mes retours" ,нали?

Да. Аз също имам такава поръчка, когато видя промяна - ще пиша.

# 684
  • София
Мама Цоцоланка   bouquet и аз ще дебна.  Hug

# 685

В сайта на колисимо вече са ливре, доставени на адрес. Провери си и твоите.

# 686
  • София

В сайта на колисимо вече са ливре, доставени на адрес. Провери си и твоите.

И 2-те пратки в колисимо са ливре.Остава само в Ларедут да ги променят.  newsm68 Олекна ми.

# 687
  • на брега
Току-що получих мейл от Франсето. Вижте си пощите.

# 688
  • София
и моите пратки до смарта днес са доставени, значи и в понеделник приемат пратки. Сега остава курса да тръгне днес, да ги натовари и да бъде бърз като предишния и може и преди морето да си ги взема  Thinking

# 689
  • на морето
Току-що получих мейл от Франсето. Вижте си пощите.
От кои дати са ти поръчките в този курс?

Общи условия

Активация на акаунт