От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 53 139
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Ааааа.....две станахте дамите с получени пратки от 22.04.......А моята от тази дата защо я няма???

# 196
  • София
Очаквана дата на пристигане на следващия курс на Франсето 8.06 (днес е отпътувал) ,а аз се надявах утре или понеделник да пристигне новия. И тук се започна с разреждане на курсовете ooooh! .

# 197
Очаквана дата на пристигане на следващия курс на Франсето 8.06 (днес е отпътувал) ,а аз се надявах утре или понеделник да пристигне новия. И тук се започна с разреждане на курсовете ooooh! .

Ми...ей, предвидлива съм си! Аз пазарувах за есента повечето неща!  Sunglasses

А откъде е инфото, сайта още не зарежда, ФБ почти няма коментари...

P.S mikimik, да, видях го, благодаря!

# 198
  • София
От техния сайт,при мен зарежда и стои информацията в актуално.

# 199
  • София
Ааааа.....две станахте дамите с получени пратки от 22.04.......А моята от тази дата защо я няма???

И моята от 22.04 от Редута я няма  Crossing Arms

# 200
  • София
Цитат
Моля, имайте предвид, че напоследак отразяването на доставките на адреса ни не са с коректна дата и поръчките пристигат при нас с известно закъснение!
Поръчки без подърък пътуват обикновено със So Colissimo. За такива поръчки ще получите Colissimo №, с който ще можете да проследявате пратката си в сайта на френските пощи, но както вече казахме информацията напоследък не е коректна.
За поръчките с подарък обикновено се предлага доставка с " къщичка". Те пътуват с Colieco- икономична поща и нямат проследяване. Доставката с тази поща отнема 10-18 работни дни, след изпращането на поръчката от сайта.
Поръчките Ви с код, който предоставя подарък, могат да пътуват със So Colissimo, ако след потвърждаване на кода се откажете от подаръка. В този случай ползвате безплатната доставка и намалението, поръчките Ви ще пристигнат по- бързо и ще можете да ги проследявате.

http://www.francetobg.net/news.php?id=2012-05-31

# 201
  • В полето, под тепето.
Да вземат да напишат ясно на колко време ще има курсове- за да си направи човек сметката, с тях ли да поръчва или директно!  Confused

# 202
И моята от 27.04 я няма,а дойдоха от 2.05 и 05.05./с колисимо,без подаръци/Какво става ,никой не може да даде информация

# 203
  • Варна
Много закъсняват пратките, моята от 15.04 я получих чак с този курс. Crazy

# 204
  • София
И моята от 27.04 я няма,а дойдоха от 2.05 и 05.05./с колисимо,без подаръци/Какво става ,никой не може да даде информация
1 пост над твоя съм постнала информация.....

# 205
  • Beyond the Frontiers
Цитат
Моля, имайте предвид, че напоследак отразяването на доставките на адреса ни не са с коректна дата и поръчките пристигат при нас с известно закъснение!
Поръчки без подърък пътуват обикновено със So Colissimo. За такива поръчки ще получите Colissimo №, с който ще можете да проследявате пратката си в сайта на френските пощи, но както вече казахме информацията напоследък не е коректна.
За поръчките с подарък обикновено се предлага доставка с " къщичка". Те пътуват с Colieco- икономична поща и нямат проследяване. Доставката с тази поща отнема 10-18 работни дни, след изпращането на поръчката от сайта.
Поръчките Ви с код, който предоставя подарък, могат да пътуват със So Colissimo, ако след потвърждаване на кода се откажете от подаръка. В този случай ползвате безплатната доставка и намалението, поръчките Ви ще пристигнат по- бързо и ще можете да ги проследявате.

Да, де, ама 2 поръчки от 4 и 5 -ти все още не се появяват за проследяване, въпреки, че е отказан подаръка и уж са изпратени на 21 май според имейла....

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 19:10 от Galactic Voyager

# 206
  • София
В друга тема няколко момичета споделиха, че въпреки отказа от подарък, поръчката им пак пътувала с бавната поща. Не знам по какви причини, но във всички случаи е адски неприятно.  Tired
Веднъж от сайта бавят поръчките 10-ина дни и след това още толкова пътуват към адреса... ooooh!
Това е просто отвратително и е нормално хората да негодуват.  Peace

Според мен претенции към превозвачите можем да имаме единствено за разредените курсове, но и те са факт заради малкото поръчки от сайтовете напоследък.  Rolling Eyes

# 207
  • Beyond the Frontiers
Аз към превозвача претенции нямам. Лошото е, че въобще не е ясно къде са поръчките и кога ще се появят, а все пак идва лято и отпуски Sad Често казано за 5 години поръчки за първи път ми се случва да чакам 25 дни....

# 208
Аз към превозвача претенции нямам. Лошото е, че въобще не е ясно къде са поръчките и кога ще се появят, а все пак идва лято и отпуски Sad Често казано за 5 години поръчки за първи път ми се случва да чакам 25 дни....

Де да бяха 25 дни...За непристигнала поръчка от 22.04. и евентуално пътуваща с този курс на Франсето, до 8.06. ще станат 47 дни!
Аз съм възмутена от превозвачите.Като искат, да си разреждат курсовете и на веднъж годишно, но аз искам да разполагам с тази информация когато поръчвам!Пазарувала съм по времето, когато Франсето имаха курсове, пристигащи за 7 дена, и при пристигането им тръгваше следващия.Сегашното разреждане, и вписване в сайта на некоректна информация, не ми допада.

# 209
.

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 20:56 от preci

Общи условия

Активация на акаунт