От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 53 138
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Между-другото пратките май наистина са доста ,като сравнявам списъка за Русе с предни поръчки и със сегашната.

Къде гледаш това? Това, че да доста е добре, дано си получим поръчки, за които вече е късно да се пускат диспути в ПП......

# 376
Когато русенци си вземат пратките, се подписват в списък и прави впечатление колко хора е имало преди /половин, 2/3 страница най-много/ и колко сега.

# 377
Когато русенци си вземат пратките, се подписват в списък и прави впечатление колко хора е имало преди /половин, 2/3 страница най-много/ и колко сега.

Ясно!

# 378
момичета някоя от вас получили меил от франсето  освен тези в Русе  bouquet
да питам и аз Confused
Получих и аз  Hug късмет на всички !  bouquet

аз не получих пратката днес във еконт  Cryимали други  Hug

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 12:21 от EmoMM

# 379
  • на морето
да питам и аз Confused
Аз нямам все още.Чакам 5 поръчки-всички от началото на май и се надявам да са дошли

# 380
получих дългоочаквания мейл Simple Smile)) HugПратката ми е от 17.05, доставена на фр.адрес на 23.05.12г.
Късмет на всички вас Peace

# 381
  • Карлово
Иде ли??? нашия превозвач СД. Twisted Evil

# 382
  • София
Пратката ми от 24 април най-после е тук Mr. Green Току що получих мейл от Франсето.

# 383
И аз съм с мейл от Франсето -поръчка от 10.05. без подарък, само се чудя 1 детски дънки,панталонче и детско пуловерче да тежат 1,753 кг?  newsm78

# 384
  • София
И аз съм с мейл от Франсето -поръчка от 10.05. без подарък, само се чудя 1 детски дънки,панталонче и детско пуловерче да тежат 1,753 кг?  newsm78

Да нямаш каталог или да са ти сложили нещо друго.

И аз с майл.Сега ще чакам с нетърпение да видя съдържанието на пратките.

# 385

Да нямаш каталог или да са ти сложили нещо друго.

И аз с майл.Сега ще чакам с нетърпение да видя съдържанието на пратките.

Ами утре ще разбера - освен да е каталог, първа поръчка от акаунт на половинката, та...може да го зарибяват нещо мосюто... Joy

# 386
  • София
Късметче, честит ти каталог, няма друго какво да е...  Mr. Green дано поне е за есенната колекция...   Laughing

И аз с мейл осъмнах точно в 15.00ч.  Party
6 ларедутски...   Embarassed  + дамарт + спортсдирект, когато имаше БД до европейски адрес, пуснах до там!  Доволна!  newsm44
Утре да видим в пощата как ще ме изненадат...   smile3508

# 387
  • плевен
и мойте поръчки са тук от 14.05 и 23.05  с подарък и с къщичката Hug доволна Mr. Green

# 388
да питам и аз Confused
Получих и аз  Hug късмет на всички !  bouquet

аз не получих пратката днес във еконт  Cryимали други  Hug
Cry

# 389
Днес аз също нямах пратки в Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт